- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
ah kelin ilaci olsa. babami vaz gecirirdim. adama yapmadigim kalmadi. esim bile tehdit ediyor artik. torununu göstermem. oraya gitcene gel torununa diye... yok yok yok
Hiç sorunlarımız yoktu oysa elle tutulur ben öyle sanıyormuşum böyle güvenimi kırdı sanki her söylediği yalan gibi geliyorKötü bir alışkanlık
Bilmiyorum nasıl bıraktırılır
Hiç sorunlarımız yoktu oysa elle tutulur ben öyle sanıyormuşum böyle güvenimi kırdı sanki her söylediği yalan gibi geliyor
Oturun konuşun
Evinizin rızkını çöpe atmasın
Söyledim parayı ben kazanmıyormuyum hem ben önceden hep tutturuyordum dedi ben de iyi de artık tutmuyor hem o para helal mi dedim bak oynama alışkanlık olur dedim benim ki alışkanlık değil istesem bırakırım diyor 800 liraları çöpe atarak mı bırakacaksın dedim bari 3-5 liralık oyna dedim neyse uyucam dedi tartışma çıksın istemedim geriliyorum böyle tartışmalarda hiç yapım değilHiç bilmediğim bi şey Nası bıraktırılır.. umarım çaresini bulursun
Söyledim parayı ben kazanmıyormuyum hem ben önceden hep tutturuyordum dedi ben de iyi de artık tutmuyor hem o para helal mi dedim bak oynama alışkanlık olur dedim benim ki alışkanlık değil istesem bırakırım diyor 800 liraları çöpe atarak mı bırakacaksın dedim bari 3-5 liralık oyna dedim neyse uyucam dedi tartışma çıksın istemedim geriliyorum böyle tartışmalarda hiç yapım değil
Hiç sorunlarımız yoktu oysa elle tutulur ben öyle sanıyormuşum böyle güvenimi kırdı sanki her söylediği yalan gibi geliyor
Kimden korkar
Konuyu anlatacağını söyle
K.pederin mesela ?
Dediğinizi yarın yapacağıma bak aklima ne geldi. benim esim cok alisveris yapardi eskiden gerekli gereksiz internet den nolcakki kac paraki. sonra birde cok esyam var diye sürekli sag sola hediye ederdi, yeni seyleri. bende birgün bütün fisleri son 4 senenim tek tek hesapladim. tabi hayir diyemicek bankadan dökümleri cikardim. tabi bi araba parasi cikinca ortaya bizimkinin akli durdu. artik bütün hesap kart benim elimde ben onaylamadan birsey alamiyor. sende gözünü korkutsan, gelecegimiz ailemiz evimiz diye...
Dediğinizi yarın yapacağım
Kayınpeder oğluşlarına laf edemez
Kredi kartlarını istedim vermediUmarım işe yarar
E ne yapacaksınKredi kartlarını istedim vermedi
Bilmiyorum hiç çirkeflik yaptım ama yok etki etmedi tamam oynamayacağım söz veriyorum dedi gelin görün inanmıyorumE ne yapacaksın
Bilmiyorum hiç çirkeflik yaptım ama yok etki etmedi tamam oynamayacağım söz veriyorum dedi gelin görün inanmıyorum
Zaten bu saatten sonra ne bileyim hiçbir şeyine inanasım gelmiyorEvet bu bir alışkanlık malesef
Kızıp laf edersen gizli oynar yine oynar bu işlerde biraz hırs oluyor umarım en yakın zamanda vazgeçer.
H HarleyyQuinn hayatını yazsan roman olur kız.
Benden sana bir arkadaş tavsıyesi .
Diğer konularınıda biliyoruz. Sen bu adamdan memnun değilsin . Gel iş iş ten geçmeden çoluk çocuga karışmadan sen bu adamı BOŞA.
Ortak hesap açtırdım bugün gelcek ay maaşını oraya yatıracaklar artık en azından bunu hallettim.Yatırımlık borca sok. Ev araba gibi. İddiaya yatıracak parası kalmasın.
Başka türlü nasıl bıraktırılır bilmem. Şunu icat edeni Allah bildiği gibi yapsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?