Geçecek mi?

alıyorum. Yarın yine gidicem her hafta gidiyorum psikoloğa. Daha 4 görüşme oldu. Henüz hazır olmadığımı söylüyor bana psikoloğum, bi karar almak için Yani
Cok hakli doktor . Birde esime kiyamiyorm kismi dikatimi cekti demekki hala birşeyler var icinizde ona karsi sadece canlanmayı bekliyor

Eski konularına da baktım.Bıraktı başlıkdaki tüm yazdıklarınıda okudum.Çünkü yazdıklarına üzüldüm.Hele o oğlumla yaşıt bebeğe daha çok üzüldüm.

Bence herşeyi boşver unut.Geçmiş geçmişinde kaldı.Değiştirme şansın yok.İleriye bakmak zorundasın.Kocanda (daha ilgili olsa iyiymiş ama) çok sorunlu gözükmüyor şu an.
Sarılı desem çok sevinir yazmışsınız.Yazmayın ya hu deyin bunu eşinize.Sarıl bana ihtiyacım var deyin.

Erkekler düz kafa.soğuksanız soğuk dururlar, sıcaksanız ısınırlar.
Bence bebeğiniz için son bir şans verin.ve siz yumuşatmaya çalışın ilişkinizi.düzelir gibi çünkü.

Eee sevmiyorum da diyemiyorsunuz madem sevin o zaman daha çok sevin sevdirin kendinizi.

Aile ile de aslında samimi olmayın hatta konuşmayın.Eşiniz karışırsa bu duruma sen karışma kv.de benim kv.dem deyin.Senin annenin felan sakın.yasak o kelimeler.

İnş.düzelir ve mutlu olursunuz ailenizle birlikte.

Edit:akşam bebeği almayın annenizden birlikte sinemaya falan gidin eşinizle.dönüşte alın bebeği olmazmı? Eşinizle birlikte değişik vakit geçirin ama sürekli evde de olmasın.

Eski konularına da baktım.Bıraktı başlıkdaki tüm yazdıklarınıda okudum.Çünkü yazdıklarına üzüldüm.Hele o oğlumla yaşıt bebeğe daha çok üzüldüm.

Bence herşeyi boşver unut.Geçmiş geçmişinde kaldı.Değiştirme şansın yok.İleriye bakmak zorundasın.Kocanda (daha ilgili olsa iyiymiş ama) çok sorunlu gözükmüyor şu an.
Sarılı desem çok sevinir yazmışsınız.Yazmayın ya hu deyin bunu eşinize.Sarıl bana ihtiyacım var deyin.

Erkekler düz kafa.soğuksanız soğuk dururlar, sıcaksanız ısınırlar.
Bence bebeğiniz için son bir şans verin.ve siz yumuşatmaya çalışın ilişkinizi.düzelir gibi çünkü.

Eee sevmiyorum da diyemiyorsunuz madem sevin o zaman daha çok sevin sevdirin kendinizi.

Aile ile de aslında samimi olmayın hatta konuşmayın.Eşiniz karışırsa bu duruma sen karışma kv.de benim kv.dem deyin.Senin annenin felan sakın.yasak o kelimeler.

İnş.düzelir ve mutlu olursunuz ailenizle birlikte.

Edit:akşam bebeği almayın annenizden birlikte sinemaya falan gidin eşinizle.dönüşte alın bebeği olmazmı? Eşinizle birlikte değişik vakit geçirin ama sürekli evde de olmasın.
sinemaya gitmeyeli yıl oldu. Keşke gitsek. Ama onunla öyle vakit geçirmek bile bana çok uzak artık.

Aile ile görüşmüyorum ama bunun bayramı seyranı var illa görüşülür. Mahvettiler bizi. Boşanırsak zaten sebep onlar. Sevgi azalınca da insan her şeyi bahane Ediyor işte. Ama asla cesaretim Yok onu bırakıp gitmeye :(

Belli ki sevginiz var hâlâ.
Olanları,şunu bunu boşverin.
Son bile olsa bir şans daha verin ilişkinize.

