• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecenin köründe çıldırtan kayınvalidem..

queenofhaters

Yaşa Mustafa Kemal Paşa!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
4.016
12.575
128
Kızlar merhaba. Yeni üyeyim. Nişanlıyım kısmetse ekimde düğünüm olacak. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum sessiz takipçilerdenim. Kısaca durumu özetliyim.
Kayınvalide adayım nişanlımla flört dönemimizden itibaren beni hiç sevmedi. Hiç anlaşamadık, anlaşmak için de çaba sarfetmedim çünkü cehaleti karşısında bir insan ancak susabilir. Daha önce çok sabrettim ve çekincelerimi de eşim olacak insanla paylaştım.Nişanlım da sonunda isyan bayrağını çekti çünkü en son nişanlımın telefonunu karıştırıp özel mesajlarımızı okudu.( ben nişanlıma o geceyle ilgili çekincelerimi belirtmiştim). Sonra beni arayıp imalı imalı "aranızda mı yatsam ahahahaj" kötü kadın gülüşünden sonra net bi şekilde nişanlımda annesine susması ve yerini bilmesi gerektiğini söyledi. Bu basit bi örnek arkadaşlar 4 senelik ilişkimde çok sık böyle çirkin olaylarla karşılaştım. Şimdi kayınvalidem ne nişanımda takı taktı ne çeyizime bi şey aldı. Almasın da gözüm yok. Gelinliğime kadar kendim aldım. Ama bunları art niyetle evliliğimizi ertelemek ve bizi ayırma bahaneleriyle yaptı. Düğünümde de takı takmayacağını 2017 yılında pederin emekli olacağını o zaman evlenirsek olabileceğini söyledi :) gelgelelim 1 saat öncesine kadar. Elimi ayağımı titreten konusmaya. Kayınvalidem beni arayıp günlük vaazlarını verdikten sonra boşanırsak çocuğun onlarda kalacağını, hakim mahkeme dinlemeyeceğini söyledi.(stajyer avukatım arkadaşlar). Çocuk bizimdir ne de olsa babanın evinden getirmeyeceksin dedi. O kadar sinirlendim ki daha evlenmeden çocuğumu sahiplenmesine. Affınıza sığınıyorum ama olur da boşanırsam çocuğumu benden almanın sıkacağını söyledim biraz. Terbiyesiz deyip yüzüme kapadı. Şu an nasıl davranacağımı bilmiyorum..

ooo bu anlattiginiz bi insan olabilirmi biran suphe duydum nisanlinizi alin karsiniza ve annesini dizginlemesini soyleyin keske o cocuk mevzusunu kaydetseydiniz dinletirdiniz

Daha evlenmeden cocuğunuzu sahiplenmesine değilde
Sizi daha evlenmeden boşamasına şaşırmalısıız.
Haklısınız galiba,şu an b
Daha evlenmeden cocuğunuzu sahiplenmesine değilde
Sizi daha evlenmeden boşamasına şaşırmalısıız.

Kendisi her fırsatta ben size ünlü evliliği biçiyorum 14 ay
ooo bu anlattiginiz bi insan olabilirmi biran suphe duydum nisanlinizi alin karsiniza ve annesini dizginlemesini soyleyin keske o cocuk mevzusunu kaydetseydiniz dinletirdiniz

Nişanlım annesine defalarca müdahale etmesini istemediğini söyledi. Bizzat yanımda telefonda. Ama kendisi anlamamakta ısrarcı. Nişanlım da bir yerden sonra napayım annem atsan atılmaz satsan satılmaz demek durumunda kaldı

Yuhh böylesini de duyduk tam oldu..
Off böyle kvyi oğlu altın olsa kim ne yapsın diyeceğim ama büyük konuşmayayım yine:KK17:

Mümkünse kv uzak bi yerde oturun evlendiğiniz de hic bir sekilde aile islerine karışmasına izin vermeyin net olun çekinmeyin çekinirseniz üzerinize yürümeye devam ediceksin eşinize kv kotulemeyin bazı erkekler gercekleri ne Kadr gorsede annesine karşı farklı duygusu vardır sizi ezebilir tatlı sert bi sekilde iletişim kurarsanız ne siz üzülürsünüz ne de karşı tarafı

Cocugu babanin evinden mi getirdin lafina da bi gicigim yani.Sanki kiymetli ogluslari bolunerek cogaliyor. 9 ay tasi dogur sahip cikilsin. Olldu.

Ay nası cevap atılır bilemedim kızlar pardon. Eğitimsizliğine bir yere kadar verebiliyorum. Artık art niyetli olduğunu düşünüyorum

Mümkünse kv uzak bi yerde oturun evlendiğiniz de hic bir sekilde aile islerine karışmasına izin vermeyin net olun çekinmeyin çekinirseniz üzerinize yürümeye devam ediceksin eşinize kv kotulemeyin bazı erkekler gercekleri ne Kadr gorsede annesine karşı farklı duygusu vardır sizi ezebilir tatlı sert bi sekilde iletişim kurarsanız ne siz üzülürsünüz ne de karşı tarafı

Kadın beni evlendirmemeye o kadar meraklı ki sürekli taciz ediyor. İşim gereği farklı numaralara cevap vermek durumundayım açınca da yüzüne kapatmak pek hoş olmuyor arkadaşım :(

E yuhh artık :KK57: Evlenmeden boşamasına mı yanmalı, öz be öz çocuğun için sana babanın evinden getirmediğin için senin değildir muamelesine mi yanmalı bilemedim. Acaba boşanınca velayeti alan anneler çocuklarını babasının evinde doğurup çeyiz diye mi getiriyorlar. Böyle kayınvalide Mars a çıksan bulur seni Allah sabır versin canım benim.

Kadinin niyeti kötü Allah yardımcınız olsun. Tövbe Yarabbim ya ne demek ayrılırsaniz çocuk bizde.Peki onun oğlu çocuğu baba evinden mi getircek mis de sahipleniyor.

Back
X