• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecenin köründe çıldırtan kayınvalidem..

Ayyyyy bu nasil kadinnnnn ... Kadin planli projeli bir sekilde hareket ediyi simdiden bosanma hesaplarina kdr girmis yuhhhh diyorum.. benim eski kvdin ilk basta gostermedigi yuzu buydu iste.. sizinki gercek yuzunu simdiden gostermis.. baska sehirde yasayin siz.. harbi bu kadinindan uzak dur..

annemdir ne yapayım atsan atılmaz cümlesi tamamen sıyrılmak için kullanılan bir cümle..nişanlınız çok pasif,henüz bekarken annesine saygı duydurtamıyor,evlenince sanıyor musunuz ki bu durum kat be kat artmayacak ? kimseden annesini atmasını bekleyen yok,ilerde çocuğunun annesi olacak kadını ezdirmemeyi bilmiyorsa evlenmeyecek..uzak durun bu insanlardan,kıymayın gençliğinize

Sonuna kadar haklisin.
Yaşadım gördüm yaşadıklarimi anlatsam buralara sığmaz..annem babam söylediler akrabalarım bırak dediler komşular bile istemedi yani düşünün ama çekeceğim varmış.Bir yılda savaştan çıkmış gibiydim ben.Benim annemin evliligimizden bir yıl sonra eşime söylediğini hiç unutamıyorum ben ""Ben size çiçek verdim bir yılda çiçegimi kuruttunuz dedi""

Daha evlenmeden boşanmayi düşünüyor.. ne kadar acayip ve merhametsiz ve bencil ve cahil ve dengesiz ve ve ve... insanlar var üstelik bu kişi anne oğlunun huzurunu bozma peşinde... Allah ıslah etsin :KK12:

Daha revlenmemisiniz ama kadin kafasinda cocugu alip bosaniyorsunuz bile bu nasil bi mantik ben anlayamiyorum cidden

böylelerine biraz tabiri caizse "arsızlaşmak" gerekiyor
başka türlüsünden anlamazlar çünkü

Boyle bi durumla karsilassam bende ayni cevabi verirdim.hem daha nisanliyken hem evlendirdi hem aranzi bozdu hem bosandirdi hemde cocugun velayetini aldi deli kadin ya :( direk nisanlina soylemeni tavsiye ederim .kendi yuvanizi kendiniz kuruyosunuz sonucta esinde araniza mesafe koyar olur biter insallah mutlu olursun canm :)

Yuhhh dedim başkada bişey diyemedim :KK57:. O ne kaynana öyle kurmuşda kurmuş. Dahada çook kurar sende buraya çook konu açarsın. Bence siz nişanlınızla kaçın bu kadından izinizide kaybettirin hatta sizi öldü sansın. Geçmiş olsun kardeş. Allah yardımcın olsun.

Sizi dişli bulmuş korkmuş
İstediği kız muhtemelen saf ne desen çekecek tipte biri olmalıydı o da sizi kabullenemiyor ve ayrılmanız için elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapıyor

Nişanlına iyi ol lütfen. Annesinin acısını ondan çıkarma asla. O da görüyorum ki senin yanında. Unutma ayrılırsan en çok sevinecek kişi bu kadın.

Mesafeni koy. Nişanlınada bunu söyle. Her zaman ne öyle bik bik vaaz vermek ya.

Allah evlerden uzak etsin böylelerini.
Götürün bi psikiyatra dayasın ilacı uyuşsun.

Sen bi daha dusun bu aileye gelin gitmeyi bak simdi cok sevsende o seni cok sevsede evin barkin ayri olsada o isler o kadar basit olmuyo biz kizlar diyorhz ki sirf cirkef anasi yuzunden pes mi ediyim sevdigim adam benim tarafimda beni seviyo niye vazgeciyim anasihla evlenmicem ya diyoruz ama 7 yillik evliyim oyle olmuyormus birincisi ailelerde evleniyomus ikincisi kadin pislikse sana huzur sumdiden vermiyosa omrun oyle geciyor her an her gun baska biseyle huzurunu kaciriyor esin yaninda destek olur benimkide oldu hala da oluyo ama oda bikiyo lanet ediyo e annesi nereye kadar kavga gurultu sonunda isyan ediyo bunlari icini karartmak icin degil bil diye soyluyorum tecrubelerimi paylasmak icin soyluyorum bi pislikk lanet kaynanada bende var gitme gelme tersle hiccc alinmaz gucenmez arar acmayiz 10 kere daha arar eder iki laf her haftasonumuzu zehir ettigiyle kalir yani sana tavsiyem iyi dusun sadece ogluyla muhattap olurum sanma birde evlenirseniz bastan tavrini koy boyle kadinlarla baska turlu bas edilmuyo basta sessiz kalinca surekli ezmeye calisarak egolarini tatmin ediyolar hakkinda hayirlisi olsun kaynana bi es kadar onemli ..

