- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
- Konu Sahibi 1demetumut
-
arkadaşlar tüm topikleri araştırıyorm acaba benim gb olup kaçıncı denemede bebek sahip oldu arkadaşlarım çeşitli öyküler paylaşanlar her şey var mı kk da birazda sohbet edelim kafa dağıtalım ne dersiniz ilk tüp bebek denememde takılmaya başlamıştım haziran topiğinde o günler ne güzel günlerdi ama şimdi kimseden ses seda çıkmıyor haziranda tüp bebek denemesi yapmıştım ve haziran topiğinden arkadaşlarımla test günü gelene kadar zaman geçirmiştim ama artık kimse yok hiç bir yerde hadi kızlar bu saate her topiğe bakiyorum ama kimse kimseye bir şey yazmıyor konuşalım beraber dertleşelim hepimizin derdi ortak ara ara ağlama krizleri sonra olacak bir gün umutlari sizler neler yapıyorsunuz
Ben varim arkadasim ben de haziranda deneyip negatif alanlardanim...Az once basimi yastiga koydum komsunun oglu nun sesini duydum acikmis anne Mama diye agliyodu..gozlerimden iki damla yas suzuldu....dedim keske banada Anne diyegece yarisi aglayan bi yavrum olsa...
Sen ne durumdasin.2.tedaviyi ne zaman dusunuyosun
evet canım bir kaç yere paylaşıyım demiştimDiger topikteydi galiba
sendede uyku yok sanırm 41zeynep
iyi geceler zeynep sen nasılsın neler yapıyorsuniyi geceler kızlar ben gec uyuyanlardanım
aslında durumumuza alıştım ama nedense daha mı hassas oldum ne hep ağlamaklıyım bende hazıranda düşükle sonuclandı ilk tüp denemem
cnmm kendini cok yıpratma tekrar denemeyi düşünüyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?