• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

tabıkıde canım onlar öyle yapmasa zaten işler rayından cıkar..başa cıkamazlar snra.. burunlarını sürttürmek şart ama işte kurunun yanın yaşta yanıo be guzelm.. bikaç düşüncesız yuzunden diğerlerının ne gunahı var.. onlar üzülüyor bızde uzuluyoruz :( bnm gbı kaç kız snırden ölüodur bu olaya..

Hani bir laf var ya beyin bedava.. tam oyle iste, yani okudum yazdiklarini sbh sbh sinirim tepeme firladi.

Dun de benimkinin oldugu yerde, acemilerden biri kadroluyla kavga etmis, emre itaatsizlik yuzunden. hoop butun mangaya ceza! ne yemek yiyebilmisler, ne mola verebilmisler, geberdik dedi. Simdi sen bana gostersen o kavga edeni bak ben neler yapiyorum ona bu kiz halimle, oyle kavga edilmez boyle edilir diye :) Orda saga sola atarlanmayi maalesef erkeklikten sayanlar var, boyle sacma sapan sakalar yapinca fln hesapta korkusuz, delikanliyiz fln diye gecinenler var. Ondan sonra olan herkese oluyor. ust rutbeli napsin dedigin gibi burunlarini surtmesi lazim, disiplin saglamasi lazim. Onlar cok mu memnun sanki ceza verdi mi o da onlarin basinda dikiliyor guneste, eminim ki adam gidip icerde cayini icmeyi tercih ediyordur yani! Bu askerligi yapacaklar, soylenene uyacaklar, baska careleri yok niye ustune sacma sapan hareketler yapip daha da zorlastiriyorlar kendileri ve herkes icin bu durumu boyle tipler anlamiyorum yani!

Hani bir laf var ya beyin bedava.. tam oyle iste, yani okudum yazdiklarini sbh sbh sinirim tepeme firladi.

Dun de benimkinin oldugu yerde, acemilerden biri kadroluyla kavga etmis, emre itaatsizlik yuzunden. hoop butun mangaya ceza! ne yemek yiyebilmisler, ne mola verebilmisler, geberdik dedi. Simdi sen bana gostersen o kavga edeni bak ben neler yapiyorum ona bu kiz halimle, oyle kavga edilmez boyle edilir diye :) Orda saga sola atarlanmayi maalesef erkeklikten sayanlar var, boyle sacma sapan sakalar yapinca fln hesapta korkusuz, delikanliyiz fln diye gecinenler var. Ondan sonra olan herkese oluyor. ust rutbeli napsin dedigin gibi burunlarini surtmesi lazim, disiplin saglamasi lazim. Onlar cok mu memnun sanki ceza verdi mi o da onlarin basinda dikiliyor guneste, eminim ki adam gidip icerde cayini icmeyi tercih ediyordur yani! Bu askerligi yapacaklar, soylenene uyacaklar, baska careleri yok niye ustune sacma sapan hareketler yapip daha da zorlastiriyorlar kendileri ve herkes icin bu durumu boyle tipler anlamiyorum yani!

çookk dgru dedın kuzum bunlarda beyin bedavaaa :))) 1 kaç tane salak yuzunden bızımkılerde yanıo :S bız burdan snır oluoruz ya onlar napsın.. o hata yapan kişiyi alıp bı guzel dövmek ıstıolardır ama bısey yapamıolar. gözunun önunde duruo ama bişey yapamıolar kmseye. o dahada zor. bn walla şahsen tahammul edemem dalarım :D:D kel kafasınıda yolarıııııımmmmmmmmm hıhhh:47::47:
walla bnde hep söyluyorum bnmkıne. uslu dur orda kmseye diklenme. sık dişini sabret dıe... köpruden gecene kadar ayıya dayı dıcekler kuzu yapcak bişi yok :))) ne yazık ki

okdr uzun geldiki bu süre hdi artk btmiomu diorm dha 1sne wr allahımmmm:((( senn askerin nerde

askerım kütahyada canım.. evet coook uzun gelıyor banada. gunler hergun gecıo elbet ama yınede bazen düşünüyorum "seneye bugun bıle yok" diyorum :S :( işte ozmn cooooooooooook daha uzun gelıo bana:43:

ŞAFAK 433

Aşkımmm Gurur'um seni çoooook seviyorumm ve çooooooook özledim :(:( :16:

Son düzenleme:
askerım kütahyada canım.. evet coook uzun gelıyor banada. gunler hergun gecıo elbet ama yınede bazen düşünüyorum "seneye bugun bıle yok" diyorum :S :( işte ozmn cooooooooooook daha uzun gelıo bana:43:

bak kuzu uzun geliyo ama aşağıda hemen şafak attıııı diyon geçio yani demekki zamn :):)

şafaklar attıııııı :)

şafakk 362 :72::72:

"Uzaklık deyip de dert ettiğin nedir ki, Biz yaradanı da görmeden sevmedik mi" ?

sevdikkkkkk =)

o yüzden kafaya takıp üzülmek yokk inş ;) askerlerimize moral verecek kişileriz biz unutmayın!

:98::98:

şafakk 362 :72::72:

"Uzaklık deyip de dert ettiğin nedir ki, Biz yaradanı da görmeden sevmedik mi" ?

sevdikkkkkk =)

o yüzden kafaya takıp üzülmek yokk inş ;) askerlerimize moral verecek kişileriz biz unutmayın!

:98::98:

oyyyy kıyamamm :)) moral destek hattım benimmm :D:D ama çok özledimm bn askerimiii :(
Tavanı kadar sokağın ve dibi kadar cehennemin ... okadaaaaaar çok :(

Özlemek sabretmektir
Usanmadan şafağı gözlemektir
Yılları,ayları,haftaları,günleri,saatleri,dakikaları
Hatta saniyeleri kovalamaktır....
:nazar::nazar:

O Guzel Askerlik Anilarini Anlatacagin Gunleri Sabirsizlikla Bekliyorum! Sen Yeter Ki Cabuk Gel, Ben Dinlemeye Raziyim :))))))))))

Back
X