- Konu Sahibi Purposeless
tabıkıde canım onlar öyle yapmasa zaten işler rayından cıkar..başa cıkamazlar snra.. burunlarını sürttürmek şart ama işte kurunun yanın yaşta yanıo be guzelm.. bikaç düşüncesız yuzunden diğerlerının ne gunahı var.. onlar üzülüyor bızde uzuluyoruzbnm gbı kaç kız snırden ölüodur bu olaya..
Hani bir laf var ya beyin bedava.. tam oyle iste, yani okudum yazdiklarini sbh sbh sinirim tepeme firladi.
Dun de benimkinin oldugu yerde, acemilerden biri kadroluyla kavga etmis, emre itaatsizlik yuzunden. hoop butun mangaya ceza! ne yemek yiyebilmisler, ne mola verebilmisler, geberdik dedi. Simdi sen bana gostersen o kavga edeni bak ben neler yapiyorum ona bu kiz halimle, oyle kavga edilmez boyle edilir diye :) Orda saga sola atarlanmayi maalesef erkeklikten sayanlar var, boyle sacma sapan sakalar yapinca fln hesapta korkusuz, delikanliyiz fln diye gecinenler var. Ondan sonra olan herkese oluyor. ust rutbeli napsin dedigin gibi burunlarini surtmesi lazim, disiplin saglamasi lazim. Onlar cok mu memnun sanki ceza verdi mi o da onlarin basinda dikiliyor guneste, eminim ki adam gidip icerde cayini icmeyi tercih ediyordur yani! Bu askerligi yapacaklar, soylenene uyacaklar, baska careleri yok niye ustune sacma sapan hareketler yapip daha da zorlastiriyorlar kendileri ve herkes icin bu durumu boyle tipler anlamiyorum yani!