Geçen Zamanamı Kahrolayım İhanete mi?

Bu kadar detaylı tarih tarih aklında tutman saglikli gelmedi.değmeyen bir insanmış aldatmış bitmiş.çok detaycisin unutman zaman alacak psikolojik destek alırsan kolay atlatirsin.yoksa bana takıntı yapacaksın gibi geliyor

Net söyliyim inanmadım.. erkekler düzmece konusunda doğuştan yetenekliler önce bunu kabullenelim. Biraz araştırılsa içinden yıldırım aşkı vs bile çıkabilir. Her nereden bakarsan bak adam sana göre değilmiş. Biraz acını yaşa ve sonra önüne bak. Ve bil ki bunları milyonlarca kadın aynı aynda yaşıyor,tek sen yaşadın zannedip cenaze havasına girme. Gerçek dertler senden uzak olsun. Sağlık ve ailene zaval gelmesin.gerisini salla gitsin.

Şükürler olsun beterin beteri var kendime kızıyorum hep körlüğüm ne dereceymiş acaba

Ölünceğini düşünmüyorum sadece çok kalbim acıyor tadım tuzum kalmadı ailemin söyledikleri de cabası boğazımda bir düğüm gitse rahatlayacağım sığamıyorum hiçbiyere

çok içmişmişte zorla sevişti sanki kız bununla..
kurtulmuşsun işte ..
kaldı ki bir kerelik ilişki değil belli ki görüşmeye devam etmişler..
kız laz kızı aşiretlermiş kaçırmış gelmiş trabzondan ne hikayeler neler neler ne bileyim belkide yutkunamıyorum durumu

İnşallah o günler gelir bunalıyorum dediğin gibi nefes alamıyorum tadım tuzum yok kimseyi istemiyorum zaten birdaha nasıl güvenir ki insan.

acını yaşa ama geçicek inanki herrşey geçiyor seneler evvel etrafıma bakıp bu insanlar gülmeye sebep nasıl buluyorlar demişliğim var geçti şimdi 2 çocuklu iyi bi eşe sahip mutlu bir kadınım.

atlatmam zaman alıcak bi anda kalkamıyorum kafam çok dolu 1e bin katıyorum sinirden inşallah geçicek bu günler

Allaha havale et herkes ettiğini çeker unutma
Ben zaten ediyorum şükürlr olsun ki o hep benim yanımda ilk duyduğumda kendi düşüncelerime hakim olamıyordum ona dua ede ede çıktım o kuyudan dahada güzel günlerim olucak geçicek bunlar inanıyorum

acını yaşa ama geçicek inanki herrşey geçiyor seneler evvel etrafıma bakıp bu insanlar gülmeye sebep nasıl buluyorlar demişliğim var geçti şimdi 2 çocuklu iyi bi eşe sahip mutlu bir kadınım.
Allahım bana bu günleri nasip etsin zorluk yaşatmasın

Allah kimsenin başına vermesin Bile bile sakla bir kızın hayalleriyle oyna çok düzgün insanlar haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…