Kızlar merhaba. Yeni üyeyim. Nişanlıyım kısmetse ekimde düğünüm olacak. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum sessiz takipçilerdenim. Kısaca durumu özetliyim.
Kayınvalide adayım nişanlımla flört dönemimizden itibaren beni hiç sevmedi. Hiç anlaşamadık, anlaşmak için de çaba sarfetmedim çünkü cehaleti karşısında bir insan ancak susabilir. Daha önce çok sabrettim ve çekincelerimi de eşim olacak insanla paylaştım.Nişanlım da sonunda isyan bayrağını çekti çünkü en son nişanlımın telefonunu karıştırıp özel mesajlarımızı okudu.( ben nişanlıma o geceyle ilgili çekincelerimi belirtmiştim). Sonra beni arayıp imalı imalı "aranızda mı yatsam ahahahaj" kötü kadın gülüşünden sonra net bi şekilde nişanlımda annesine susması ve yerini bilmesi gerektiğini söyledi. Bu basit bi örnek arkadaşlar 4 senelik ilişkimde çok sık böyle çirkin olaylarla karşılaştım. Şimdi kayınvalidem ne nişanımda takı taktı ne çeyizime bi şey aldı. Almasın da gözüm yok. Gelinliğime kadar kendim aldım. Ama bunları art niyetle evliliğimizi ertelemek ve bizi ayırma bahaneleriyle yaptı. Düğünümde de takı takmayacağını 2017 yılında pederin emekli olacağını o zaman evlenirsek olabileceğini söyledi :) gelgelelim 1 saat öncesine kadar. Elimi ayağımı titreten konusmaya. Kayınvalidem beni arayıp günlük vaazlarını verdikten sonra boşanırsak çocuğun onlarda kalacağını, hakim mahkeme dinlemeyeceğini söyledi.(stajyer avukatım arkadaşlar). Çocuk bizimdir ne de olsa babanın evinden getirmeyeceksin dedi. O kadar sinirlendim ki daha evlenmeden çocuğumu sahiplenmesine. Affınıza sığınıyorum ama olur da boşanırsam çocuğumu benden almanın sıkacağını söyledim biraz. Terbiyesiz deyip yüzüme kapadı. Şu an nasıl davranacağımı bilmiyorum..
Benim kaynana mallık yapıyodu en son iyi bir küfür ettim saçından tutup evden kovdum o pisliği. Eşin ana kuzusu değilse o mahluğu evden kov. Oğluna çok meraklıysa oğluyla o evlensin oğluyla yatsın

Bu kadinla hayat gecmez. Evlilik 2 kisi arasinda olur denen sozde yalan. Evlenince aileler baya cosuyr. Karisan karisana. Evine sokmasan bile kv yi, telefonu yetiyr. Ya da esini aramasi sinirlerinin hoplamasina sebep oluyr. Henuz evli degilken iyi dusunmenizi tavsiye ederim. Zira benim ömrümü yedi kv ve kp. (Not:biz de esimle ev almak istemistik evlenmeden. Ailelere pesinatta ne kadar olursa bize yardimci olmalarini istemistik. Kredi cekip kendimiz ödeyecektik. bize de kp bi 2 yil evli kalsinlar da bakariz demisti. Yani adam 2 yil sonra bosanip bosanmayacagimizi bekledi. 4.5 yil oldu. Ne ev var ne de lafi :KK70:. Ama oglumu kendi cocuklari saniyorlar. Sanirsin kendilerinin. 16 aylik oglum..daha yeni engelleyebildim onlari).

Benim kaynana mallık yapıyodu en son iyi bir küfür ettim saçından tutup evden kovdum o pisliği. Eşin ana kuzusu değilse o mahluğu evden kov. Oğluna çok meraklıysa oğluyla o evlensin oğluyla yatsın
NErmin sen ne yaptın yahu:KK57:
Eski konularına bakacağım.
Oğlu öyle yapmana bişey demedi mi?:KK57:

NErmin sen ne yaptın yahu:KK57:
Eski konularına bakacağım.
Oğlu öyle yapmana bişey demedi mi?:KK57:
eski konuma bakarsan neler yaşadığımı anlarsın canım. Böyle kötü kadınları sonuçta annem diye savunan erkeğide koynuma almam. Doğurmakla anne olunmuyo

Allah size sabır versin. Cok yüzsüz bir kaynananız olacak. İnşallah baş edebilirsiniz. Eşinizin size destek olması cok önemli. Annesine o cesareti vermemeli. Sınır çizmeli araya.

aynı fikirdeyim böyleleri adamı erkenden kanser yapar allah korusun
Aman totonuza bile takmayın benimkide nişanlıyken eşim bir ceket aldı banada ısrar akşama onu giy diye bende giydim sonra yemege gideceğiz eşim dediki ayyy eve uğramam lazım bir şey unuttum sende bekle kapının önünde beni orda gören kvalide ışığı yaktı veee bir gözüyle eşimi gözekleyip aynen şöyle dedi kız niye giydin tövbe estafurullah oldukiii ayrıldın ben diğer kıza nasıl vercem giyilmiş ceketi bizim almış olduklarımızı kesinlikle giyme elleme düğün olana kadar ben koca bir şokkkk geçirmiştim

daha sonra nişanlına eşinize söylediğinizde ne tepki verdi acaba? Nasıl aştınız bunu?

AAA terbiyesiz.. O ne biçim kv öyle, ne demek telefon karıştırmak, ne demek daha evlenmeden boşanma hesabı yapmak.. Allah ın gücüne gitmesin de bu kadın ölmeden size rahat yokkk. Sakın hemen çocuk yapma nişanlın evlenince arkanda durup savunuyor mu yoksa annesinin safına mı geçecek izle 2-3 yık

AAA terbiyesiz.. O ne biçim kv öyle, ne demek telefon karıştırmak, ne demek daha evlenmeden boşanma hesabı yapmak.. Allah ın gücüne gitmesin de bu kadın ölmeden size rahat yokkk. Sakın hemen çocuk yapma nişanlın evlenince arkanda durup savunuyor mu yoksa annesinin safına mı geçecek izle 2-3 yık

Evet bunu ben de düşünmüştüm. 3 sene çocuk yapmayacağım. Teşekkürler

Back
X