Bas ucuna kuran koyun yastıgının altına bıcak koyun vede kendi altınıza bıcak yada makas koyup nazar dualarından okuyun küçücük bebişlere çok nazar değiyor ben inanmıyordum ama kızımda böyle sorunlar yasayınca yaptım faydasını gördüm birde gece lambası kullanın.
Bu kadar korkacak ne var onu anlamadım bıcak dediysemde alın büyük bıcak koyun demiyorum meyva bıcagı yada bu avcı bıcaklarındanda olur ayrıca yastığın altı yerine yatagın altındada olur ayrıca bnm eşim gecede calışıyor tek kalıyorum kızımla bna güvence oluyor.Yastığın altına bıçak mı dediniz?
Yastigin altina bicak koysam korkudan cocuk olmadığım halde ben bile uyuyamam :)
Bizim de o dönem oluyordu geçti. Aynı uyanıyor ne yapsak susturamıyorduk. Ağlamaktan yorgun düşüp uyuyordu. Terleyince üzerini değiştiriyorum bir iki defa ona denk geldi ağlaması. Eşim de kızdı değiştirme sinirleniyor ondan ağlıyor falan dedi. Ama geçiyor yani sebebini ben de tam olarak anlayamadım.Kızlar benim 10 aylık bir oğlum var. Yaklaşık bir aydır geceleri çığlıkla uyanıyor. Ağlama krizine giriyor ne yapsam susmuyor. Sonra oturup etrafı izleyip, tekrar uyuyor, bi iki saat sonra yine aynı. Gecelerimiz kabusa döndü. Her hafta Dr deyim. Diş çıkartacaktır diyorlar. Geceleri bu şekilde olan çocuk sabah gülücüklerle uyanıyor. Zaten gündüzleri de sürekli kucak isteyen mız mız bi çocuk. Geceleri bide bu çıktı. Öyle ağlıyor ki kendinden geçiyor. Ağrı kesici ver Dedi Dr. Veriyorum ama hiç bi fark yok. Napacağımızu şaşırdık.
Bu kadar korkacak ne var onu anlamadım bıcak dediysemde alın büyük bıcak koyun demiyorum meyva bıcagı yada bu avcı bıcaklarındanda olur ayrıca yastığın altı yerine yatagın altındada olur ayrıca bnm eşim gecede calışıyor tek kalıyorum kızımla bna güvence oluyor.
Eski adetler işteCocuk sonuçta kendimde bile bıçak kucukte olsa yastik altina bicak koymak guvenli degil ki elini yastigin altina koyar vs. Nazardan korunmak için dualar varken bıçak neden bende onu anlamıyorum
Çok teşekürler Canım sorunumuz devam ediyor.ay insAllah gece rahat uyumustur, dua edelim hep birlikte arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?