- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
- Konu Sahibi sedaserin7
-
Bu kadar detaylı tarih tarih aklında tutman saglikli gelmedi.değmeyen bir insanmış aldatmış bitmiş.çok detaycisin unutman zaman alacak psikolojik destek alırsan kolay atlatirsin.yoksa bana takıntı yapacaksın gibi geliyorDiğer üyeliğimin bütün bilgilerini unuttuğum için tekrar bir hesap açtım.Kızlar 6 yıldır ölürcesne kıyamadan birini sevdim.6 yılın 5 ayı küs kaldık ama hep evleniceğimizi düşünürken bir dizinin içindeyim gibi hissediyorum şuanben 6 yıl boyunca hep onun sevgisini gözlerinden anlardım.Üniversitede tanıştık Ankara dan iş nedeniyle geçen yıl şehir dışında kalmıştı doğum günümde de gelemedi . Ben biraz söylendim herşey ters gittiği gibi o gün baya kavga ettik. Akşam içmiş deli gibi 6 yıl boyunca 5martı 6 marta bağlayan gece 00:00 da arardı.Bu sene öyle olmadı yarım saat geç aradı ve mayısın 10undan beri bir garip davranıyodu.Konuşmuyo aramıyo ama her gün buluşmak istiyodu.Anlatsın diye çok uğraştım anlatmadı 22 Haziran belki de tüm hayatımın bitmesini istediğim gün hala inanamıyorum.20 Haziranda yıldırım nikahıyla evlenmişler ve bana hiçbirşey söylememiş annesi gelinim olcak derdi benden için nasıl insanlık dışı varlıklarmış.Kızlar doğum günü gecem birlikte olmuşlar kafam çok güzeldi çok içmiştim senden sakladım sonradan kız hamile kaldığını 2 ay sonra gelip söyledi aldırmak istedim ama cana kıyamadım dedi.Bana nasıl kıydın dedim nasıl kıyabilir ölmek istiyorum kaç gündür zehir oldu başıma yıkıldı bütün dünyam.Hayallerimiz ne olacak canım yanıyor Alah kimsenin baiına vermesin şimdi ne yapıcam nasıl yaşıycam heryer de anılar 6 yıl gezmediğimiz yer yok baktıkça herşeyi hatırlıyorum.Nolur bişey diyin ben nasıl kendimi toparlayacağım.
Sudan çıkmış balık gibiyim düzelicem inşallahhiçbir şeye kahretme.. geleceğe temiz bir selam çak yeter..
Şükürler olsun beterin beteri var kendime kızıyorum hep körlüğüm ne dereceymiş acabaZor bir durum canım anliyorum ama emin ol dünyanın sonu deil burda ne hikayeler okuyoruz otel koselerinde aldatılan doğum yaptığı gün aldatıldığını duyan neler neler sen en azından evli değilsin zararın neresinden dönsen kar .. Ya evlenip boyle bisey yaşasaydın ? Hic üzülme yine sevip sevilirsin
Teşekkür ederim deniyorum üzülmemeyiDeğmeyecek insan için üzülmeyin. Bu da geçecek, kendinizi toparlayın.
Ölünceğini düşünmüyorum sadece çok kalbim acıyor tadım tuzum kalmadı ailemin söyledikleri de cabası boğazımda bir düğüm gitse rahatlayacağım sığamıyorum hiçbiyereÖncelikle hikayeyi fazla dramatize etmeyerek işe başlayın.
Kendinize karşı bile biraz soguk ve dik duruşlu olun...
Doğum gununuzde degil de başka gün birlikte olsalar daha mı az canınız yanacaktı?
Boşverin o günü öyle hatırlamayı.
Adi herif gitmiş aldatmış işte diye düşünün..
Yada gittiğiniz her yerde anılarınız vs romantikliğine kapılmayın. Onunla gittiğiniz yerlere yeniden gidin, daha güzel daha canlı anılarınız olacak.
Henüz yeni ama zamanla geçecek. Bunu kendinize sık sık tekrar edin.
