Geçen gün beni yerden yere vuran siz değerli hanımlar.

Bas kapaliligi konusunu valla hatirlamiyorum. Hatirlasam da zaten namusla alakasi yok,kisisel bir tercih sadece tesettur,hepsi bu.

Keşke sendeeee siz dediğiniz ve hiç tanımadığınız birine daha seviyeli yorumlar yaparsanız ön yargıdan arınmış o zaman siz olursunuz
Gayet seviyeli bir yorum yaptım seviye kavramını sizin gibi birinden öğrenmeye ihtiyacım yok komşusunun evine girip çıkan herkesi bilen ve tanımadığı bir kadına kötü imalarda bulunan birinden hiç öğrenmem on yargılı ve takıntılı olan sizsiniz daha da sizinle ugrasamam kendine başka takıntı edin

Seni ilgilendirmez de ondan yerden yere vurduk. Kadın da adam da bekarmış istedikleri gibi sabahlarlar Hiçbir ilginin alakanın olmadığı bir insanı bu denli takip etmek, saplantı haline getirmek aklı selim bir insanın yapacağı şeyler değil. Tedavi şart.

Adamdan hoşlanıyormuş sanırım

ben bi isten bisey anladiysam arap olayim konuyu biri bana ozet gecebilir mi malum yaslilik
Bizim sitede bi erkek vardı eşinden boşanalı 5 yıl oldu 2 de çocuğu var karısına çok yalvarmış ve dönmemiş bu adamda çok ağır bunalım yaşamış oturduğu binada annesi ve yengesi de oturuyor. Gel gelelim bi kızla tanışmış bu kız bunun evine amcasının oğluyla girip çıkmaya sabahlamaya başladı laf söz olmasın diye yanında amcasının ogluda geliyormuş. Bu arada bu adam hem karısı evine dönsün istiyor, hemde başka bir kadınla ilişki yaşıyor bunu da çocuğunun karısının evine getiriyor. Soruyorum DÜZGÜN BİR KIZ SEVGİLİSİNİN EVİNE GELİP SABAHLAR MI? bu adam bu arada 2 senelik evliymiş hatta dört aylık bi çocuğu da olmuş ona başka bir yerde ev açmış başını aşk için kapatmış ve bu adam yaşayan ölüyken bu kadın yaşayan ölüyü canlandırmış o yüzden eli öpülesi bir kızmış. Ve bu kız bakarmış hiç evlenmemiş ama ne hikmetse düğün dernek hiç bi saçma adetle uğraşmak istememişler. Kızlar bunlar 2 senelik evli diyorlar bu adamın annesi daha geçen yaz oğlum evlenmeyi düşünmüyor ilerde karşısına iyi birisi çıkarsa evlenecek diyordu, bu kadınla bu adam daha geçen yaz siteye gizli saklı giriyorlardı.. siz ne anlıyorsunuz bunlardan.

saka bir yana konuyu biliyorm sakaya vuruyorm bugunde dedim bunlar dert mi. elle tutulur dert olsa da bizde soyle gonul rahatliyla bir oneri yorum yapsak ama nerde konuyu acanlar yorum yapanlardan daha acimasiz dalga geciyorlar bunu anladim

E sen degil miydin evli oldugunu ogrendigin halde siteye yazmayip, adamin evine girip cikiyor bu normal mi diyen? Gece sabaha kadar evde kaliyor vs diyen? Adam karisiyla kalmak icin izninizi mi alsin ya da bizimkini? Ha ayrica ayni evde kalip sevismeleri icin de izne ihtiyaclari yoktur sanirim

İssizlikte level atlamak bu olmali

Bir açtınız sonra beni yanlış anladınız diye yeniden açtınız simdide bu, bacim neresi yanlış adam esinden ayrılmış sonra baskasiyla birlikte olmus cocuklari olmuş seçiyorlarmış o kiz nasil geliyordu oraya hadi bunlar yanlış olsun, amac ne adam sizin platonik aşkınızın dışında hayatı var eee ne anlatmak istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…