- Konu Sahibi Purposeless
ahh ahh yedi bizi şu 460 gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ozlemımız artıyor ama safagımız da azalıyor. bır gun gelecek ve hıc gıtmeyecek. bu son ayrılıgımız olacak.atarsa 145
![]()
o bir gün gelene kadar özlem cekmekten kuruyup kalcazgercı ben gttgnden berı 2 kılo aldım,moral bozukluguna yemege saldırırorm galıba
![]()
![]()
şaka bı yana cnm dedgn gbı bu son ayrılık bu son sabır son ımtıhan.. ama işte gecemıo bu zmn :/ taaaaa 2013ün agustosunun sonlarında teskeresını alacak.. oooooooffff cok var yaaaaaa
bu kdr karamsar olursan haytta btmz bu şafak ) 1 ay snra ağstos ve o zmn bzm tam 12 ayımz kalmş olck :)bidaki ağstos burda ztn geçio geçio istesekte tutamıoruz zmnı bz gözmzde çok büyütüoz kmler ne aylar yıllar geçirio bizimki çakılı kalcak değil yha :) bi bakmışz nikah için gün sayıoz snra dicez hay ben senn nerdendi geldn sen askerdeyken daha iiydi bi rht bırk beni dicez:) çok karartma içini cnm güsel günleri düşün
ahhh benim polyannamm :))) hemencecık getrdı bak agsts 2013üdile kolay gelıo da bize zor gelıo tatlm yaa.. ama bn onu hc özlememiştm kı.. onu özlemeyı blmıodum resmen.. 8 sene hep dipdibe dipdibe
onu özlemeyı ögrendım de feci ögrendm sanırım :/ bayaa acı acı oldu bu..
güzel günleri düşünmesem kafayı yerm ztn ben. çeyize falan vurdum kendımı. onlarla oyalanıorm. :/
biz çarşı iznine çıkmasına gün saymaya karar vrmişiz :)) 3 hafta sonra çkck çarşı iznine ilk defa bide onun gittiği yerde çarşı izni 2 haftada birmiş ouff çok koydu bu bana yha(
bnde gırecegım işe. birikim şart !!! kuzum :) agustosta gelecek işte askerım ondan snra o gdnce işe gırecegm bende.. zaten snra bıdaha 6 ay hc gelemeyecek ..
şu yaz hemen btsın kış gelsın artık. sıcaklarda bu özlemde cekılmıo haa...
zaten bı gelsın kovsada gtmeeeemayrılmcm dıbınden hc :) snraaa bi ömür benimmmm
![]()
erzincan da mı snn askerın cnm
nasılmış cnm orda askerlık? egtımler falan.. ?
benım kuzenımde erzıncana gttı askere. Gurur'la aynı gun gttı onlarda. birebir konusamadık hc aılesıne iyiyim falan dıomus ama bılemıorum.. coook uzak bıze erzıncan.. 2 haftada bi çarşı ıznı verdklerıne göre sartları bıraz daha mı agır acaba :/
yaa tbii askerin rahat ondan sen rahatsııııııınn![]()
umarım bnm kuzende rahattır erzıncanda..
Gururumda yemın törenıne kadar baya bi çile cekti ama smdı daha rahatlar. hayatımın en zor 1 ayını gecrdm dedi banailk 1 ay okdr zor gecmiş.. ölürüüüüüüümmmmm kıyaaammammm :) AŞka geldim şuan
![]()
belli :)) bnmkide acemilkte baya çekmiş usta birliğine nsl zor yolladk anlatamm 1 hafta konuşmadı hep ağladı izne gldi çocğm mafolmş 7 kilo vermş geceeleri ytkta bağırıomş fln kaynana baya anlattı deli oldm bana hep iim diodu meğer çocğm mafolmş( şimdi çok şükür çok rahat yoksa bize geçmzdi bu zmn
(
BENZER Bİ DURUMda bizim başımızda işte tatlm6 kılo vermiş. gezmek ıstemıomus falan hep otelde durmuslar aılesıyle. yaşadklarını falan anlattı işte bana :/ dedgn gbı meger neler cekmıs biz onu iyi sanıyomuşuz :/
veeeee dedgn gbı çocuuuum mafolmuşş :/
( nerde şimdi sennki cnm 75 gn sanrm acemlk sizin ? ağuststa usta brlk blli olur