Her akşam dışarı çıkması hiç ama hiç hoş değil.
"Gitme" deyince gitmeyecek madem deyiverin.
Elbette dedirtmeden akıl etmesi lazım!
Ama siz "elimden geleni yaptım" demenin haklı gururunu yaşarsınız sonrasında.

Toparlanabilir gibi duruyor,konularınızı az çok biliyorum.
Kimse dört dörtlük değil.
Sanki isteseniz bu adamı yola getirirsiniz gibi..
Ama isteğiniz yok.
Var mı?
Biraz mı var?
Ne kadarsa o kadarının peşinden gidin.
Güleryüzle bir adım atarak başlayın derim.
Kat kat karşılığını almanızı dilerim.
isteğim Yok o kesin aslında. Ama sevgim sanki azıcık da olsa var o sevgi de işte boşanmama engel oluyor. Onu bırakamıyorum üzülür diye vicdan yapıyorum. Aslında hiç çabalamadım demektense son bi kez çabaladım demiş olmak daha iyidir haklısın

Hayır geçmeyecek malesef evlilik yozlastiriyor herşeyi. Ruhun çimdik çimdik oluyor belirsizlik tüm vücudunu mesken alıyor sanki. Geri adım atsan olmuyor ileri gitsen olmuyor. Yaşamdan tat almamak en kötüsü. Ondan umut kesmek , ama kopamamak yada kopmaktan korkmak daha doğrusu boşluğa düşmek gittikçe içindeki güç tükeniyor. Ruhunda bedeninde yorgun. Umarım herşey gönlünce olur.
beni anlattın....
teşekkürler yorumun için

Sen zaten psikolojik destek alıyormuşsun bir de eşinle birlikte almayı denesen. Çift terapistine falan gitseniz. Kendi kendine üzülüp durma. İlk adımı atmışsın psikolojik destek alarak. Çok da iyi yapmışsın. İnsanın psikolojisi bozuk olunca sağlıklı düşünemiyor. Bu kendin adına attığın bir adım. Evliliğin için de bir at ve çift terapistine git derim

tabiki. Zaten boşansak bile eşim her gün görür ilgilenir diye düşünüyorum.
Ama aynı evde bayram sabahına beraber uyanamayacaklar,siz yayaktayken gelip anne ve babasının arasına girip şirinlik yapamayacak,bazı geceler babası onu yatıramayacak,hastalandığı an belki babası yanında olamayacak...Bunlar bizim yaşamak istediğimiz heyecan ve mutluluklardan daha önemli...

Son düzenleme:
sinemaya gitmeyeli yıl oldu. Keşke gitsek. Ama onunla öyle vakit geçirmek bile bana çok uzak artık.

Aile ile görüşmüyorum ama bunun bayramı seyranı var illa görüşülür. Mahvettiler bizi. Boşanırsak zaten sebep onlar. Sevgi azalınca da insan her şeyi bahane Ediyor işte. Ama asla cesaretim Yok onu bırakıp gitmeye :KK43:

Deneyin.Sonuçta her ne kadar öncedendi desenizde bir zamanlar aşık olduğunuz ve size aşık olan bir adamdan bahsediyoruz.

Denemeye değer bence.Arayı ısıtmaya bakın.Belki o da pişman önceki davranışlarından.Bunları bilmeden sevmiyorum uzağız vs. Demeyin.

İlk adımı siz atın bebeğiniz hatırına.Belki bir kıvılcım bekliyordur ilişkiniz.

Hiç birşey yapmamak, vazgeçmiş gibi durmanız abes.vazgeçseniz boşanırdınız çünkü..3.kişileri unutun çekirdek ailenizi nasıl toparlayacaksınız buna kafa yorgun.

Önce Elinizden geleni yapın lütfen.Sonra hala düzelme,duygusal doyum olmazsa boşanırsınız dünyanın sonu değil sonuçta.

Sen zaten psikolojik destek alıyormuşsun bir de eşinle birlikte almayı denesen. Çift terapistine falan gitseniz. Kendi kendine üzülüp durma. İlk adımı atmışsın psikolojik destek alarak. Çok da iyi yapmışsın. İnsanın psikolojisi bozuk olunca sağlıklı düşünemiyor. Bu kendin adına attığın bir adım. Evliliğin için de bir at ve çift terapistine git derim
tekrar denerim eşime söylemeyi. Gitmek istemiyordu en son. Daha önce gittiğimizde adama hiçbi şey anlatmamış geri şey yolunca ben karım için her şeyi yaparım vs vs.

