Takipçi olmadan bu kadar bilgi sahibi nasıl olunur ki?Takipçi olmadığım halde takipçi yakıştırması yapıldı
Hımmm tek yanlış o yaniyo yanlış anlaşılmadın . iki kere üst üste konu açıp ikisinde de başkasından sabahlayan kız sizce nasıl bir kızdır diye üstüne basa basa sordun
Aşık olursan ilgilenirsin degilmi ilgilenirsen de takip edersinTakipçi olmadan bu kadar bilgi sahibi nasıl olunur ki?
Yani takip etmisinAşık olursan ilgilenirsin degilmi ilgilenirsen de takip edersin
Hımmm tek yanlış o yani
Adamın takipçisi olmuşsun işte...Aşık olursan ilgilenirsin degilmi ilgilenirsen de takip edersin
Var olmaz mı?Çok üzülüyorum canım çok yanıyor bunun bi çaresi yokmudur ki Reset atsam.
İşgilensende takip etsende adam başkasıyla.Sana zarar canım benim.Adamın hayatında biri varken neden ilhileniosun.Biri olmasa ilgilen derim.Ama adam biriyle aşk yaşıo.Evine gelio diye kadını suçluosun.Gelirde ,öperde ,severde ,sexde yapar.Bu onların hayatı kuzum bırak.Daha çok üzülmek istiosan deş tabi.Ama sırf o adamla sevgili diye evine gidio kötü kadın muamelesi yapma.Herkesin kendi hayatı.Aşık olursan ilgilenirsin degilmi ilgilenirsen de takip edersin
Ay sorma anam bacim biri bi ozet geciverdin:)Anlamaya çabalamaya üşendim
Ay sorma anam bacim biri bi ozet geciverdin:)
Yok canım adam 2 senedir evliymiş benim evli olduğunu bilmiyordum öğrendiğim günden beri bıraktım zaten. Hem takip edipte bizim ev yol karşısı olduğu için ister istemez gireni çıkanı görüyorsun ondan dolayı ben öyle ifade ettim elime dürbün alıpta gözlemiyordum 7 gün önce öğrendimSenin adama ilgi duyduğunu o kadar araştırma yapmandan anladım.Ama gerçekten boşa uzuluosun.Ayrıca bırak insanları izlemeyi.Adam be yaparsa yapsın.Beğenmiş bir bağ oluşmuş.İster sexs yapar ister evlenir.Ne istediğini anlamıorum tatlım.Boş yere bu kadar takip ediosun bence.Adam bulmuş eşini aşkını hayatına bakıo.Bence sende hayatına bak.Deştikçe daha da üzülürsün.
Aradigimiz hayirsever hala bulunamadi:))Yorgunum ya biri özetlerse beni de etiketleyiver tontriko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?