İnşallah ben de en yakın zamanda alışabilirimtek evlilik degil her olay da insanın bir alışma süreci olur hatta ilginçtir ben 7.5 yıllık evliyim bazen hala alısamadıgımı düşünüyorum...
Ailemden ayrılmak burada tanıdığım kimsenin olmaması vs sanırım. Evliliğe de çok alışmış sayılmam. Eşimi çok seviyorum. Evlenince hiç böyle olacağını tahmin etmezdim oysakiHerkesten uzakta mutlu mesut bi evlilik geçirmek varken niye ağlıyorsun. Evliliğim ilk yıllarında başka şehirde olmak için varımı yoğumu verirdim.. mutlu ol gez toz güzel yemekler yap kafanı dağıt..
Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim ve eşimle birlikte ailelerimizden uzak bir şehre görev dolayısı ile geldik. Eşim de yıllardır beklediğim ve gerçekten sevdiğim biri. Sorunum şu ki sanki evliliğe adapte olamıyorum. Durup durup ağlayasım geliyor. İlk evlendiğinizde herkese böyle oluyor mu acaba? Eşimin de bu hallerimi görüp üzülmesini istemiyorum. Napacağım ben? Nasıl geçecek bu durum? Lütfen yardım edin
Yeni yer, yeni ortamlar, yeni bir çevre, yeni bir hayat demek.. Alışmadığınız evlilik değil de bunlar olabilir mi acaba? Çalışmıyorsanız vakit geçirecek birşeyler bulmayı deneyin. Kendinize bir hobi edinin, uğraşlar bulun. Ağlama sebeplerinizi çıkarın ortaya çözüm bulmaya çalışın. Aile özlemi illaki olacak ama artık önceliğiniz kurduğunuz yuvanız. Mutlu olun ömür boyuMerhaba arkadaşlar ben yeni evliyim ve eşimle birlikte ailelerimizden uzak bir şehre görev dolayısı ile geldik. Eşim de yıllardır beklediğim ve gerçekten sevdiğim biri. Sorunum şu ki sanki evliliğe adapte olamıyorum. Durup durup ağlayasım geliyor. İlk evlendiğinizde herkese böyle oluyor mu acaba? Eşimin de bu hallerimi görüp üzülmesini istemiyorum. Napacağım ben? Nasıl geçecek bu durum? Lütfen yardım edin
Üç yıl mı? Umarım o kadar uzun sürmezBende ilk başlarda öyleydim :/ üç yıl oldu ve halen öyleyim malesef..
Çok sık ailemle görüştüğüm için bı durumu yaşamıyorum diğer türlü çok zor olurduMerhaba arkadaşlar ben yeni evliyim ve eşimle birlikte ailelerimizden uzak bir şehre görev dolayısı ile geldik. Eşim de yıllardır beklediğim ve gerçekten sevdiğim biri. Sorunum şu ki sanki evliliğe adapte olamıyorum. Durup durup ağlayasım geliyor. İlk evlendiğinizde herkese böyle oluyor mu acaba? Eşimin de bu hallerimi görüp üzülmesini istemiyorum. Napacağım ben? Nasıl geçecek bu durum? Lütfen yardım edin
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu yazı bana biraz iyi geldi. DeneyeceğimYeni yer, yeni ortamlar, yeni bir çevre, yeni bir hayat demek.. Alışmadığınız evlilik değil de bunlar olabilir mi acaba? Çalışmıyorsanız vakit geçirecek birşeyler bulmayı deneyin. Kendinize bir hobi edinin, uğraşlar bulun. Ağlama sebeplerinizi çıkarın ortaya çözüm bulmaya çalışın. Aile özlemi illaki olacak ama artık önceliğiniz kurduğunuz yuvanız. Mutlu olun ömür boyu
Umarım alışırım. Teşekkür ederimYeni başlayan oluşumların ilk etaplari hep böyledir. Evliliğin ilk zamanları, ilk çocuğun ilk ayları vs duygu değişimleri ve garipsemeler normal. Zamanla alisirisiniz. Mutluluklar dilerim:)
Ailem ile mesafem maalesef çok uzak. Bu ara annemin sağlık problemi de çıktı. İyice moralim bozukÇok sık ailemle görüştüğüm için bı durumu yaşamıyorum diğer türlü çok zor olurdu
İnşallah kısa sürede anneniz iyileşir yapacak birşey yok malesef alışmak zorundayız sırf bu sebepten 30A kadar evlenmesemde olurmuş diyorum çocuk düşüncem yok şimdilikAilem ile mesafem maalesef çok uzak. Bu ara annemin sağlık problemi de çıktı. İyice moralim bozuk
Üç yıl mı? Umarım o kadar uzun sürmez
İnan hepimizden iyi durumdasın . İnilh atlatırsın bu dönemi :))Ailemden ayrılmak burada tanıdığım kimsenin olmaması vs sanırım. Evliliğe de çok alışmış sayılmam. Eşimi çok seviyorum. Evlenince hiç böyle olacağını tahmin etmezdim oysaki
Teşekkür ederim inşallah. Alışmak zorundayız haklısınızİnşallah kısa sürede anneniz iyileşir yapacak birşey yok malesef alışmak zorundayız sırf bu sebepten 30A kadar evlenmesemde olurmuş diyorum çocuk düşüncem yok şimdilik
Teşekkür ederim inşallah atlatabilirimİnan hepimizden iyi durumdasın . İnilh atlatırsın bu dönemi :))
Dediğim gibi umarım benim o kadar uzun sürmez. Sizin de gelecek günleriniz geçmiş günlerden çok daha iyi geçsin inşallahAynen 3 yıldır evliyimaileden uzakta olunca geçmiyor bazı şeyler
Dediğim gibi umarım benim o kadar uzun sürmez. Sizin de gelecek günleriniz geçmiş günlerden çok daha iyi geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?