Geçen gün beni yerden yere vuran siz değerli hanımlar.

Başka şeylere odaklan.Her şey geçecek.

Ben mi yanlış anlatmışım siz mi yanlış anlıyorsunuz anlamıyorum adamla hiç bir ilişkim geçmedi sadece hoşlandı duyuyordum o yüzden ilgimi cekti takip olayı da ben öyle ifade ettim ama bizim evimiz yol karşısı gireni çıkanı ister istemez görüyorsun kimseyi elime dürbünü alıp takip etmedim yani bu kızla da iki senelik evliymiş bende 6 gün önce tesadüf eseri bunu öğrendim ve bıraktım sadece üzülüyorum hemde sebepsiz yere

Vurmusuz ama ölmemissiniz masallah
Gene bir intikam konusu
İstedigi cevabi alamayan uyemiz
Sorunuza da cevap vereyim,bekarlik hayatim boyunca duzgun bir kiz olamadim valla,erkek arkadasimla seks de yaptim,ha simdi evlendik gerci,namusum kurtuldu sukur

Hadi selametle

Evet vardi buna benzer

senin kadar ilgenlenmiyorum bu siteyle ama moda olduğundan haberim yoktu lakin çok sevdim bu köşeyi en hızlı yanıt alınan köşe burası sanırım

Canım ben yanlış algılandım ben bu kızla 2 senedir evliymiş ben bilmiyordum bunu 6 gün önce tesadüfle ögrendim hatta çocuğu bile olmuş bıraktım zaten sadece içim çok acıyor

Neden herkes beni yanlış anlamış o gün biri de yorum yapmış yok başım kapalı özellikle belirtiyorum sevgilimde de kaldım arkadaşımda da kaldım, baş kapalılığı ne alaka her başını kapatan namuslumu. Sözüm sana değil yanlış anlama

senin kadar ilgenlenmiyorum bu siteyle ama moda olduğundan haberim yoktu lakin çok sevdim bu köşeyi en hızlı yanıt alınan köşe burası sanırım
Evet başka takip işlerin var tatlım normal

Evet başka takip işlerin var tatlım normal
Ya takip edipte ben öyle ifade ettim bizim evimiz yol karşısı ister istemez giren çıkan görülüyor kimseyi elime dürbün alıpta takip etmiyorum ben bilmiyordum tesadüfle ögrendim sadece

Ya takip edipte ben öyle ifade ettim bizim evimiz yol karşısı ister istemez giren çıkan görülüyor kimseyi elime dürbün alıpta takip etmiyorum ben bilmiyordum tesadüfle ögrendim sadece
Bu arada sen değil siz

Nasıl bir tesadüftür ki ayrıntısına kadar biliyosunuz. Ee yeni dedikodu var mı?

Vala konuyu bilmen de benim evim 3 evin giriş kapısına bakıyor müstakil site. Kimin evine kim giriyor hiç görmedim ben. Daha önce de oturduğum evlerde karşı komşumun evine gireni bile göremedim. Ben mi körüm acaba? Yoksa siz mi fazla görüyorsunuz?

Karşı komşumun evine gireni bende görmüyorum hala aynı kafa

Neler oluyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…