• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

Purposeless

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
1.819
1.242
373
33
geçermi bu 460 :( 8 yıldır hep aynı şehirde oldugum nişanlım 23ünde kütahya'ya askere gidiyor.. ilk defa ayrı kalacağız. gitmesine cok az kaldı ve ben şimdiden nasıl gecer bu günler tasasına düştüm bile :(( bnm gbi sevdıgını askere gönderecekler varmı ? şafaklarımızı beraber sayalm.. offff ooofff :((((((((((

Son düzenleme:
benim sevgilim yok şahsen ama kuzenimin de durumu aynı sen gibiydi zaman nasıl geçecek işte nasıl kavuşacağız vs. ama zaman o kadar çok çabuk geçti ki onlar için maşallah bu pereşmbe geliyor Allah'ın izniyle eniştem de sizin için de çok çabuk geçsin ve tez vakitte kavuşun birbirinize inşallah

yaa ne güzel konuştun sen öyle :))) ama ne bileim işte gözümde büyüyor yaa :/ nasıl gececek napıcam onsuz falan dıe kendımı yıyorum hep.. 6 gün kaldı gtmesine :( hemencecık gtse gelse çabucak gecse keşkee ..

Benim sevgilim de seneye mezun olunca gidecek ama daha şimdiden düşünüyorum nasıl geçecek askerlik dönemi diye. Hep te sorarım asker yolu bekleyen/beklemiş olan arkadaşlarıma nasıl geçti neler yaşadınız vs. Bir arkadaşımın sevgilisinin son 2-3 haftası kaldı.Onlar pek sıkıntı yaşamadılar görüşme sıkıntısı çekmediler sıkı yere denk gelmemiş.Bi de kısa dönem yaptı zaten.Evde gibi ,normalde nasılsak o şekilde mesajlaşıyoruz,konuşuyoruz diyor arkadaşım. Sayılı gün çabuk geçer diyerek teselli etmek lazım kendimizi yapçak bişey yok canım.

Arkadasim hic uzup bunaltma kendini gercekten.
Simdi belki dusunursun soylemesi kolay diye ama..
Benim ablamda asker yolu bekledi nisanlilardi.
Agladi mahvetti kendini uzdu enistemide uzdu.
Bak gecti gitti...
Asil simdi guclu olmalisin ki erkek arkadasina destek cikasin.
Bir de onun psikolojisini dusun hic bilmedigi yere hic bilmedigi kisilerin arasina gidecek.
Gecer gercekten gecip gidiyor..
Dusunsene bir omur gecerken 460 gun de gececek...
Geriye bu gunlerin hatiralari anilari kalacak...
Belki bir gun bu gunleri yad edeceksin erkek arkadasinla.
Onemli olan aranizdaki sevgi birbirinize destek olmaniz bu surecte.
Allah kavustursun...
:72:

Tatlım üzme kendini gelip geçecek merak etme. Bende zamanında asker bekledim. Kısa dönem askerlik yaptı o açıdan şanslıydım. İnsan tabi ki çok özlüyor. Hayattan soyutluyor insan kendini. Dışarı çıkmak istemiyorsun. Telefon eline yapışık yaşıyorsun ama bitiyor inan ki bitiyor. Sevgilimin askerden döndüğü zamanki ilk sarılmamızı hiç unutamam. Düşün 2 yıl geçti dönüşünün üzerinden. Zaman hızla akıyor. Tabi ki zorlanacaksın ama bitecek ve tez zamanda kavuşacaksın inşallah.

Bu arada benim sevgilimde havacı olarak Kütahya'da yapmıştı askerliğini. Kütahya genel olarak rahat bir yer merak etme. Usta birliğinde de büyük ihtimalle Kütahya'da kalır. Merak etme düşebileceği en iyi şehirlerden birine düşmüş. Bu anlamda en azından için rahat olsun.

