Geceleri buralarda araştırma yapan gece kuşu arkadaşlarım hadi sohbete

1demetumut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
878
375
108
arkadaşlar tüm topikleri araştırıyorm acaba benim gb olup kaçıncı denemede bebek sahip oldu arkadaşlarım çeşitli öyküler paylaşanlar her şey var mı kk da birazda sohbet edelim kafa dağıtalım ne dersiniz ilk tüp bebek denememde takılmaya başlamıştım haziran topiğinde o günler ne güzel günlerdi ama şimdi kimseden ses seda çıkmıyor haziranda tüp bebek denemesi yapmıştım ve haziran topiğinden arkadaşlarımla test günü gelene kadar zaman geçirmiştim ama artık kimse yok hiç bir yerde hadi kızlar bu saate her topiğe bakiyorum ama kimse kimseye bir şey yazmıyor konuşalım beraber dertleşelim hepimizin derdi ortak ara ara ağlama krizleri sonra olacak bir gün umutlari sizler neler yapıyorsunuz

kimse yok sanırım ama bir gün konuşabileceğim arkadşlarım gelecek bekleyeceğim beklerken size bir şarkı önerisi bü dünya ne sana nede bana kalmaz mabel matizden dinleyin güzel bence

Ben varim arkadasim ben de haziranda deneyip negatif alanlardanim...Az once basimi yastiga koydum komsunun oglu nun sesini duydum acikmis anne Mama diye agliyodu..gozlerimden iki damla yas suzuldu....dedim keske banada Anne diyegece yarisi aglayan bi yavrum olsa...

Pers Sultani iki adami olume mahkum etmis. Sultan'in atini ne kadar
sevdigini bilen mahkumlardan bir tanesi hayatini bagislarsa bir yil icinde
ata ucmayi ogretebilecegini soylemis. Kendini dunyadaki tek ucan ata ...
binerken hayal eden Sultan bunu kabul etmis Diger mahkum inanmayan
gozlerle arkadasina bakmis ve "Atlarin ucamadigini biliyorsun. Nasil olup
da boyle delice bir fikirle cikabildin ortaya? Yalnizca kacinilmazi
geciktiriyorsun o kadar." " Pek degil " demis birinci mahkum. " Kendime
dort ozgurluk sansi veriyorum.

Birincisi : Sultan bu yil olebilir.
Ikincisi : Ben olebilirim.
Ucuncusu : At olebilir.
Dorduncusu. " Belki ata ucmayi ogretebilirim.".! "

UMUTLARIMIZIN HİÇ TÜKENMEMESİ DİLEĞİYLE:103:

canım arkadaşım benimde şimdi iki damla yaş süzüldü gözlerimden ama olacak rabbim bizlerede bir gün kısmet edecek inanıyorm

aslında durumumuza alıştım ama nedense daha mı hassas oldum ne hep ağlamaklıyım bende hazıranda düşükle sonuclandı ilk tüp denemem

kızlar fox yeni başlayan bir dizi bu gün ona baktım güzel bir dizi eğer denk gelirse bi bakin belki beğenirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…