Kimse aşk acısından ölmüyor, merak etmeyin...
kız laz kızı aşiretlermiş kaçırmış gelmiş trabzondan ne hikayeler neler neler ne bileyim belkide yutkunamıyorum durumuçok içmişmişte zorla sevişti sanki kız bununla..
kurtulmuşsun işte ..
kaldı ki bir kerelik ilişki değil belli ki görüşmeye devam etmişler..
İnşallah o günler gelir bunalıyorum dediğin gibi nefes alamıyorum tadım tuzum yok kimseyi istemiyorum zaten birdaha nasıl güvenir ki insan.Bende yaşadım aynısını çok çok benziyor. Ailesi severdi beni, benim ailem onu severdi. Üniversiteyi beraber okuduk beş yıl boyunca mükemmel bir ilişkim var sanıyordum ama benim ruhum bile duymadan aldatılıyormuşum okul bittikten sonra farklı şehirlerde olduğumuz için de geç öğrendim. O acı Geçiyor biliyor musun ama şimdi acın çok taze hemen unutamazsın. İlk başta nefes bile ağır geliyor insana ama zamanla hafifliyor acı. Sen acını yaşa ağla içinden at o zehri. Uzun bir süre yalnız kal, sakın ha hemen birini bulayım deme zararı sadece sana olur. Geçmez sanıyorsun her saniye aklında o oluyor zamanla saatte bir aklına gelir sonra günde bir gelir aklına ve en sonunda sen farkına bile varmadan acın diner bir bakmışsın onu hiç düşünmez olmuşsun.
Bende hep böyle teselli ediyorum da çok taze henüz zaman ilacım olucak başka yapcak bir şey de yok sanrmDeğMezmis gördün işte daha iyi olmuş ya böyle biri ile evlenmiş olsaydın ?
face falan hep böyle kayıtlıydı el alışkınlığı yaptım değiştiremedim kaldı öylece.medeni durumunuz evliyim yazıyor ?
herşeye rağmen şükürler olsun isyan etmek hiç istemedim ama zoruma gidiyor bu durumhakkında hayırlısı olmus cnm allahın sevdıgı kuluymussun
atlatmam zaman alıcak bi anda kalkamıyorum kafam çok dolu 1e bin katıyorum sinirden inşallah geçicek bu günlerNet söyliyim inanmadım.. erkekler düzmece konusunda doğuştan yetenekliler önce bunu kabullenelim. Biraz araştırılsa içinden yıldırım aşkı vs bile çıkabilir. Her nereden bakarsan bak adam sana göre değilmiş. Biraz acını yaşa ve sonra önüne bak. Ve bil ki bunları milyonlarca kadın aynı aynda yaşıyor,tek sen yaşadın zannedip cenaze havasına girme. Gerçek dertler senden uzak olsun. Sağlık ve ailene zaval gelmesin.gerisini salla gitsin.
Ben zaten ediyorum şükürlr olsun ki o hep benim yanımda ilk duyduğumda kendi düşüncelerime hakim olamıyordum ona dua ede ede çıktım o kuyudan dahada güzel günlerim olucak geçicek bunlar inanıyorumAllaha havale et herkes ettiğini çeker unutma
Allahım bana bu günleri nasip etsin zorluk yaşatmasınacını yaşa ama geçicek inanki herrşey geçiyor seneler evvel etrafıma bakıp bu insanlar gülmeye sebep nasıl buluyorlar demişliğim var geçti şimdi 2 çocuklu iyi bi eşe sahip mutlu bir kadınım.
Allah kimsenin başına vermesinolayı dramatize etme +1
ölürcesine sevmek filan. yok öyle şeyler. yaşıyosun işte. aldatımışsın bitmiş. ailesine filan insanlık dışı varlıklarmış demeni anlamadım. onlar ne yapabilirlerdi ki. kadını kürtaja zorlayıp oğluna illa sevgilinle evlencen baskısı mı yapacaklardı.
Hislerimizi bir gün içinde öldüremiyoruz malesef zamanla buda bitecekYarım saat geç kutlamış doğum gününü çünkü işi varmış sende hala seviyorum diyorsun. Şükret böyle birinden kurtulduğun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?