Zaman öyle hırzlı geçiyorki nasıl geçtiğini gerçekten anlamıyorsun bile.

Sözlüm değil ama eşim, hayat arkadaşım, kızımın babası geçen sene temmuz ayında 2 yıllığına şark görevine gitti, nasıl geçecek bu günler derken 1 senesi bitti sayılır, kaldı 1 sene.

Son düzenleme:
Geçiyor canım hiç merak etme benm erkek arkadaşım gittti geldi,üstüne arkadaşımınki gitti o da bugün geliyor zaman akıp gidiyor dur demek olmaz :3:

Kli$e olacak canim ama, sayili gun cabuk gecer hic dert etme sen :) :72: Zaten insallah hergun arar seni konusursunuz...

Bide bakmissin gelip gecmis bile sonra burda tekrar konu acarsin bitti kavustum diye :) :nazar:

Benim de sözlüm askere gidecek canım ama tecilli daha.. Bende kara kara düşünüyorum nasıl geçecek günler diye.. Allah askerimize de, onları bekleyen bizlere de sabır versin.. :26:

5,5 yıl hemen hemen hatta %95 Allah'ın heer günü gördüğüm, yaptığım yaşadığım herbişeyi anında yetiştirmezsem rahat edemediğim bitanemi bende göndermiştim ve evdeydim çalışmıyodum da hergün dışarda olan ben 3 hafta sonunda arkadaşımın zoruyla ilk kez dışarı çıktığımda yürümeyi unutmuş gibiydim. geçmezdi bitmezdi derdim hep şimdi de bitirdik sayıyorum çok şükür :16: şafağımız 83 :72: :38: ben hiç kolay geçiyo vs diyemicem hiç de kolay geçmiyo ama zamanın hızlı akmasını sağlayabilirsin. kolay geçmese de akşam olmuş bile diyebilirsin oyalanabiliceğin işin vs varsa. evde zaman da geçmiyo malesef elinde telefon msj gelmiceğini bile bile bakıp bakıp duruyosun öylesine bi durumdaydım ben yani :31: şimdi sorsan 6 aydır çalışıyorum kolay geçti diyemem ama zaman bişekilde geçti bi baktım akşam olmuş gün bitmiş bile :31:

yani arkadaşım alışıyosun demicem (gerçekten sevenlerin, sevdiklerinin yokluklarına alışabilceklerine inanmam ben ) ama sabretmeyi öğreniyosun zamanla. dediğim gibi zamanın hızlı yada ağır ağır geçmesi de insanın kendi elinde biraz :31: Allah hepimize sabır versin :21:

Geçen sene tamda bu ayda gönderdim askerimi mayıs 29 du gitti.

Geçerdi geçmezdi nasıl geçecekti derken bir baktım bir sene dolmuş.

Zor oluyor yoruyor fakat bitiyor geçiyor.

Tek gereken sabır.:31:

Selam;
ben de geçen sene temmuz'da gönderdim askere nişanlımı. alışmak değil ama gerçekten sabretmeyi öğretiyor zaman insana. gücünün tükendiği zamanlar onu hep yanında istediğin zamanlar olacak hiç bir yere sığamayacaksın belki ama kendine şaşıracaksın. güçlü olmayı ve alttan almayı öğretiyor zaman :ssz:

Arkadasim hic uzup bunaltma kendini gercekten.
Simdi belki dusunursun soylemesi kolay diye ama..
Benim ablamda asker yolu bekledi nisanlilardi.
Agladi mahvetti kendini uzdu enistemide uzdu.
Bak gecti gitti...
Asil simdi guclu olmalisin ki erkek arkadasina destek cikasin.
Bir de onun psikolojisini dusun hic bilmedigi yere hic bilmedigi kisilerin arasina gidecek.
Gecer gercekten gecip gidiyor..
Dusunsene bir omur gecerken 460 gun de gececek...
Geriye bu gunlerin hatiralari anilari kalacak...
Belki bir gun bu gunleri yad edeceksin erkek arkadasinla.
Onemli olan aranizdaki sevgi birbirinize destek olmaniz bu surecte.
Allah kavustursun...
:72:

