- Konu Sahibi Purposeless
tek kişilikmiydi bu şehir , sen gidince bomboş kaldı![]()
geçer canım geçer bak bizimkide geçti başkalarına teselli vereceğim aklıma bile gelmezdi benimde atarsa 79 bak nasıl geçmiş üzülme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek kişilikmiydi bu şehir , sen gidince bomboş kaldı![]()
geçer canım geçer bak bizimkide geçti başkalarına teselli vereceğim aklıma bile gelmezdi benimde atarsa 79 bak nasıl geçmiş üzülme![]()
ama bizim daha 452(((
43:
Nerede şimdi asker acemili şuan demi![]()
evt tatlm acemı =) kütahyada suanda..
inşallah iyi yere düşer canomm![]()
burda vakit güzel geçer bi bakıcan bitmiş bileeeesakın üzülme
![]()
Herşey onunla güzelmiş diyorsun askerin gidince.
Nefes almak yemek yemek televizyon seyretmek çarşıda gezinmek aklına gelebilecek herşey onunla güzelmiş. .
H e r ş e y. .
ılk veda kötüdür .
Tıkanır insan hıçkıra hıçkıra caddenin ortasında herkesin içnde ağlarsın
Yolun ortasında hıçkıra hıçkıra ağlarken hiç bi allahın kulunu görmez gözün.. askerinden başkaa...
zordur askerini yolcu etmek, giderken otobüsün ardından öylece çaresizce bakakalmak...
Zordur asker yolu beklemek. . Ve Bir Okadar Gurur Verici .♥
RABBİM HEPİMİZE SABIR VERSİN![]()
Amiiin canıım o kadar güzel yazmışınz ki diline eline sağlıık evet çok zor ama biz başımız dik bi şekilde allahın izniyle alıaz askerlerimizi tsk'dan![]()
şafak 452
nasıl geçecek o kadar zaman Allahım güç verbugun dedim acaba o bi aylık izni hiç mi kullnmasak çünkü her geldiğinde giderken aynı acıyı tekrar yaşamaktansa daha mı ii olur diye düşündüm ama o da kötüyaa en zından izne gelir şu ay vs diyerekten kendimi teselli ederim offya çok zor
birde ben yanlız yaşıyorum konuşacak dertleşecek vakit geçirecek kimsede olmayınca insanın yanında dahada zor oluyor. acilen bi işe girmem lazım
![]()
kesinlikle daha zor.yine sen ailenledirsin ben tek oldugum için dahada zor.sabah kalkıyorum güğnaydın diyecek kimse yok duvara bakıyorum.mutfağa gidiyorum bana erkenden süpriz kahvaltı hazırladıgı zamanlar geliyor aklıma , salona geçiyorum sinema keyiflerimiz off off napıcam bilmiyorm .nereye baksam karanlık evin her tarafı onun resmleriyle doldu kafayı yemezsem iyi.işe girmek şart sanırım.aynn bnmde acilen işe gırmem gerek.. en azından bişeylerle ugrasırım vakit gecer.. böyle evde otrp saatın gecmesını beklemek cokk daha zor....
aynn bnmde acilen işe gırmem gerek.. en azından bişeylerle ugrasırım vakit gecer.. böyle evde otrp saatın gecmesını beklemek cokk daha zor....
kesinlikle daha zor.yine sen ailenledirsin ben tek oldugum için dahada zor.sabah kalkıyorum güğnaydın diyecek kimse yok duvara bakıyorum.mutfağa gidiyorum bana erkenden süpriz kahvaltı hazırladıgı zamanlar geliyor aklıma , salona geçiyorum sinema keyiflerimiz off off napıcam bilmiyorm .nereye baksam karanlık evin her tarafı onun resmleriyle doldu kafayı yemezsem iyi.işe girmek şart sanırım.![]()
Bir gün gelecek 1 gün kalacak! Dert etme biter elbet, Kütahya güzel yerdir canım memleketim.![]()