Başka şeylere odaklan.Her şey geçecek.Yok canım adam 2 senedir evliymiş benim evli olduğunu bilmiyordum öğrendiğim günden beri bıraktım zaten. Hem takip edipte bizim ev yol karşısı olduğu için ister istemez gireni çıkanı görüyorsun ondan dolayı ben öyle ifade ettim elime dürbün alıpta gözlemiyordum 7 gün önce öğrendim
Ben mi yanlış anlatmışım siz mi yanlış anlıyorsunuz anlamıyorum adamla hiç bir ilişkim geçmedi sadece hoşlandı duyuyordum o yüzden ilgimi cekti takip olayı da ben öyle ifade ettim ama bizim evimiz yol karşısı gireni çıkanı ister istemez görüyorsun kimseyi elime dürbünü alıp takip etmedim yani bu kızla da iki senelik evliymiş bende 6 gün önce tesadüf eseri bunu öğrendim ve bıraktım sadece üzülüyorum hemde sebepsiz yereO adam.ne yapar ne eder yine eski karisina doner. Yada onu unutamaz.
Adamin yanindaki kizida sorgulamayin lutfen.
O onlarin hayati.
Siz zaten birsey yasamamissiniz adamla neyin tasasi bu ?
Hayatiniza bakin bekarmissiniz, belki denginize gore birini bulursunuz.
İnşallahBaşka şeylere odaklan.Her şey geçecek.
Evet vardi buna benzerBir de bu moda oldu " geçen konumda şöyle söyle dediniz mutlumusunuz veya vicdanınız rahat mı ? Bir hesap sorma merakı .
Konu açıp yorum alıyorsanız uygulamak zorunda değilsiniz veya olmadığınız bir şekilde itham ediliyorsaniz tıkayın kulağınızı herkesin kendi aklı fikri var milleti suçlamayı kesin ..
senin kadar ilgenlenmiyorum bu siteyle ama moda olduğundan haberim yoktu lakin çok sevdim bu köşeyi en hızlı yanıt alınan köşe burası sanırımBir de bu moda oldu " geçen konumda şöyle söyle dediniz mutlumusunuz veya vicdanınız rahat mı ? Bir hesap sorma merakı .
Konu açıp yorum alıyorsanız uygulamak zorunda değilsiniz veya olmadığınız bir şekilde itham ediliyorsaniz tıkayın kulağınızı herkesin kendi aklı fikri var milleti suçlamayı kesin ..
Canım ben yanlış algılandım ben bu kızla 2 senedir evliymiş ben bilmiyordum bunu 6 gün önce tesadüfle ögrendim hatta çocuğu bile olmuş bıraktım zaten sadece içim çok acıyorİşgilensende takip etsende adam başkasıyla.Sana zarar canım benim.Adamın hayatında biri varken neden ilhileniosun.Biri olmasa ilgilen derim.Ama adam biriyle aşk yaşıo.Evine gelio diye kadını suçluosun.Gelirde ,öperde ,severde ,sexde yapar.Bu onların hayatı kuzum bırak.Daha çok üzülmek istiosan deş tabi.Ama sırf o adamla sevgili diye evine gidio kötü kadın muamelesi yapma.Herkesin kendi hayatı.
Canı sıkılıyor zaar bizde cevap verip konuşuyoruz bidesenin kadar ilgenlenmiyorum bu siteyle ama moda olduğundan haberim yoktu lakin çok sevdim bu köşeyi en hızlı yanıt alınan köşe burası sanırım
Neden herkes beni yanlış anlamış o gün biri de yorum yapmış yok başım kapalı özellikle belirtiyorum sevgilimde de kaldım arkadaşımda da kaldım, baş kapalılığı ne alaka her başını kapatan namuslumu. Sözüm sana değil yanlış anlamaVurmusuz ama ölmemissiniz masallah
Gene bir intikam konusu
İstedigi cevabi alamayan uyemiz
Sorunuza da cevap vereyim,bekarlik hayatim boyunca duzgun bir kiz olamadim valla,erkek arkadasimla seks de yaptim,ha simdi evlendik gerci,namusum kurtuldu sukur
Hadi selametle
Evet başka takip işlerin var tatlım normalsenin kadar ilgenlenmiyorum bu siteyle ama moda olduğundan haberim yoktu lakin çok sevdim bu köşeyi en hızlı yanıt alınan köşe burası sanırım
Canı sıkılan kim ben mi ?Canı sıkılıyor zaar bizde cevap verip konuşuyoruz bide
Canı sıkılan kim ben mi ?Canı sıkılıyor zaar bizde cevap verip konuşuyoruz bide
Hayır konu sahibiCanı sıkılan kim ben mi ?
Ya takip edipte ben öyle ifade ettim bizim evimiz yol karşısı ister istemez giren çıkan görülüyor kimseyi elime dürbün alıpta takip etmiyorumEvet başka takip işlerin var tatlım normal
Bu arada sen değil sizYa takip edipte ben öyle ifade ettim bizim evimiz yol karşısı ister istemez giren çıkan görülüyor kimseyi elime dürbün alıpta takip etmiyorumben bilmiyordum tesadüfle ögrendim sadece
Nasıl bir tesadüftür ki ayrıntısına kadar biliyosunuz. Ee yeni dedikodu var mı?Ya takip edipte ben öyle ifade ettim bizim evimiz yol karşısı ister istemez giren çıkan görülüyor kimseyi elime dürbün alıpta takip etmiyorumben bilmiyordum tesadüfle ögrendim sadece
Karşı komşumun evine gireni bende görmüyorum hala aynı kafaVala konuyu bilmen de benim evim 3 evin giriş kapısına bakıyor müstakil site. Kimin evine kim giriyor hiç görmedim ben. Daha önce de oturduğum evlerde karşı komşumun evine gireni bile göremedim. Ben mi körüm acaba? Yoksa siz mi fazla görüyorsunuz?
Keşke sendeeee siz dediğiniz ve hiç tanımadığınız birine daha seviyeli yorumlar yaparsanız ön yargıdan arınmış o zaman siz olursunuzBu arada sen değil siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?