• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geceleri yaşadığımız sorun

Linke baktım tamamen bizim yaşadıklarımız. Bu konuyu araştıracağım. Çok teşekürler
Rica ederim canım.Eğer oysa zamanla geçiyor,ilaç vb bir durum gerekli değil. Ama yine de doktora da danışın tabi,belki farklı bir rahatsızlığı vardır

Dis olabilir kizimda da oluyor çığlık çığlığa uyanıyor o zaman diş cikarttigini düşünüyorum ben biraz sabredin gecmis olsun

Her hafta doktora götürüyorum. İki gün önce yine götürdüm. Hiç bişeyi yok dedi
O yok bu yok peki ne war doktor deseydiniz bu cocugun bi skntisi yoksa niye ciglik atiyor gecelri deseydiniz.. normal gibi konusmusta.. en iyisi doktoru degistirin..

O yok bu yok peki ne war doktor deseydiniz bu cocugun bi skntisi yoksa niye ciglik atiyor gecelri deseydiniz.. normal gibi konusmusta.. en iyisi doktoru degistirin..
Dedim deme miyim? O kadar çok Dr götürdüm ki. Görümcem de çocuk doktoru. Hepsi aynı şeyi söylüyor. Dişler gece büyür gece ağlamalar normal falan filan. Ama çocuk ağrısı var da ağlıyor gibi değil ki. Kendinden geçiyor. Ne yapsak avunmuyor. Sonra susup uyuyor

Bir kac doktorda aynisini soyledi ise ve bütün testler yapildiysa.. demekki diş agladiginda alin ayagina sallayin sakinleşsin yada kucaginiza alin sakinlestirin baska yapacak birsey yok gibi gozukuyor allah şifa wersin umarim en erken zamanda duzelir..

Dedim deme miyim? O kadar çok Dr götürdüm ki. Görümcem de çocuk doktoru. Hepsi aynı şeyi söylüyor. Dişler gece büyür gece ağlamalar normal falan filan. Ama çocuk ağrısı var da ağlıyor gibi değil ki. Kendinden geçiyor. Ne yapsak avunmuyor. Sonra susup uyuyor
Canım ben tvde bir uzmandan dinlemistim erkek bebeklerde olyormus bu gece aglamaları çiş yaparken .ayçicekyagını benmari usulu ısıtın krem yerine bez bölgesine surün demisti bu yolla ayçiceginin asiditesi gidip saf dezenfekte edici oluyormus vs vs. Bir dene bakalım belki ise yarar sorun bundan ibarettir

Bir kac doktorda aynisini soyledi ise ve bütün testler yapildiysa.. demekki diş agladiginda alin ayagina sallayin sakinleşsin yada kucaginiza alin sakinlestirin baska yapacak birsey yok gibi gozukuyor allah şifa wersin umarim en erken zamanda duzelir..
Çok sağol Can'ım. Ağladığında kesinlikle hiç bişey sakinleştirmiyor.

Çocuk nörolojisi olan bir yere götür, gece kabusları bazen nörolojik sorunların belirtisi olabilir.. Götürün içiniz rahat etsin

Canım ben tvde bir uzmandan dinlemistim erkek bebeklerde olyormus bu gece aglamaları çiş yaparken .ayçicekyagını benmari usulu ısıtın krem yerine bez bölgesine surün demisti bu yolla ayçiceginin asiditesi gidip saf dezenfekte edici oluyormus vs vs. Bir dene bakalım belki ise yarar sorun bundan ibarettir
Deneyim çok teşekür ederim

Emziriyor musunuz? Kucaga alisan bebekler gece çok aglarlar. Yatagi ayri mi? Sizi yaninda göremediği icin olabilir. Benim oglumda oyleydi. Cok anneci ve mizmiz bir cocuktur.Yanima aldim sustu:KK49: 2 yasindayiz hala koyun koyuna yatiyoruz babamizda Beşikte yatiyor :KK48:

Canim benim oglum 4.5 yasinda ve 1 ay onceye kadar bende benzer seyler yasadim oglumla normal aksam 8 de uyur ve haftada 2 gun falan uyuduktan 1 saat sonra falan aglayarak ve titreyerek uyaniyordu aslinda tam uyanikta degil basini yastiktan hafif kaldirip etrafa bakiyodu titreyerek ve biseyler soyluyordu. Cok korkmus vaziyette ne yaparsam kendine gelmiyodu agliyodu.soyledikleride anlasilmiyordu bikac kez sevdigi cikolata falan verdim oyle kendine geldi sonra yanimda yatirdim basini yastiga koyup azcik kaldiriyordu 5 sn sonra titreyerek uyuyana kadar oyle korka korka hareketler yapti.sonra hocaya getirdim uc gun boyunca dua okudu ona cok sukur iyi simdi allah saglik sifa versin cocuklarimiza

Ayrica dr goturdum hicbir sorunu yok dedi biraz vitaminsiz dedi demir icin surup ve vitamin kullaniyoruz

Back
X