- 13 Temmuz 2015
- 1.043
- 643
- 123
felak nas falan .Hangi dualar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
felak nas falan .Hangi dualar
Yastığın altına konulan dualar ve istersen sana onları yollayayi.Her hafta doktora götürüyorum. İki gün önce yine götürdüm. Hiç bişeyi yok dedi
Linke baktım tamamen bizim yaşadıklarımız. Bu konuyu araştıracağım. Çok teşekürlerGaz problemi, diş problemi,uyku terörü.Özellikle uyku(gece)terörünü araştırın. Kızımda vardı,zamanla kendiliğinden geçti.
http://www.bilgiustam.com/bebeklerde-gorulen-gece-teroru-nedir/
Tabiki isterim. Çok teşekürlerYastığın altına konulan dualar ve istersen sana onları yollayayi.
Rica ederim canım.Eğer oysa zamanla geçiyor,ilaç vb bir durum gerekli değil. Ama yine de doktora da danışın tabi,belki farklı bir rahatsızlığı vardırLinke baktım tamamen bizim yaşadıklarımız. Bu konuyu araştıracağım. Çok teşekürler
Bende bi kitap varda onu karıştırdım birkaç sy buldumTabiki isterim. Çok teşekürler
O yok bu yok peki ne war doktor deseydiniz bu cocugun bi skntisi yoksa niye ciglik atiyor gecelri deseydiniz.. normal gibi konusmusta.. en iyisi doktoru degistirin..Her hafta doktora götürüyorum. İki gün önce yine götürdüm. Hiç bişeyi yok dedi
Dedim deme miyim? O kadar çok Dr götürdüm ki. Görümcem de çocuk doktoru. Hepsi aynı şeyi söylüyor. Dişler gece büyür gece ağlamalar normal falan filan. Ama çocuk ağrısı var da ağlıyor gibi değil ki. Kendinden geçiyor. Ne yapsak avunmuyor. Sonra susup uyuyorO yok bu yok peki ne war doktor deseydiniz bu cocugun bi skntisi yoksa niye ciglik atiyor gecelri deseydiniz.. normal gibi konusmusta.. en iyisi doktoru degistirin..
Canım ben tvde bir uzmandan dinlemistim erkek bebeklerde olyormus bu gece aglamaları çiş yaparken .ayçicekyagını benmari usulu ısıtın krem yerine bez bölgesine surün demisti bu yolla ayçiceginin asiditesi gidip saf dezenfekte edici oluyormus vs vs. Bir dene bakalım belki ise yarar sorun bundan ibarettirDedim deme miyim? O kadar çok Dr götürdüm ki. Görümcem de çocuk doktoru. Hepsi aynı şeyi söylüyor. Dişler gece büyür gece ağlamalar normal falan filan. Ama çocuk ağrısı var da ağlıyor gibi değil ki. Kendinden geçiyor. Ne yapsak avunmuyor. Sonra susup uyuyor
Çok sağol Can'ım. Ağladığında kesinlikle hiç bişey sakinleştirmiyor.Bir kac doktorda aynisini soyledi ise ve bütün testler yapildiysa.. demekki diş agladiginda alin ayagina sallayin sakinleşsin yada kucaginiza alin sakinlestirin baska yapacak birsey yok gibi gozukuyor allah şifa wersin umarim en erken zamanda duzelir..
Deneyim çok teşekür ederimCanım ben tvde bir uzmandan dinlemistim erkek bebeklerde olyormus bu gece aglamaları çiş yaparken .ayçicekyagını benmari usulu ısıtın krem yerine bez bölgesine surün demisti bu yolla ayçiceginin asiditesi gidip saf dezenfekte edici oluyormus vs vs. Bir dene bakalım belki ise yarar sorun bundan ibarettir
Pazartesi götürcem inşallahÇocuk nörolojisi olan bir yere götür, gece kabusları bazen nörolojik sorunların belirtisi olabilir.. Götürün içiniz rahat etsin