• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecenin köründe çıldırtan kayınvalidem..

Valla senin kv "her kusu sey yaptin sira buna mi geldi? " lafini sansursuz hak ediyor.

Kendi annene konuyu acsan, soyle bi gozdagi verse? Nisanlinla cozulmez o is.

Valla senin kv "her kusu sey yaptin sira buna mi geldi? " lafini sansursuz hak ediyor.

Kendi annene konuyu acsan, soyle bi gozdagi verse? Nisanlinla cozulmez o is.

Annem bir kere konustu isteme yapılırken ona da laf arasında evde uzun bir saç bulduğunu söylemiş kızıl, benimkine benziyormuş. Annem iyi bi kalaylamış tabii. O günden sonra konusmadılar bir daha. Herkes nişanlımdan memnun ama kayınvalidem bir fecaat:(

Annem bir kere konustu isteme yapılırken ona da laf arasında evde uzun bir saç bulduğunu söylemiş kızıl, benimkine benziyormuş. Annem iyi bi kalaylamış tabii. O günden sonra konusmadılar bir daha. Herkes nişanlımdan memnun ama kayınvalidem bir fecaat:KK43:

Valla o zaman cirkeflik modunu acip ucusa gec.
Evlenene kadar yap bunu ki nisanlinin da tepkisini gor.
Eger hala destek degilse evlilik kararibi gozden gecir.

Stajer avukatsınız ve böyle bir avamlığı çekiyorsunuz ilginç.
Ayrıca gelinliği niye siz kendiniz alıyorsunuz günlük bir kıyafetmi bu zaten siz böyle yaparakta durumu basitleştiriyorsunuz bende bu durumu hoş göremiyorum.
Aynısını kuzrnim yaptı kaynana görümceler kınasını düğününü zehir etti bu yüzden.Onlara savaş için koz oluyor bu iyilik olmuyor.
Çalışan ve kariyer sahibi biri olacakken bu yaşadıklarınıza tahammül ediyor olmanız çok saçma.
Daha elit saygın bir aileye kendinizi layık görmelisiniz bence.

Kızlar merhaba. Yeni üyeyim. Nişanlıyım kısmetse ekimde düğünüm olacak. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum sessiz takipçilerdenim. Kısaca durumu özetliyim.
Kayınvalide adayım nişanlımla flört dönemimizden itibaren beni hiç sevmedi. Hiç anlaşamadık, anlaşmak için de çaba sarfetmedim çünkü cehaleti karşısında bir insan ancak susabilir. Daha önce çok sabrettim ve çekincelerimi de eşim olacak insanla paylaştım.Nişanlım da sonunda isyan bayrağını çekti çünkü en son nişanlımın telefonunu karıştırıp özel mesajlarımızı okudu.( ben nişanlıma o geceyle ilgili çekincelerimi belirtmiştim). Sonra beni arayıp imalı imalı "aranızda mı yatsam ahahahaj" kötü kadın gülüşünden sonra net bi şekilde nişanlımda annesine susması ve yerini bilmesi gerektiğini söyledi. Bu basit bi örnek arkadaşlar 4 senelik ilişkimde çok sık böyle çirkin olaylarla karşılaştım. Şimdi kayınvalidem ne nişanımda takı taktı ne çeyizime bi şey aldı. Almasın da gözüm yok. Gelinliğime kadar kendim aldım. Ama bunları art niyetle evliliğimizi ertelemek ve bizi ayırma bahaneleriyle yaptı. Düğünümde de takı takmayacağını 2017 yılında pederin emekli olacağını o zaman evlenirsek olabileceğini söyledi :) gelgelelim 1 saat öncesine kadar. Elimi ayağımı titreten konusmaya. Kayınvalidem beni arayıp günlük vaazlarını verdikten sonra boşanırsak çocuğun onlarda kalacağını, hakim mahkeme dinlemeyeceğini söyledi.(stajyer avukatım arkadaşlar). Çocuk bizimdir ne de olsa babanın evinden getirmeyeceksin dedi. O kadar sinirlendim ki daha evlenmeden çocuğumu sahiplenmesine. Affınıza sığınıyorum ama olur da boşanırsam çocuğumu benden almanın sıkacağını söyledim biraz. Terbiyesiz deyip yüzüme kapadı. Şu an nasıl davranacağımı bilmiyorum..

