gecenin dordunde gelen telefonn...

florasa

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
268
1
318
Hakkari
kızlardün gece eşimi kayıtlı olmayan bi numara aradı gece 4te.. ac dedım actı bı bayan sesı benı bı ararmısınız dedı kapadı sonra esımden telefonu alıp ben aradım actı kımsın deyınce yalnıs aradım dedı kapattı. eşim de bana bır konusuyo ıstersen hattımı degıstıryım ıstersen al numarayı sen ara yanı normalde bole ben kıskanclık yapsam bende bı halt mı war der ve asla alttan almaz. bılıyorum cunku ılk evlendıgımde facemede kızın bırı msj atıp durdu o zamn cok tartıstık bole alttan almadı benı ama dun bı ayrıydıı yanı nası desem sankı sucluu gıbı. biraz oncede numarayı aradım ben bı adam actı yanlıs aramıslar gercekten dıyo pek ınandırıcı gelmedı tabı gece numarayı bende aldım ama kıme kayıtlı oldugu bellıdegılmıs napsamkı

Bana böyle olsa içim içimi yerdi ama,bi bekle bakalım.Tekrar ararsa gerekli aksiyonu alırsın.

Telefonunuz iphone sa bi uygulması var cıa diye, herhangi bi gsm şirketinde kaydı yoksa bile hatta ve hatta şöyleki numaranız bi yakınınızın adına kayıtlı ama siz kullanıyosunuz bu programda aratınca sizin adınıza çıkıyor. Çünkü veri tabanı diğer iphonelar. İllaki akıllı telefonu olan biri vardır rehberinde kayıtlı olduğunuz onu bulup o şekilde çıkarıyor.İphonenunuz yoksa bile olan bi arkadaşınız vardır illa ondan rica edebilirsiniz. Uygulam ücretsiz çünkü. Umarım işinize yarar

saol cnm bı araştırcam

11880 i ara canım kime aitse eğer kayıtlıysa öğrenirsin ama belki de eşinin günahını alıyosun fazla üstüne gitme

Belkide gercekten yanlıs aramıstır

Benımde telefonumu bırı arıyordu hepte gece saatlerınde

Ben kı hıc tanımadıgım yada gızlı numarayı acmam
Esım acardı sesını begendı herhalde onun

Sonra degıstırdık numarayı

Gecen de esımı yıne bırı aradı sahura yakın adam yanlıs aramıs esımde bu saatte yanlıs aranır mı dıyor bırde ıphonelarda gece ard arda ıkı kere aranırsa tel calıyor ard arda yanlıs aramıs guya

Dıyor kı ne kızıyosun sahura kalkmayacakmıydın

kontör kazanmak için yapılmış aramalardan biri bence, kişi eşini tanır gibi konuşmamış ki ilk başta beni bi arar mısınız demiş. telefonu sen alıp aramasaydın eşinle konuşmaya çalışacak belki müstehcen konuşmalara kadar gidecekti iş vakit geçirip kontör kazanabilmek adına. sen alıp arayınca eşi olduğunu anlayıp yanlış demiştir kadın.

artık hiç birşey yapma nolursun, yapacağınızı yapmıişsınız, cevapları almışsınız,
bundan sonra daha kurcalayıp, paranoyak gibi acabalar deyip kendinizi huzursuz etmeyin.

hemen işgillenme bi sakın ol ve sakin düşün
belkide gerçekten eşin doğru sölüyodur
eşin kime ait olduğunu biliyo olsa arama boşver densiz yada sert çıkardı
ama bilmiyo gerçekten ki böle dedi sana
içini rahatlatmak adına hattın detayını al bak bakalım bundan önce görüşme olmuşmu
sonra numarasını değiştirsin bunu kesin yapsın...
ama kendini kasma bi detayı al bak bakalım...

3 gün önce sahura kalktık eşimle
teleofnu çaldı eşimin numara gözüküyo açtı
sesi geliyo karşıdakinin erkek eşimde hayırdır neden aradınız dedi
karşıdaki ses facemi kaybettim gördünmü dedi
sonra eşim aradı açtı ağzını yumdu gözünü
Allahtan beni aramadı numaralarımız peş peşe beni arasaydı kıyamet kopardı
densizin teki kız yada erkek hiç farketmez yapıyorlar bunu...

yurdum insanı

kışın yeni doğum yapmıştım, eşimi bir numara aradı kayıtlı değil ,eşim açtı bir güzel hatun sesi ki sorma 'kimsizniz?' felan dedi eşim ,kadın kapattı .ben de sinirlendim 'ver ben arayacağım' dedim 'al ara' dedi , aradım ay kadının o kadar tatlı bir sesi var ki dedim ki 'az önce eşimi aradınız hayırdır?' dedim 'yanlış aradım heralde dedi' kapattı belki de bu evlenmeye gelnen bulgar hatunlardan felan olmasın seside böyle şiveli geliyor neyse unuttuk ben çok takılmadım 1 hafta sonra tekrar aradı eşim yanımda eşim gülmeye başladı ama karşıdakinede çaktırmamaya çalışıyor aynı ses aynı numara sonra bana verdi telefonu kadın kimmiş görümcemin 70 yaşında ki izmir güzeli kaynanası bebeğimizi hayırlamak için aramış 'ama bu teli beceremiyorum ben daha önce de aradım ama başkaları çıktı' dedi:))))))))))))))))))))) yaa takılma böyle olaylaraaaaaa

şimdi vodafonedan baktım arama geçmişine gerçekten bi vukaat yok:)

Offf cok gicik bi durum, bide bayan,bende kafayi yerdim vallah..Arkadaslarin dedigi gibi sakin olmak lazim ama...Belkide gercekten yanlis numaradir,Esinin günahini alma,ama takiptede kal derim vallah artik erkeklere hiiiccc güven yok...Umarim yanlis alarmdir...

Hemen ıskıllenme canım esın gereklı acıklamayı yapmıs zaten ...

Kafanda bır seyler kurup kendını uzme ...

Bır daha olursa aynı sey o zaman ıcabına bakarsın

ahh biz kadınlar ne fitne fücuruz.. ben de öyleyim 40 değil 80 tilki dolanır kafamda.

Bir arkadaşının telefonundan arasan .
Benim içim içimi yerdi .
Belki de eşin senin numaranı söyledi ve o yüzden bir erkek açtı telefonu .

artık hiç birşey yapma nolursun, yapacağınızı yapmıişsınız, cevapları almışsınız,
bundan sonra daha kurcalayıp, paranoyak gibi acabalar deyip kendinizi huzursuz etmeyin.

bi ara beide yabancı numaralar arıyordu yut dişi numaraları kadın yalvarır gibi bir şeyler anlatıyordu gecenın bir yarısı belki öyle bir şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…