He yeni dedikodu var geciktin miNasıl bir tesadüftür ki ayrıntısına kadar biliyosunuz. Ee yeni dedikodu var mı?
Bas kapaliligi konusunu valla hatirlamiyorum. Hatirlasam da zaten namusla alakasi yok,kisisel bir tercih sadece tesettur,hepsi bu.
Neden herkes beni yanlış anlamış o gün biri de yorum yapmış yok başım kapalı özellikle belirtiyorum sevgilimde de kaldım arkadaşımda da kaldım, baş kapalılığı ne alaka her başını kapatan namuslumu. Sözüm sana değil yanlış anlama
Yolun karşısında olduğu için evine gireni görüyorum demediniz mi?Karşı komşumun evine gireni bende görmüyorum hala aynı kafa
Gayet seviyeli bir yorum yaptım seviye kavramını sizin gibi birinden öğrenmeye ihtiyacım yok komşusunun evine girip çıkan herkesi bilen ve tanımadığı bir kadına kötü imalarda bulunan birinden hiç öğrenmem on yargılı ve takıntılı olan sizsiniz daha da sizinle ugrasamam kendine başka takıntı edinKeşke sendeeee siz dediğiniz ve hiç tanımadığınız birine daha seviyeli yorumlar yaparsanız ön yargıdan arınmış o zaman siz olursunuz
konu evin sahibini kim oldurdu o mu:)Katil kesin uşak
Adamdan hoşlanıyormuş sanırımSeni ilgilendirmez de ondan yerden yere vurduk. Kadın da adam da bekarmış istedikleri gibi sabahlarlarHiçbir ilginin alakanın olmadığı bir insanı bu denli takip etmek, saplantı haline getirmek aklı selim bir insanın yapacağı şeyler değil. Tedavi şart.
Bizim sitede bi erkek vardı eşinden boşanalı 5 yıl oldu 2 de çocuğu var karısına çok yalvarmış ve dönmemiş bu adamda çok ağır bunalım yaşamış oturduğu binada annesi ve yengesi de oturuyor. Gel gelelim bi kızla tanışmış bu kız bunun evine amcasının oğluyla girip çıkmaya sabahlamaya başladı laf söz olmasın diye yanında amcasının ogluda geliyormuş. Bu arada bu adam hem karısı evine dönsün istiyor, hemde başka bir kadınla ilişki yaşıyor bunu da çocuğunun karısının evine getiriyor. Soruyorum DÜZGÜN BİR KIZ SEVGİLİSİNİN EVİNE GELİP SABAHLAR MI? bu adam bu arada 2 senelik evliymiş hatta dört aylık bi çocuğu da olmuş ona başka bir yerde ev açmış başını aşk için kapatmış ve bu adam yaşayan ölüyken bu kadın yaşayan ölüyü canlandırmış o yüzden eli öpülesi bir kızmış. Ve bu kız bakarmış hiç evlenmemiş ama ne hikmetse düğün dernek hiç bi saçma adetle uğraşmak istememişler. Kızlar bunlar 2 senelik evli diyorlar bu adamın annesi daha geçen yaz oğlum evlenmeyi düşünmüyor ilerde karşısına iyi birisi çıkarsa evlenecek diyordu, bu kadınla bu adam daha geçen yaz siteye gizli saklı giriyorlardı.. siz ne anlıyorsunuz bunlardan.ben bi isten bisey anladiysam arap olayim konuyu biri bana ozet gecebilir mi malum yaslilik
konu evin sahibini kim oldurdu o mu:)
Soyle bakem alicanben bi isten bisey anladiysam arap olayim konuyu biri bana ozet gecebilir mi malum yaslilik
Ben ortada hoşlantıdan ziyede saplantılı bir kız görüyorum. Adamın evine giren çıkan kim varsa gözetleyip ahlak bekçiliği yapan birinden bahsediyoruzAdamdan hoşlanıyormuş sanırım
biliyorm kuzu:)hep konu sahibi bizimle maytap geciyor. azicik. biz yapalim diyecem ama bu kadr vicdansiz degilizSoyle bakem alican
Baskasinin evinde sabahlayan kiz sence duzgun kiz midir?
Konunun ozu bu canim
hic. bizim ki dert mi utaniyorm bu yuzden dile getirmeyeMillette ne dertler var bizimki de dert mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?