ay omrumde boyle şey duymadım.bu ne edepsızlık ne terbıyesılıktır...daha evlenmeden boşanınca cocuğu vermeme planları yapıyor...ustelık karsısındakı hak hukuk bılen bır avukat...ne kadar komık duruma dusuruyor kendını
çok barız sen ıstenmeyen gelınsın arkadasım. ALLAH yardımcın olsun

Sacmaliga bak.
Genel olarak nisanlinjn tutumu nasildir annesine karsi bu konuda.
Ok o mesaj olayinda annesinin agzinin payini vermis.
Baska ornekler verebilirmisin?
Nisanlin arda cikiyomu sana?

Sacmaliga bak.
Genel olarak nisanlinjn tutumu nasildir annesine karsi bu konuda.
Ok o mesaj olayinda annesinin agzinin payini vermis.
Baska ornekler verebilirmisin?
Nisanlin arda cikiyomu sana?

Nişanlım kaynım ve kayınpederim kv ile konusmuyorlar onu kaale almıyorlar. Bu hanım tek başına konusuyor sürekli. Nişanlım da onla konusmamı teline çıkmamı istemiyor. Ama konusundan komşusundan da arıyor ve teli açıp sesini duyduğumda da kapatamıyorum

ay omrumde boyle şey duymadım.bu ne edepsızlık ne terbıyesılıktır...daha evlenmeden boşanınca cocuğu vermeme planları yapıyor...ustelık karsısındakı hak hukuk bılen bır avukat...ne kadar komık duruma dusuruyor kendını
çok barız sen ıstenmeyen gelınsın arkadasım. ALLAH yardımcın olsun

Teşekkür ederim arkadaşım. Evet gerçekten komik duruma düşürüyor kendini. Sürekli bu konuda benle aşık atıyor. Yapabileceğini düşündüğünden değil sırf canım sıkılsın nişanlımla tartışıyım diye.

Nişanlım kaynım ve kayınpederim kv ile konusmuyorlar onu kaale almıyorlar. Bu hanım tek başına konusuyor sürekli. Nişanlım da onla konusmamı teline çıkmamı istemiyor. Ama konusundan komşusundan da arıyor ve teli açıp sesini duyduğumda da kapatamıyorum

Tovbe estagfurullahhh.
Nasil cirkef bi kadin bu be.
Canim eger nisanlinin senin ardinda olacagini biliyosan devam et iliskine.
Ayril demem.
Ama bi zahmet kvnin evine en en uzak evi arayip tarayinda orya yerlesin.
Hatta baska sehir.
Bu kadin sizi yine gecenin bi yarisi basar felan, aman.

Ayrıca gelinliği niye siz kendiniz alıyorsunuz günlük bir kıyafetmi bu zaten siz böyle yaparakta durumu basitleştiriyorsunuz bende bu durumu hoş göremiyorum.
Aynısını kuzrnim yaptı kaynana görümceler kınasını düğününü zehir etti bu yüzden.Onlara savaş için koz oluyor bu iyilik olmuyor.
Çalışan ve kariyer sahibi biri olacakken bu yaşadıklarınıza tahammül ediyor olmanız çok saçma.

Kayınvalidemi ilişkin
hadi buyur bakalim...
nisanlinizin haberi var mi peki bu durumdan

söyledim. Annem işkembeden sallamayı sever dedi. Bu ailede benden başka kimse kadını sallamıyor :( bi tek ben üzülüyorum

Kayınvalidemi ilişkinin dışında tutmak uğruna her yolu denedim. Bunun tahsille statüyle hiçbir ilişkisi yok arkadaşım. Yine fedakar olan kadın oluyor her ne olursa olsun. Nişanlısını seven ve ilişkisini kayınvslidrsine rağmen devam rttirmeye çalışan bir hanım olarak değerlendir lütfen.

Back
X