Geçen gün beni yerden yere vuran siz değerli hanımlar.

O adam.ne yapar ne eder yine eski karisina doner. Yada onu unutamaz.

Adamin yanindaki kizida sorgulamayin lutfen.
O onlarin hayati.

Siz zaten birsey yasamamissiniz adamla neyin tasasi bu ?

Hayatiniza bakin bekarmissiniz, belki denginize gore birini bulursunuz.

Bir de bu moda oldu " geçen konumda şöyle söyle dediniz mutlumusunuz veya vicdanınız rahat mı ? Bir hesap sorma merakı .
Konu açıp yorum alıyorsanız uygulamak zorunda değilsiniz veya olmadığınız bir şekilde itham ediliyorsaniz tıkayın kulağınızı herkesin kendi aklı fikri var milleti suçlamayı kesin ..

Senin adama ilgi duyduğunu o kadar araştırma yapmandan anladım.Ama gerçekten boşa uzuluosun.Ayrıca bırak insanları izlemeyi.Adam be yaparsa yapsın.Beğenmiş bir bağ oluşmuş.İster sexs yapar ister evlenir.Ne istediğini anlamıorum tatlım.Boş yere bu kadar takip ediosun bence.Adam bulmuş eşini aşkını hayatına bakıo.Bence sende hayatına bak.Deştikçe daha da üzülürsün.

Aşık olursan ilgilenirsin degilmi ilgilenirsen de takip edersin
İşgilensende takip etsende adam başkasıyla.Sana zarar canım benim.Adamın hayatında biri varken neden ilhileniosun.Biri olmasa ilgilen derim.Ama adam biriyle aşk yaşıo.Evine gelio diye kadını suçluosun.Gelirde ,öperde ,severde ,sexde yapar.Bu onların hayatı kuzum bırak.Daha çok üzülmek istiosan deş tabi.Ama sırf o adamla sevgili diye evine gidio kötü kadın muamelesi yapma.Herkesin kendi hayatı.

O adamdan sana hayır gelmeyeceği gün gibi açık olduğundan dolayı kendine yeni birilerini düşün..
kimse böyle bi adam için ölüp bitmez sadece takıntı, fazla düşünmek falan seninki. Aranızda bişey bile yaşanmamış adamı tanımıyorsun bile neyine acı çekeceksin ki? Tanıdığın kadarıyla bile saçma sapan hayatı olan bi adam yani. Sevgilisi varken karısına dön diye yalvaran birinden iş çıkmaz ben diyim. Sadece takıntılı haline getirmişsin. Tanısan nefret ediceksin belkide unut gitsin ondan kat kat iyi birsürü erkek var dünyada

Sen bu adamla sevgili fln oldunmu?Yada görüştünüzmü hiç?Çünkü platonik olsa bu kadar takılmazsın.insan olanın başına her iş gelir .Biz seni yargılamıoruz.Ama bırak faydası yok bu ilişkinin sana .

Yok canım adam 2 senedir evliymiş benim evli olduğunu bilmiyordum öğrendiğim günden beri bıraktım zaten. Hem takip edipte bizim ev yol karşısı olduğu için ister istemez gireni çıkanı görüyorsun ondan dolayı ben öyle ifade ettim elime dürbün alıpta gözlemiyordum 7 gün önce öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…