Kızlar benim 10 aylık bir oğlum var. Yaklaşık bir aydır geceleri çığlıkla uyanıyor. Ağlama krizine giriyor ne yapsam susmuyor. Sonra oturup etrafı izleyip, tekrar uyuyor, bi iki saat sonra yine aynı. Gecelerimiz kabusa döndü. Her hafta Dr deyim. Diş çıkartacaktır diyorlar. Geceleri bu şekilde olan çocuk sabah gülücüklerle uyanıyor. Zaten gündüzleri de sürekli kucak isteyen mız mız bi çocuk. Geceleri bide bu çıktı. Öyle ağlıyor ki kendinden geçiyor. Ağrı kesici ver Dedi Dr. Veriyorum ama hiç bi fark yok. Napacağımızu şaşırdık.
Kızlar benim 10 aylık bir oğlum var. Yaklaşık bir aydır geceleri çığlıkla uyanıyor. Ağlama krizine giriyor ne yapsam susmuyor. Sonra oturup etrafı izleyip, tekrar uyuyor, bi iki saat sonra yine aynı. Gecelerimiz kabusa döndü. Her hafta Dr deyim. Diş çıkartacaktır diyorlar. Geceleri bu şekilde olan çocuk sabah gülücüklerle uyanıyor. Zaten gündüzleri de sürekli kucak isteyen mız mız bi çocuk. Geceleri bide bu çıktı. Öyle ağlıyor ki kendinden geçiyor. Ağrı kesici ver Dedi Dr. Veriyorum ama hiç bi fark yok. Napacağımızu şaşırdık.
Bizim ki doğdu doğalı yanımda yatıyor. Gece boyu zaten 10 kere falan uyandığı için. Emiyor ama ağlamamaya uyanınca kesinlikle memeyi almıyor.Emziriyor musunuz? Kucaga alisan bebekler gece çok aglarlar. Yatagi ayri mi? Sizi yaninda göremediği icin olabilir. Benim oglumda oyleydi. Cok anneci ve mizmiz bir cocuktur.Yanima aldim sustu2 yasindayiz hala koyun koyuna yatiyoruz babamizda Beşikte yatiyor
TV izletmem. Ama yatmadan muhallebi yediriyordum tetikler mi? Tavsiyelerinizi deneyeceğim teşekürler.Muhtemelen uyku terörü. Bu sorunu yaşayan diğer anneler de hemen anlamış. Biz de yaşadık oğlumda. Sebepsiz çığlık çığlığa ağlardı gözünü bile açmadan. Sonra düzeldi.
Gece uykudan önce uyarıcı yiyecek ve içecek vermeyin. Ayrıca televizyon falan da izletmeyin. Sakinleştirici oyunlar sonrası uykuya geçiş yapın. Bize bunları doktorumuz tavsiye etmişti çok yararını gördük.
Şekerli olduğu için enerji verebilir. Birde tam yatmadan önce veriyorsanız aşırı tokluk bebeği rahatsız edebilirTV izletmem. Ama yatmadan muhallebi yediriyordum tetikler mi? Tavsiyelerinizi deneyeceğim teşekürler.
Can'ım benim 6 yaşında korkuları olan bi oğlum olduğu için öyle şeyleri asla dile bile getiremeyiz evde. Benden başka kimseyi görmüyor gün boyu. Yaşadığımız şehirde kimsemiz yok.Canım gündüz korktuğu etkilendiği şey var mı. Benim oğlumda öyleydi sonra fark ettim böcek fobisi vardı eşim kızınca yada isteği olmayınca böcek gelir felan tarzı sacmaladigini fark ettim. Onu düzeltince geçti. Hani bazen büyükler yemek yedirirken bak geliyo geliyo der o tarz şeyler felan var mı bi takip et bebekler etkileniyor geceye yansıyor.
Can'ım benim 6 yaşında korkuları olan bi oğlum olduğu için öyle şeyleri asla dile bile getiremeyiz evde. Benden başka kimseyi görmüyor gün boyu. Yaşadığımız şehirde kimsemiz yok.
Ne zaman geçti acaba bu durum?Muhtemelen uyku terörü. Bu sorunu yaşayan diğer anneler de hemen anlamış. Biz de yaşadık oğlumda. Sebepsiz çığlık çığlığa ağlardı gözünü bile açmadan. Sonra düzeldi.
Gece uykudan önce uyarıcı yiyecek ve içecek vermeyin. Ayrıca televizyon falan da izletmeyin. Sakinleştirici oyunlar sonrası uykuya geçiş yapın. Bize bunları doktorumuz tavsiye etmişti çok yararını gördük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?