Geceleri buralarda araştırma yapan gece kuşu arkadaşlarım hadi sohbete

[QUOTE=Rabbim tamamına erdirsin canm darısı biz bekleyenlere bol bol dinlen iş falan yapma 12 haftaya kadar

Evet kızlar benim hikayem söyle :
Evlendikten sonra 1 yıl korunduk sanki bebek hemen gelecekmiş gibi:)

derken bebeğimiz olsun artık dedik ve doktora gittim bi sorun yok hamile kalabilirsin olmazsa 1 yıl deneyin en az dedi ben 1 yıl boyunca her ay bekledim ama olmadı(
1 yılın sonunda bir kez daha doktoruma gittim bu sefer eşimden tahlil istedi ve sorunun sayı azlığı oldugu ortaya çıktı
Hatırlamak istemediğim 2 tane bol yumurtalı ve ağrili aşılama geçirdim..sonuc negatif olunca tüp bebek yaptırmaya karar verdik..
İlaclar 1. Adet ilaçlar ikinci adet ilaçlar yumurtaolusumu hatırlamak cok zor yumurta toplama ve transfer gunü çağırdılar muayene sonunda 2 ay sonra transfere karar verdiler fazla yumurtam oldugu için (23 tane )risk almadılar o iki ay ilaçlarda gecti ve nihayet transfer oldu.. 5 günlük 2 embriyo konuldu ve Allah'a binlerce sükür ikisi de benimle.. Sorsanız ne hissediyorsun diye?? Hala endişe duyuyorum ve hala inanamıyorum 6 haftalığım su an:) allah sizlere de yaşatsın kızlar

Biraz yanlışlık olmuş usttekinde dogrusu bu:)

Aminn canim butun guzel dileklerin icin...
Allah sana bagislasin yavrularini

cnm inş. sorunsuz bi gebelik gecirirsin Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin meleklerini
Âmin canım allah size de nasip etsin
Aminn canim butun guzel dileklerin icin...
Allah sana bagislasin yavrularini
Amiiin.. Hamile olunca bitmiyormuş :) sende yasarsın ins:)

Uyudunuzmu kizlar...Ben tlf yaziyorum hep biraz yavas oluyo.Bi kere hesabimdan yanlislikla cikis yaptim eski msj larim begenilerim ekranim gitti...kim var goremiyorum sayfanin altinda

Uyudunuzmu kizlar...Ben tlf yaziyorum hep biraz yavas oluyo.Bi kere hesabimdan yanlislikla cikis yaptim eski msj larim begenilerim ekranim gitti...kim var goremiyorum sayfanin altinda

bende telden yazıyorum sayfalar bazen karışıyo biraz zor geliyo bana telden girmek eşimde oluyo genelde laptop

sizler naparsınız

cnm bendede durumlar vahim ötesi...3 yılı geçecek süredir doktor doktor gezmekten helak olmuş durumdayım...bende yumurta rezerv azalması var tek tük yumilerim kaldı 1 negaitf aşılama geçirdim şimdi tüp bebek yapacağız inşallah..hormonlarım normalse yani fsh hep yüksek çıkıodu oyüzden tüp bebek yapılmadı şimdi şükür normale döndü gerçi bu ay nasıl bilmiyorum eşimde sorun olmadığını söledi aşıılama yapılırken doktor bakalım nasip beklemedeyiz tüp için sende durumlar nasıl

Benim koca icerde horul horul uyuyor bide konusuyo ruyasinda ...ben orurdugum yerden duyuyorum

Bir akıl hastası bulunduğu kaldırımdan karşıya geçip rastladığı ilk görevliye sormuş:-Affedersiniz karşı kaldırım nerede acaba? Görevli şaşırmış ama yine de karşı tarafı göstererek:-İşte şurada,demiş.-Kime yutturuyorsun yahu ...Daha şimdi orada sordum , burasını gösterdiler

inşallah kendiğinden gelir bebiş bende ocak gb tekrar bakalım o zamana kadar kafa dağıtmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…