- 10 Nisan 2014
- 43.004
- 114.765
- 798
- Konu Sahibi queenofhaters
nişanlınız tam tavrını koysun anne böyle yapmaya devam edersen senle asla görüşmeyecegız desin nişanlı da gevşek davranıyor bence anneci bıraz galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın yapacaklarına dayanamayacağınıza, sizin sonunda pes edip boşanacağınıza, kendinin bunları hepsini yapabilecek kadar çirkef olduğuna o kadar emin ki, torun peşine düşmüş.
Öldürsen, nefsi müdafadır bu, ben söyleyeyim...
Allah kurtarsın şimdiden...
nişanlınız tam tavrını koysun anne böyle yapmaya devam edersen senle asla görüşmeyecegız desin nişanlı da gevşek davranıyor bence anneci bıraz galiba
aynı fikirdeyim böyleleri adamı erkenden kanser yapar allah korusunYazık kızım sana.
beni de sevmeyen bir görümcem oldu ben beş yıl da 2 kere anca görüştüm o da mecburen yüksek mühendis eşim ve özel unıversıte mezunu bana aynen soyle dedi:gelinlık alacağına kardesının karısının gelınlığını ıstede gıy dedi valla bu gun oldu hala unutmadım.Bu arada gelınlığıde ustume gore dıktırıp kıralık saydırıp gerı vermıştım çok ta uygun fıyatlıydı kendı kızına her ay 350 tl harçlık verırdı esım 5 yıl once insanlar öyle tuhafki
işin tuhafı da bu kinci ve kötülerin hayatı hep iyi devam ediyor karma felsefesi olmuyor yani:iyilik yapan iyilik kötülük yapan kötülük bulur kısmı olmuyor en çok o zoruma gidiyorinsanlar tuhaftan ziyade kinci arkadaşım. Sana da allah sabır versin. Umarım bundan sonra da karşılaşmazsın da huzurun kaçmaz
eşim evlenen kızına tam altın parası verdi kendi duğunumde hiçbirşey takmadı kızım 5 yasında tek aldığı sey yemınle 2 lıraya pazarda satılan dandık telefon hala eşime borcu vardır ödemez ama sorsan pek dindardır kendileriişin tuhafı da bu kinci ve kötülerin hayatı hep iyi devam ediyor karma felsefesi olmuyor yani:iyilik yapan iyilik kötülük yapan kötülük bulur kısmı olmuyor en çok o zoruma gidiyor
son olarak asla aılelerınden vazcegmezler nısanlında vazgeçmez başta sevmeyen torun sahibi olsan gene sevmez kalp kötü çünkü karekter bozukeşim evlenen kızına tam altın parası verdi kendi duğunumde hiçbirşey takmadı kızım 5 yasında tek aldığı sey yemınle 2 lıraya pazarda satılan dandık telefon hala eşime borcu vardır ödemez ama sorsan pek dindardır kendileri
Sıyrık anacım bu karı...hayır işin ilginci eltim olacak hanım da kayınvalidemin kaynıma bak bu olur oğlum dediği biri. Onunla da anlaşamıyor ki![]()
Sonuna kadar haklisin.Sana naçizane tavsiyem nişanı at bitir.Daha nişanlıyken sana bunları yapan ileride neler neler yapmaz..Egitimli bir insansınız ve ileride daha iyi ailelere gelin olmayı hakediyorsunuz..sakın bu kötülüğü kendinize yapmayın....Ben sizi anlıyorum çünkü benim eşimin anneside bu şekilde bir kadın çıktı..fakat nişanliyken bana bu kadar ileriye gitmedi keşke size dediği gibi açık olsaydı da bende o an bitirseydim...Inan canım sorunlarin kavgaların hiç bitmiyecek..Nişanlını çok sevebilirsin ama ınan deymiyor..Bende eşimi çok seviyorum severek evlendik şuanda da halen seviyorum bizim aramızda hiçbir problemimiz yok ama başta annesi ve ailesi beni bitirdi..Banada çok söylediler bırak dediler ama dinlemedim çok büyük hata ettim..kendime büyük kötülük yaptim..insanın hayatına böyle kötü ınsanları sokması çok büyük hata karşında çok sevdigin biride olsa kendine yazık etme canım,,ınan hiç bitmicek seninle uğraşmasi ne yalanlar ne oyunlar tezgahliyacak arkadan bir süre sonra sinirlerin harap olmuş antideprasanlarda fayda etmeyecek.
Düşün şimdi değer mi kıyma kendine....