Adamları bireysel zevkleriyle baş başa bırakıp, hiçbir yaptırım uygulamayıp, burada “ona kıyamıyorum, boşanamam” diyen o kdr çok kadın var ki. Hakikaten neyin kafası anlamak güç. Hadi ona koyamıyorsun da, çocuğuyla vakit geçirmiyormuş adam, çocuğuna nasıl kıyıyorsun?

Öğrenilmiş çaresizlik.
“Bu arada kahveye giden adam da ne boş adamdır ya. Entelektüel zevklerden bu kadar yoksun olmasın insan. Bu boş adamların neyine kapılıyorsunuz?

Keske kendimize guvensek keske o bosluk acabalar olmasa bu eziyeti kendimize cektirmesek...dusunuyorum 23 yasindayim neden bu sekilde yasiyorum her gece gözler yaşlı.. gencim neden omrümden gidiyor hersey...bazen diyorum yasim genc kendime eziyer etmeyeyim hayata bir kez gelmisim ..ama acabalar var iste
Keşke.. tamam bitti diyorum içimde. Bu sefer eşim alttan almaya başlıyor dünya iyisi melek gibi davranıyor. Bu kez yaptıkları unutuluyor. Anin tadını çıkarıyoruz artık. Ikimizde bi gün biteceğinim Farkındayız mesela ama gittiği yere kadar doya doya zaman geçirmeye çalışıyoruz. Ama içimi hep keniren beni günden güne hasta eden bu düşünce yok ediyor her gün beni. Niye belirsizlikte cambaz olayim ki diyorum yol çiz kendine. Bi yandan da olmuyor olmuyor olmuyor işte zamani var demek ki diyorum.

Burdan birinin boşan demesini bekliyorsunuz. Cesarete ihtiyacınız var. Buraya konu açacağınıza kocanıza açın boşanma konusunu çünkü bariz ortada mutsuzsunuz denediniz olmuyor işte uzatmanın ne anlamı var.

Adamları bireysel zevkleriyle baş başa bırakıp, hiçbir yaptırım uygulamayıp, burada “ona kıyamıyorum, boşanamam” diyen o kdr çok kadın var ki. Hakikaten neyin kafası anlamak güç. Hadi ona koyamıyorsun da, çocuğuyla vakit geçirmiyormuş adam, çocuğuna nasıl kıyıyorsun?

Öğrenilmiş çaresizlik.
“Bu arada kahveye giden adam da ne boş adamdır ya. Entelektüel zevklerden bu kadar yoksun olmasın insan. Bu boş adamların neyine kapılıyorsunuz?

Sürekli kahveye giden adamlar hakkında ayni seyi düsünüyorum...

Keşke.. tamam bitti diyorum içimde. Bu sefer eşim alttan almaya başlıyor dünya iyisi melek gibi davranıyor. Bu kez yaptıkları unutuluyor. Anin tadını çıkarıyoruz artık. Ikimizde bi gün biteceğinim Farkındayız mesela ama gittiği yere kadar doya doya zaman geçirmeye çalışıyoruz. Ama içimi hep keniren beni günden güne hasta eden bu düşünce yok ediyor her gün beni. Niye belirsizlikte cambaz olayim ki diyorum yol çiz kendine. Bi yandan da olmuyor olmuyor olmuyor işte zamani var demek ki diyorum.
aynı durumdayım. Bende sizin gibi yapmayı düşünüyorum. Son 1 kez denemek istiyorkm

benden kaçtığını söylüyor. Mutsuzluktan kaçtığını söylüyro. Tek suçlu ben miyim? O da benimle konuşabilir karşısına alıp fi mi

Offf hep aynı kısır döngü...
Neden bu kadar cok telefonla oynuyorsun?
Ama sende oynuyorsun.....

Neden evde durmuyorsun?
Evde durunca ne oluyor ki?

Neden hep uyuyorsun?
Mutsuzluktan

Back
X