tatlm cok tesekkurler güzel duaların ve düşüncelerın için.. dgru söyluyorsun bunlarda gelıp gecıcek ve anı olarak kalıcak bıze. ama bn nasıl düşünuyorum blıyormusun? şey dıyorum mesela, seneye bugun bıle yok dıyorum.. :/:((( ozmn çok uzuuuuuun gelıo bana :(( ruhum daralıo snra.. şimdiki gbi :/

Tatlım üzme kendini gelip geçecek merak etme. Bende zamanında asker bekledim. Kısa dönem askerlik yaptı o açıdan şanslıydım. İnsan tabi ki çok özlüyor. Hayattan soyutluyor insan kendini. Dışarı çıkmak istemiyorsun. Telefon eline yapışık yaşıyorsun ama bitiyor inan ki bitiyor. Sevgilimin askerden döndüğü zamanki ilk sarılmamızı hiç unutamam. Düşün 2 yıl geçti dönüşünün üzerinden. Zaman hızla akıyor. Tabi ki zorlanacaksın ama bitecek ve tez zamanda kavuşacaksın inşallah.

Bu arada benim sevgilimde havacı olarak Kütahya'da yapmıştı askerliğini. Kütahya genel olarak rahat bir yer merak etme. Usta birliğinde de büyük ihtimalle Kütahya'da kalır. Merak etme düşebileceği en iyi şehirlerden birine düşmüş. Bu anlamda en azından için rahat olsun.

kütahya rahattır diye çoğu kişiden duydum..herkesın ılk tepkısı o oluyr bıde bol bol ot toplar dıolar :))) sanırım bıraz hava şartları kötuymuş.. yazları cok sıcak kısları coksoguk oluyormus dediler.. pffff ne yapsam içimdekı sıkıntıyı atamıorm yaa :( içime bi sıkıntı çöktü gnlerdir ne dgru duzgn uyuyablıorm ne de yemek yıorm :/ 5 gün kaldı gtmesıne :((((inanamıorm hala.. 5 gun snra uyandgmda o bu şehırde olmck :(((((

Benim de sözlüm askere gidecek canım ama tecilli daha.. Bende kara kara düşünüyorum nasıl geçecek günler diye.. Allah askerimize de, onları bekleyen bizlere de sabır versin.. :26:

amin cnm.. naparm blmıorm ama özellikle ilk 1 ay kendımı yataga baglarım heralde :)) cok uyuyunca zaman cabuk gecıo gbı gelıor ya :)

geçermi bu 460 :( 8 yıldır hep aynı şehirde oldugum sözlüm 23ünde kütahyaya askere gidiyor.. ilk defa ayrı kalacağız. gitmesine cok az kaldı ve ben şimdiden nasıl gecer bu günler tasasına düştüm bile :(( bnm gbi sevdıgını askere gönderecekler varmı ? şafaklarımızı beraber sayalm.. offff ooofff :((((((((((

Slm...Canım benim şimdiden hayırlı tezkereler Allah'ım sağ sağlim bitirip gelmeyi nasip etsin inş.Valla öle bir geçiyoki zaman anlamıyosun bende 6 yıldır birlikte olduğum erkek ark.bekledim çok zor bekleyen bilir bunun nasıl bişey olduğunu allah bol bol sabır,güç versin çok değişik bir duygu özlem,hasret bunlaara dayanmak baya bir zor :(:(:(:( Benim erkek ark.batmanda yapmıştı askerliğini geleli 9 ay oluyo şimdi düşünüyorumda ne çabuk geçmiş 9 ay ama beklerken tam tersi tabi 1 gün 1 ömür gibi zor :( Allah yardım etsin canım hayırlı tezkereler şimdiden....

Back
X