ya dogru mu bilmiyorum ama küçük çocukları korkutuyorlar derler ya hani. bi dua okutsanız çocuga çok işe yarıyor benim yegenmde öyleydi aynı anlattıgınız gibi.Kızlar benim 10 aylık bir oğlum var. Yaklaşık bir aydır geceleri çığlıkla uyanıyor. Ağlama krizine giriyor ne yapsam susmuyor. Sonra oturup etrafı izleyip, tekrar uyuyor, bi iki saat sonra yine aynı. Gecelerimiz kabusa döndü. Her hafta Dr deyim. Diş çıkartacaktır diyorlar. Geceleri bu şekilde olan çocuk sabah gülücüklerle uyanıyor. Zaten gündüzleri de sürekli kucak isteyen mız mız bi çocuk. Geceleri bide bu çıktı. Öyle ağlıyor ki kendinden geçiyor. Ağrı kesici ver Dedi Dr. Veriyorum ama hiç bi fark yok. Napacağımızu şaşırdık.
Yanımda yatıyor. Çarşafları sürekli değiştiririm. Üş beş güneyatağını falan kontrol ettiniz mi kırıntı falan varsa korkutuyorlardır
Tahliller yapıldı ama bunlara bakıldı mı bilmiyorum. Pazartesi başka bi doktora götürcem.Birde doktorunuz kalsiyum,magnezyum ve minarellere baktı mı?
Kramp ta olabilir.http://www.mailce.com/kramp-nedenleri.html
Bebeğe annen öldü baban öldü derlermiş. Ne kadar inanılır bilmiyorumİlk defa duydum sizden korkutuyorlar falan .. ben bile tırstım :))
Artık 10 aylık gaz için büyüdü ki 3, 4 aylıkken yoktu. Yeni başladı. Diş dört tane çıkardı, başka bi belirti yok. Çıkmazdayım artıkBebeğe nazar oluyordur. .
Bol bol okuyun . .
Gaz problemi, diş çıkarma vs . .
Her hafta doktora götürüyorum. İki gün önce yine götürdüm. Hiç bişeyi yok dediKulagina bi baktirin.. benim kizimda da bir ara oldu ciglik cigliga sabahın 4unde acile gittik emzik emdiginden be gece biberonla sut ictigi için kulak hassasiyeti olusmustu.. antibiyotik falan kullandik.. bi baktirin kulaklarina illaki bi skntisi warki bu cocuk böyle yapiyor
Artık 10 aylık gaz için büyüdü ki 3, 4 aylıkken yoktu. Yeni başladı. Diş dört tane çıkardı, başka bi belirti yok. Çıkmazdayım artık
Hangi dualarya dogru mu bilmiyorum ama küçük çocukları korkutuyorlar derler ya hani. bi dua okutsanız çocuga çok işe yarıyor benim yegenmde öyleydi aynı anlattıgınız gibi.
teşekürler canımİnşallah düzelir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?