- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
- Konu Sahibi queenofhaters
bir anne neden çocuğunun mutsuz olup boşanması için fırıldaklar çevirir gerçekten anlam veremiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünkü gelinin koynuna girmesini kıskanır. o oğlanı o doğurdu emzirdi büyüttü :) amaaa gelin aldı götürdü başka eve ...bir anne neden çocuğunun mutsuz olup boşanması için fırıldaklar çevirir gerçekten anlam veremiyorum
Bu kv cidden delirmiş çıldırmış...telefonunu engelleyin çünkü kadının yaptığı bariz taciz
Allah sabır ve kolaylıklar versin. Yalnız şunu belirteyim evlilik sadece ikiniz arasında olmuyor. Evlenince eşinizin ailesiyle hatta sülalesiyle evleniyorsunuz. benim kvde de beni istemiyordu hep bir sey söylüyordu. Önüme ne engeller koyduysa hepsini aştım ve 9 yıllık birlikteliğin sonunda sonunda gülen taraf ben oldum![]()
şimdi hiçbir şey söyleyemiyor çünkü ben varabileceğim son noktaya vardım ve bu konuda eşim de benden yana olunca daha ne diyebilir.
![]()
Kayınvalidem sürekli başka numaralardan arar. Komşusundan yeğeninden kocasından :) bi şekilde muhattap oluyoruz.
Bu anormal durum sizi endiselendirmiyor mu ? Hastalıklı bir durum yakinda tehditlere başlar başlamış bile...
o nasıl işmiş yav!!!! insanlar mı kafayı yiyor oğlu daha evlenmeden boşandırmayı düşünüyor .birde üstüne doğmamış çocuğa don biçiyor. yani çocuğu alması sıkar boş konuşmadan ibaret ama genede mide bulandırıyor.nişanlınız ile evlenmeye karar verdiyseniz kendisi ile kendinizi ezdirmeden seviyeli ve saygılı birşekilde üzerinize düşen görevi yaparak herşeyi duymazdan gelebilirsiniz.Nasılsa hak yerini bulur.....Kızlar merhaba. Yeni üyeyim. Nişanlıyım kısmetse ekimde düğünüm olacak. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum sessiz takipçilerdenim. Kısaca durumu özetliyim.
Kayınvalide adayım nişanlımla flört dönemimizden itibaren beni hiç sevmedi. Hiç anlaşamadık, anlaşmak için de çaba sarfetmedim çünkü cehaleti karşısında bir insan ancak susabilir. Daha önce çok sabrettim ve çekincelerimi de eşim olacak insanla paylaştım.Nişanlım da sonunda isyan bayrağını çekti çünkü en son nişanlımın telefonunu karıştırıp özel mesajlarımızı okudu.( ben nişanlıma o geceyle ilgili çekincelerimi belirtmiştim). Sonra beni arayıp imalı imalı "aranızda mı yatsam ahahahaj" kötü kadın gülüşünden sonra net bi şekilde nişanlımda annesine susması ve yerini bilmesi gerektiğini söyledi. Bu basit bi örnek arkadaşlar 4 senelik ilişkimde çok sık böyle çirkin olaylarla karşılaştım. Şimdi kayınvalidem ne nişanımda takı taktı ne çeyizime bi şey aldı. Almasın da gözüm yok. Gelinliğime kadar kendim aldım. Ama bunları art niyetle evliliğimizi ertelemek ve bizi ayırma bahaneleriyle yaptı. Düğünümde de takı takmayacağını 2017 yılında pederin emekli olacağını o zaman evlenirsek olabileceğini söyledi :) gelgelelim 1 saat öncesine kadar. Elimi ayağımı titreten konusmaya. Kayınvalidem beni arayıp günlük vaazlarını verdikten sonra boşanırsak çocuğun onlarda kalacağını, hakim mahkeme dinlemeyeceğini söyledi.(stajyer avukatım arkadaşlar). Çocuk bizimdir ne de olsa babanın evinden getirmeyeceksin dedi. O kadar sinirlendim ki daha evlenmeden çocuğumu sahiplenmesine. Affınıza sığınıyorum ama olur da boşanırsam çocuğumu benden almanın sıkacağını söyledim biraz. Terbiyesiz deyip yüzüme kapadı. Şu an nasıl davranacağımı bilmiyorum..
Kızlar merhaba. Yeni üyeyim. Nişanlıyım kısmetse ekimde düğünüm olacak. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum sessiz takipçilerdenim. Kısaca durumu özetliyim.
Kayınvalide adayım nişanlımla flört dönemimizden itibaren beni hiç sevmedi. Hiç anlaşamadık, anlaşmak için de çaba sarfetmedim çünkü cehaleti karşısında bir insan ancak susabilir. Daha önce çok sabrettim ve çekincelerimi de eşim olacak insanla paylaştım.Nişanlım da sonunda isyan bayrağını çekti çünkü en son nişanlımın telefonunu karıştırıp özel mesajlarımızı okudu.( ben nişanlıma o geceyle ilgili çekincelerimi belirtmiştim). Sonra beni arayıp imalı imalı "aranızda mı yatsam ahahahaj" kötü kadın gülüşünden sonra net bi şekilde nişanlımda annesine susması ve yerini bilmesi gerektiğini söyledi. Bu basit bi örnek arkadaşlar 4 senelik ilişkimde çok sık böyle çirkin olaylarla karşılaştım. Şimdi kayınvalidem ne nişanımda takı taktı ne çeyizime bi şey aldı. Almasın da gözüm yok. Gelinliğime kadar kendim aldım. Ama bunları art niyetle evliliğimizi ertelemek ve bizi ayırma bahaneleriyle yaptı. Düğünümde de takı takmayacağını 2017 yılında pederin emekli olacağını o zaman evlenirsek olabileceğini söyledi :) gelgelelim 1 saat öncesine kadar. Elimi ayağımı titreten konusmaya. Kayınvalidem beni arayıp günlük vaazlarını verdikten sonra boşanırsak çocuğun onlarda kalacağını, hakim mahkeme dinlemeyeceğini söyledi.(stajyer avukatım arkadaşlar). Çocuk bizimdir ne de olsa babanın evinden getirmeyeceksin dedi. O kadar sinirlendim ki daha evlenmeden çocuğumu sahiplenmesine. Affınıza sığınıyorum ama olur da boşanırsam çocuğumu benden almanın sıkacağını söyledim biraz. Terbiyesiz deyip yüzüme kapadı. Şu an nasıl davranacağımı bilmiyorum..