Geçer mi bu günler?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
İşimi iş arkadaşlarımı birimimi çok severdim ama birimim değişti ve şu an ortamı işi bir türlü sevemiyorum nasıl alışacağım bilmiyorum kendimi motive de edemiyorum ne yapacağım :(

İşimi iş arkadaşlarımı birimimi çok severdim ama birimim değişti ve şu an ortamı işi bir türlü sevemiyorum nasıl alışacağım bilmiyorum kendimi motive de edemiyorum ne yapacağım :(

Is istir eglenilecek bir yer degildir yapmayin hayatimiz ztn zor birde iste gecen sureyi eziyet haline getirmeyin isiniz yogunmu yeni seyler ogrenme sureciyle rahat gecer

İşimi iş arkadaşlarımı birimimi çok severdim ama birimim değişti ve şu an ortamı işi bir türlü sevemiyorum nasıl alışacağım bilmiyorum kendimi motive de edemiyorum ne yapacağım :KK43:
Hayatınızda değişimleri hep böyle hayati meseleler haline getirir misiniz?

Is istir eglenilecek bir yer degildir yapmayin hayatimiz ztn zor birde iste gecen sureyi eziyet haline getirmeyin isiniz yogunmu yeni seyler ogrenme sureciyle rahat gecer

Severek gitmekle böyle isteksiz gelmek arasında çok fark varmış onu gördüm. Severek geldiğimde iş gibi gelmiyordu :(

Severek gitmekle böyle isteksiz gelmek arasında çok fark varmış onu gördüm. Severek geldiğimde iş gibi gelmiyordu :KK43:

doğrudur ama kendinizi geliştirmeye bakın
bu sefer insanlar için değil bu işi öğrenmeliyim diye motive ederek işe gitmeye bakın.
Hem buradaki insanlara da illaki alışacaksınız.

doğrudur ama kendinizi geliştirmeye bakın
bu sefer insanlar için değil bu işi öğrenmeliyim diye motive ederek işe gitmeye bakın.
Hem buradaki insanlara da illaki alışacaksınız.
Öyle yapmaya çalışıyorum işi öğrenmeye çalışıyorum kendimi geliştirebileceğim bir yer zaten ama insanlar çok kötü özellikle üstüm ki en can sıkıcı nokta bu

Back
X