- 30 Kasım 2015
- 179
- 43
- 18
- Konu Sahibi Hellokity10
-
Gececegi kesinde 1 ay sonra mi 1 yil sonra ni orasini Allah bilirDaha once bu konuyla ilgili defalarca konu actim.belki sız biktiniz okumaktan ama ben yazmaktan bikmadim.beni bagislayin.sadece aklıma geldikce derdimi paylasiyorum.
1 sene oldu nisan bozali.ama hala aci cekiyorum.ustelik hayatinda birisi var ve nişanlancak.ayrilik sebebini daha once konularimda belirtmistim.
Peki neden hala canim yaniyor.neden icim acıyor. Neden vazgecemiyorum.normal mi bu yaşadıklarım.o kadar cok ozluyorum ki..bazen keske ona sabretseydim diyorum. Dayansaydim diyorum..bazen keske diyorum..ama sonra değişiyor bu duygularim.iyi ki boyle olmus diyorum .iyi ki bitmis diyorum. Duygularim boyle gidip geliyor..
Sonra neden bitti diyorum. Sucum neydi ki..ne yaptim diyorum.sevilmeye layil degil miyim diyorum.kotu bir insan miyim diyorum.
Iste boyle garip haller icindeyim...kendimi cok degersiz hossediyorum.cok yalnızım. Gececek mi...
Aynen !Şimdi baktım da ailesinin sözünden çıkmayan, ailem seni sevmedi ayrılmak istiyorum diyen biri için daha fazla acaba deme.
Kuaför olayını hatırla hep.
Ailesinin tutumunu.
Ve birkaç konuda daha gördüm "kabul etseydim tüm şartlarını, keşke diyorum bazen" cümlesine çok rastladım ne demek bu ya? Dünyada bi o kalmış gibi.
Elimden geleni yapiyorum basarmak icin.Aynen !
Ileride mutlaka ayrilirdin konu sahibi cunku kimse canina eziyet etmekten hoslanmaz o zaman daha mi iyi olurdu ?
1 yil uzun bir sure onu surekli sosyal medyadan ordan burdan takip ediyorsan birakmalisin uzaklasmalisin yoksa boyle daha cok yillar gecer kendini mahvedersin.
Gözünü bir aç etrafa bak sevebileceğin ve seni sevecek birini göreceksin mutlaka
Cok haklisin biliyorum.ama ozlem iste.ben gerçekten sevdim ama o arkasina bile bakmadan gitti.ozlem iste.bir garip ozlem duyuyorum.Şimdi baktım da ailesinin sözünden çıkmayan, ailem seni sevmedi ayrılmak istiyorum diyen biri için daha fazla acaba deme.
Kuaför olayını hatırla hep.
Ailesinin tutumunu.
Ve birkaç konuda daha gördüm "kabul etseydim tüm şartlarını, keşke diyorum bazen" cümlesine çok rastladım ne demek bu ya? Dünyada bi o kalmış gibi.
Karsima kimse cikmadi.cikmiyor..Aynen !
Ileride mutlaka ayrilirdin konu sahibi cunku kimse canina eziyet etmekten hoslanmaz o zaman daha mi iyi olurdu ?
1 yil uzun bir sure onu surekli sosyal medyadan ordan burdan takip ediyorsan birakmalisin uzaklasmalisin yoksa boyle daha cok yillar gecer kendini mahvedersin.
Gözünü bir aç etrafa bak sevebileceğin ve seni sevecek birini göreceksin mutlaka
Karsima kimse cikmadi.cikmiyor..
Çünkü sen hala ona odaklı yaşıyorsun unut at kafandan 1 yıldır hala onu dusunuyorsun hiç normal değil canım gercekten. Kendine yeni bir hobi bul farklı farklı şeylerle ilgilenmeye çalış, yeni yeni insanlarla tanış :)Karsima kimse cikmadi.cikmiyor..
O atti.daha dogrusu bana sartlar sundu.ben de kabul etmedimBöyle yaparak kendini dışarıya da kapatırsın
Yeni insanları tanıma fırsatı var önünde, kendini kapatma
1 sene az bi zaman değil, nişanı sen mi attın yoksa terk mi edildin?
Şart sunmak mı? Gurur kırıcı bi şey bence. Şart sunup nişanı atmakla mı tehdit etti? Eğer öyleyse ben bu durumda kendimi 2 aydan fazla yıpratmazdım.O atti.daha dogrusu bana sartlar sundu.ben de kabul etmedim
Yani terk edilmiş sayilirim.
Aslinda bunlari yapiyorum.gorev icabi bulumdugum yer cok kücuk.insanlarin bana farkli baktiklarini dusunuyorum.cunku biz cok dip dibeydik.her an birlikteydik.herkes de bunu biliyor.simdi o gitti. Ben kaldim.Çünkü sen hala ona odaklı yaşıyorsun unut at kafandan 1 yıldır hala onu dusunuyorsun hiç normal değil canım gercekten. Kendine yeni bir hobi bul farklı farklı şeylerle ilgilenmeye çalış, yeni yeni insanlarla tanış :)
Onlarin memleketinde yasayacagima soz vermistim.ama sadece ona soz vermistim.ailesino ve akrabalarimi tanidikca korkmaya basladim.ilerisi icin bi aksilik olursa memleketime donme durumum oldugunu soyledim.o da bu konuda bir karar vermem gerektigini soyledi.her sey bununla basladi.devami da geldikce geldi.annem de kizimin arkasinda olacak misim yoksa onum gitmesine izin mi vereceksin dedi.onun ailesi de araya girince ipler koptu.daha baska pek cok sebep de var aslinda.Şart sunmak mı? Gurur kırıcı bi şey bence. Şart sunup nişanı atmakla mı tehdit etti? Eğer öyleyse ben bu durumda kendimi 2 aydan fazla yıpratmazdım.
İnsanın evlendiği kocası evlenemediği kara sevdası olurmuş. Seninki de o hesap. Sabredip evlenseydin pembesi gidip tozu kalacaktı zatenDaha once bu konuyla ilgili defalarca konu actim.belki sız biktiniz okumaktan ama ben yazmaktan bikmadim.beni bagislayin.sadece aklıma geldikce derdimi paylasiyorum.
1 sene oldu nisan bozali.ama hala aci cekiyorum.ustelik hayatinda birisi var ve nişanlancak.ayrilik sebebini daha once konularimda belirtmistim.
Peki neden hala canim yaniyor.neden icim acıyor. Neden vazgecemiyorum.normal mi bu yaşadıklarım.o kadar cok ozluyorum ki..bazen keske ona sabretseydim diyorum. Dayansaydim diyorum..bazen keske diyorum..ama sonra değişiyor bu duygularim.iyi ki boyle olmus diyorum .iyi ki bitmis diyorum. Duygularim boyle gidip geliyor..
Sonra neden bitti diyorum. Sucum neydi ki..ne yaptim diyorum.sevilmeye layil degil miyim diyorum.kotu bir insan miyim diyorum.
Iste boyle garip haller icindeyim...kendimi cok degersiz hossediyorum.cok yalnızım. Gececek mi...
Bulunduğun yeri değiştirme gibi bir seçeneğin yok mu ?Aslinda bunlari yapiyorum.gorev icabi bulumdugum yer cok kücuk.insanlarin bana farkli baktiklarini dusunuyorum.cunku biz cok dip dibeydik.her an birlikteydik.herkes de bunu biliyor.simdi o gitti. Ben kaldim.
Bu yaz tayinim cikiyor.gidecegimBulunduğun yeri değiştirme gibi bir seçeneğin yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?