- Konu Sahibi 1demetumut
-
iyi geceler zeynep sen nasılsın neler yapıyorsun
daha önce denedin mi ilk mi olacak sorun ne söylemek isterseniyiyim cok şükür sen nasılsın bende tüp denemeyi düşünüyum ama mayıs gibi hayırlısıyla
aslında durumumuza alıştım ama nedense daha mı hassas oldum ne hep ağlamaklıyım bende hazıranda düşükle sonuclandı ilk tüp denemem
daha önce denedin mi ilk mi olacak sorun ne söylemek istersen
Canim bi kere hamile kalmissin ne guzel
Emin ol ikincisi icin buyuk avantaj bu...kiz
beb 3.denememde ilk defa 14 cikti degerim diye o kadar sevindimki
Kızlar allah en hayırlı zamanda size de anne olmayı nasip etsin bana da karnımdaki minik canları kucağıma saglikli sihhatli almak nasip etsin..
ne kadar beklersek bekleyelim gelmesi her zaman mucize bebeklerin..
Nasıl bi istek demi bütün kadınlar özümüzde aynı programda yaratılmışız once bizi seven bir es sonra bebekler istiyoruz allah isteyen herkese nasip etsin:)
bir gece kuşu arkadaşı daha .......hg canım
Kızlar allah en hayırlı zamanda size de anne olmayı nasip etsin bana da karnımdaki minik canları kucağıma saglikli sihhatli almak nasip etsin..
ne kadar beklersek bekleyelim gelmesi her zaman mucize bebeklerin..
Nasıl bi istek demi bütün kadınlar özümüzde aynı programda yaratılmışız once bizi seven bir es sonra bebekler istiyoruz allah isteyen herkese nasip etsin:)
kızlar nerelerden dert ortaklığımız ben ankaradayım bak biraz önce sıkılıyordum şimdi ne güzel zaman alttan alttan slov türk hadi benden burdakilere çayyy
Yillar once bi tanidigim tup bebek merk.bekleme odasinda otururken kadinlar aralarinda sohbet ediyorlarmis...biraz sosyetik kibar bi hanim"ay bu spermler falan karisir diye ben cok korkuyorum ya baskasinin bebegi olursa demis" oteki kirsaldan gelen hanim"valla senelerdir bekliyom tek tutsunda kimin olursa olsun "demis
:) halimize gulelim diye....
ilk hamile arkadaşım topiğimize teşrif etmiş haberimz yok hemde ikiz sanırm rabbim sağlıklı sıhatlı bebeklerini sana bağışlasın anlat canm sende bu yollardan geçtin sanırm nasıl oldu kaçıncı denemen sorun ay çok mu oldum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?