- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi sedaserin7
-
Allah kimsenin başına vermesinBile bile sakla bir kızın hayalleriyle oyna çok düzgün insanlar haklısın.
Bilinmez Öbür dünyada öğrenebilirim ancakAcaba olay gerçekten tek gecelik bir mevzu mu? Yoksa öncesi var mı?
aminn ben bol mesaili bi işe girmiştim yorgunluktan düşünücek halim kalmıyordu sonrada eşimle tanıştık eşime bile anlatmıştım acımı sonra evlendik eser kalmadı.Allahım bana bu günleri nasip etsin zorluk yaşatmasın
Teşekkür ederim umarım düzelicek herşey inanıyorum zor ama olucakKalk cay koy. Ic. Icerkende şukret. Ilk iliskiden nasil gebe kaliniyor hayret 11 aylik evliligim vardi. Kazara bile bu hamilelik mevzusu olmadi. Nasip sanirim...Ayrica ailesine uc atma. Oğullarına ickiyi icirip kadının koynuna sokmuyorlardir ya... Neyse Gecmis olsun. Kurtulmusun.
Düşünüyorum istanbul a gitmeyi düşünüyorum zor burda gözümü her çevirdiğimde o iş ve ev durumlarımı ayarlama çabasındayımSakin olun öncelikle. Zaman ilaç. Geçecek tabiki. Adam hayatına bakacak da siz kahrolacak degilsiniz. Yasadiginiz sehri degistirin. Hatirlatan tum anıları yok edin. Gerekirse terapi alın.
Böyle teselli ediyorum acımı nekadar bastırır bilmiyorum çok zor cidden anlatamam bi an geçiyor sonra tekrar başlıyorBöylesiyle evlenseydin, ilk büyük kavganızda içer içer üstünüze kuma alırdı. Bunu düsündükce döndügünüz zararın kârı icin sükredin. Ilk zamanlar acıtır ama öldürmez merak etmeyin. Silkelenin şöyle bir. Dünyanın sonu degil bu. İsin icine ihanet girdi mi kendinizi hafiflemis bi kus kadar hissetmelisiniz, büyük bi beladan kurtulmussunuz.
DÜşünün ki bütün geleceğinizi onun üzerine planlamışsınız dünyanın merkezi o gidince bomboş geldi herşey atlatacağım inşallahO gün tanışıp, o gece sevişmeye mi karar verirmişler sanki? Belliki şerefsiz uzun bir süredir ikinizi birden idare ediyormuş. Ya böyle 3 kuruş etmez adamcıklar için ölmek istedim falan demiyorlar mı kızlarımız, fitil oluyorum.
Kalk bi sadaka ver, 2 çocuğun olduktan sonra bu sefilin gerçek iç yüzünü görebilirdin. Allah kurtarmış, üzülecek bir durum yok.
Zamanla olucak sanrm herşeyi zamana bıraktım biraz daha durgunum biraz daha agresif okadarŞükret ki evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsün, evlendikten sonra bu haltı yiyip senin üstüne birini hamile bıraksaydı, adam karaktersizmiş uckuruna sahip olamayan biri. Böyle biriyle evlenmeden gerçek yüzünü gördüğün için mutlu olmalısın, şimdi üzülürsün ama ilerde geçecek emin ol
O kız hakkında neler demişti halbuki ne saflıklar düşündükçe oturuyor rayınaNormal hayatta tek seferde gebe kalmak pek mümkün olmuyor ama dizilerde ve aldatma olaylarında pat diye gebe kalınıyor ne hikmetse
Tek gecelik ilişkiden ziyade adamın 2 kişiyi idare ettiğini düşünüyorum, biri gebe kalınca onu tercih etmek zorunda kalmış.
Gideceğim zaten küçüklüğümden gelen bişey tüm olaylar tarihiyle aklımdaBu kadar detaylı tarih tarih aklında tutman saglikli gelmedi.değmeyen bir insanmış aldatmış bitmiş.çok detaycisin unutman zaman alacak psikolojik destek alırsan kolay atlatirsin.yoksa bana takıntı yapacaksın gibi geliyor
Bunlar normal, yaşayacaksın ve bitecek, ama dışardan kendine bakabilirsen aslında sen de görürsün , bu adamla evlenmediğin için çok şanslısın, bu da böyle bir anı olsun boşverZamanla olucak sanrm herşeyi zamana bıraktım biraz daha durgunum biraz daha agresif okadar
Canım, erkek de olsan kadın da olsan bu çok saçma bir hata zaten. Gelecek başkasına güvenerek inşa edilmez. Her yolculuk kişiye özeldir. Siz kendi hayatınızın mimarı olacaksanız, size eşlik etmeye değer birisi, gel yoldaş olalım derse eyvallah...yarı yolda gözü başka bir kadına takılıp, onun peşinden sapıyorsa, zaten hayat dostu olmaya layık değilmiş. Arkasından uzun bir travma yaşarak günlerinizi heba etmeyin diyorum sadece.DÜşünün ki bütün geleceğinizi onun üzerine planlamışsınız dünyanın merkezi o gidince bomboş geldi herşey atlatacağım inşallah
hatırlamaktan nefret ediceğim bi anı ve hiçbişeyi silemediğim bi hafıza çabalayacağımBunlar normal, yaşayacaksın ve bitecek, ama dışardan kendine bakabilirsen aslında sen de görürsün , bu adamla evlenmediğin için çok şanslısın, bu da böyle bir anı olsun boşver
Deneyeceğim yarın bir psikologla görüşeceğim sonra istanbula gidicem herşeyi değiştiricemCanım, erkek de olsan kadın da olsan bu çok saçma bir hata zaten. Gelecek başkasına güvenerek inşa edilmez. Her yolculuk kişiye özeldir. Siz kendi hayatınızın mimarı olacaksanız, size eşlik etmeye değer birisi, gel yoldaş olalım derse eyvallah...yarı yolda gözü başka bir kadına takılıp, onun peşinden sapıyorsa, zaten hayat dostu olmaya layık değilmiş. Arkasından uzun bir travma yaşarak günlerinizi heba etmeyin diyorum sadece.
Hergün kılarım şükür namazımı böyle asıl sabır orda zaten yoksa imkansız bu acıyla durmam1gecelik iliski bile olsa adamin evlenseniz yine aldatacagini, bunlari belki de kucaginizda bebeginizle yasayacaginizi gormus oldunuz. O yuzden uzulmeyi birakin ve sukredin. Allahin sevdigi kuluymussunuz ki o herif kaderiniz olmamis. 2 rekat sukur namazi kilin kurtuldum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?