Ben de üniversite öğrencisiyim.Çıkarcı insanlar kadar çok iyi insanlar da var.Sen fazla çekingensin sanırım.Hiçbir şey konuşamıyorsan bile en azından bir "merhaba" deyip tanışabilirsin insanlarla.
Benden sana tavsiye sadece bir arkadaşın olmasın.Çünkü o zaman ona çok bağlanırsın,onsuz bir şey yapamazsın vs.Yani aynı şu anki durumun gibi.Mesela o affedilemez bir şey yaptığında,tek arkadaşın o olduğu için onun yaptığı hata sana daha çok koyar.Vakit geçirecek başka biri olmadığı için hep onu düşünürsün,düşündükçe daha çok üzülürsün.Buna benzer bir şey yaşadım.O yüzden sana böyle olmamanı tavsiye ediyorum.
Üniversiteye ilk başladığımda ben de çekingendim,zaten hep öyleyim de

.Yine birkaç kişi vardı konuştuğum.Neyse,sonra sonra açıldım.Mesela aynı sınıfta olduğum bazı kişilerle samimi olmasam bile en azından gördüğümde selam veriyorum.Bazen sınavlar,dersler hakkında konuşabiliyoruz.Sen de yapabilirsin.Biraz kendimizi aşmalıyız değil mi?:)