• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçermii bu 460 :(

hersey nasıp kısmet. bu kadar bekledım senı hayatta terkedemem dıorum sevgılıme :52: emek verıyoruz sabredıyoruz, allahın ıznıyle mutlulugumuza da kavusacagız :16:

evet ozlemımız artıyor ama safagımız da azalıyor. bır gun gelecek ve hıc gıtmeyecek. bu son ayrılıgımız olacak. :nazar: atarsa 145 :51:

o bir gün gelene kadar özlem cekmekten kuruyup kalcaz :P gercı ben gttgnden berı 2 kılo aldım,moral bozukluguna yemege saldırırorm galıba :D :D
şaka bı yana cnm dedgn gbı bu son ayrılık bu son sabır son ımtıhan.. ama işte gecemıo bu zmn :/ taaaaa 2013ün agustosunun sonlarında teskeresını alacak.. oooooooffff cok var yaaaaaa

o bir gün gelene kadar özlem cekmekten kuruyup kalcaz :P gercı ben gttgnden berı 2 kılo aldım,moral bozukluguna yemege saldırırorm galıba :D :D
şaka bı yana cnm dedgn gbı bu son ayrılık bu son sabır son ımtıhan.. ama işte gecemıo bu zmn :/ taaaaa 2013ün agustosunun sonlarında teskeresını alacak.. oooooooffff cok var yaaaaaa

bu kdr karamsar olursan haytta btmz bu şafak ) 1 ay snra ağstos ve o zmn bzm tam 12 ayımz kalmş olck :)bidaki ağstos burda ztn geçio geçio istesekte tutamıoruz zmnı bz gözmzde çok büyütüoz kmler ne aylar yıllar geçirio bizimki çakılı kalcak değil yha :) bi bakmışz nikah için gün sayıoz snra dicez hay ben senn nerdendi geldn sen askerdeyken daha iiydi bi rht bırk beni dicez :P:) çok karartma içini cnm güsel günleri düşün

bu kdr karamsar olursan haytta btmz bu şafak ) 1 ay snra ağstos ve o zmn bzm tam 12 ayımz kalmş olck :)bidaki ağstos burda ztn geçio geçio istesekte tutamıoruz zmnı bz gözmzde çok büyütüoz kmler ne aylar yıllar geçirio bizimki çakılı kalcak değil yha :) bi bakmışz nikah için gün sayıoz snra dicez hay ben senn nerdendi geldn sen askerdeyken daha iiydi bi rht bırk beni dicez :P:) çok karartma içini cnm güsel günleri düşün

ahhh benim polyannamm :))) hemencecık getrdı bak agsts 2013ü :D dile kolay gelıo da bize zor gelıo tatlm yaa.. ama bn onu hc özlememiştm kı.. onu özlemeyı blmıodum resmen.. 8 sene hep dipdibe dipdibe :D onu özlemeyı ögrendım de feci ögrendm sanırım :/ bayaa acı acı oldu bu..
güzel günleri düşünmesem kafayı yerm ztn ben. çeyize falan vurdum kendımı. onlarla oyalanıorm. :/

ahhh benim polyannamm :))) hemencecık getrdı bak agsts 2013ü :D dile kolay gelıo da bize zor gelıo tatlm yaa.. ama bn onu hc özlememiştm kı.. onu özlemeyı blmıodum resmen.. 8 sene hep dipdibe dipdibe :D onu özlemeyı ögrendım de feci ögrendm sanırım :/ bayaa acı acı oldu bu..
güzel günleri düşünmesem kafayı yerm ztn ben. çeyize falan vurdum kendımı. onlarla oyalanıorm. :/

bizde öleydk 4 sene olck knşmadan majlşmasdan görşmeden hiç durmazdk ama hata etmişiz unutmşz bi gün bu derdin başmza glceğini :(( polyanna olmassak geçermi bu gnler kz :) bnde işe başlcm yoksa delirecem bide bana dedi gelene kadr bn çeyizi tamamla dedi bzm bi hesabmz var orayada koyabldğmce bn koycm sende koy dedi nişanda para skntsı çekmiylm dedi bnde para koymk için işe grmm gerek daha çeyiz tamamlıcam hiç onu özlücek vaktm olmasn istyrm :))

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı
Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı
Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı
Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim

Özledim teninin kokusunu özledim
Özledim sımsıcak nefesini özledim
Özledim sohbetini o sesini özledim
Gelmedin gözbebeğim can yoldaşım gelmedin

:43::43::43::43::43::43:

AMA BİTSİN BU ASKERLİK YAAAAAAAAAAAA

biz çarşı iznine çıkmasına gün saymaya karar vrmişiz :)) 3 hafta sonra çkck çarşı iznine ilk defa bide onun gittiği yerde çarşı izni 2 haftada birmiş ouff çok koydu bu bana yha :((

bnde gırecegım işe. birikim şart !!! kuzum :) agustosta gelecek işte askerım ondan snra o gdnce işe gırecegm bende.. zaten snra bıdaha 6 ay hc gelemeyecek ..
şu yaz hemen btsın kış gelsın artık. sıcaklarda bu özlemde cekılmıo haa...
zaten bı gelsın kovsada gtmeeeem :D ayrılmcm dıbınden hc :) snraaa bi ömür benimmmm:16::16::16:

bnde gırecegım işe. birikim şart !!! kuzum :) agustosta gelecek işte askerım ondan snra o gdnce işe gırecegm bende.. zaten snra bıdaha 6 ay hc gelemeyecek ..
şu yaz hemen btsın kış gelsın artık. sıcaklarda bu özlemde cekılmıo haa...
zaten bı gelsın kovsada gtmeeeem :D ayrılmcm dıbınden hc :) snraaa bi ömür benimmmm:16::16::16:

ayy inş. cnm := gelecek gelecek :) bnmki dün gitti usta birliğine nisanda gelcek :( aynen kış gelsn hem kışın saatler çbkk geçio :)

nasılmış cnm orda askerlık? egtımler falan.. ?
benım kuzenımde erzıncana gttı askere. Gurur'la aynı gun gttı onlarda. birebir konusamadık hc aılesıne iyiyim falan dıomus ama bılemıorum.. coook uzak bıze erzıncan.. 2 haftada bi çarşı ıznı verdklerıne göre sartları bıraz daha mı agır acaba :/

nasılmış cnm orda askerlık? egtımler falan.. ?
benım kuzenımde erzıncana gttı askere. Gurur'la aynı gun gttı onlarda. birebir konusamadık hc aılesıne iyiyim falan dıomus ama bılemıorum.. coook uzak bıze erzıncan.. 2 haftada bi çarşı ıznı verdklerıne göre sartları bıraz daha mı agır acaba :/

bnmki inzibat bebeğm o yüzden rahtmş bitek vukaat oldğuna gidiolarmş askeri alıp getiriolrmş o kdrmş sabhtan akşma kdr yat yat sıkıldm dio p.tesi yeni gelenlere 1 haftalık eğitim vercklermiş snra sadece içtima oluomş eğitim arada yapılıomş herks yatıo burda dedi çok rht dedi inş. öle dewam eder daha dün 1 bugn 2 bakalım snmz hayrolsn :)

yaa tbii askerin rahat ondan sen rahatsııııııınn :D
umarım bnm kuzende rahattır erzıncanda..
Gururumda yemın törenıne kadar baya bi çile cekti ama smdı daha rahatlar. hayatımın en zor 1 ayını gecrdm dedi bana :( ilk 1 ay okdr zor gecmiş.. ölürüüüüüüümmmmm kıyaaammammm :) AŞka geldim şuan :D:52::52::52:

yaa tbii askerin rahat ondan sen rahatsııııııınn :D
umarım bnm kuzende rahattır erzıncanda..
Gururumda yemın törenıne kadar baya bi çile cekti ama smdı daha rahatlar. hayatımın en zor 1 ayını gecrdm dedi bana :( ilk 1 ay okdr zor gecmiş.. ölürüüüüüüümmmmm kıyaaammammm :) AŞka geldim şuan :D:52::52::52:

belli :)) bnmkide acemilkte baya çekmiş usta birliğine nsl zor yolladk anlatamm 1 hafta konuşmadı hep ağladı izne gldi çocğm mafolmş 7 kilo vermş geceeleri ytkta bağırıomş fln kaynana baya anlattı deli oldm bana hep iim diodu meğer çocğm mafolmş :(( şimdi çok şükür çok rahat yoksa bize geçmzdi bu zmn :((

belli :)) bnmkide acemilkte baya çekmiş usta birliğine nsl zor yolladk anlatamm 1 hafta konuşmadı hep ağladı izne gldi çocğm mafolmş 7 kilo vermş geceeleri ytkta bağırıomş fln kaynana baya anlattı deli oldm bana hep iim diodu meğer çocğm mafolmş :(( şimdi çok şükür çok rahat yoksa bize geçmzdi bu zmn :((

BENZER Bİ DURUMda bizim başımızda işte tatlm :( 6 kılo vermiş. gezmek ıstemıomus falan hep otelde durmuslar aılesıyle. yaşadklarını falan anlattı işte bana :/ dedgn gbı meger neler cekmıs biz onu iyi sanıyomuşuz :/
veeeee dedgn gbı çocuuuum mafolmuşş :/

BENZER Bİ DURUMda bizim başımızda işte tatlm :( 6 kılo vermiş. gezmek ıstemıomus falan hep otelde durmuslar aılesıyle. yaşadklarını falan anlattı işte bana :/ dedgn gbı meger neler cekmıs biz onu iyi sanıyomuşuz :/
veeeee dedgn gbı çocuuuum mafolmuşş :/

:(( nerde şimdi sennki cnm 75 gn sanrm acemlk sizin ? ağuststa usta brlk blli olur

:(( nerde şimdi sennki cnm 75 gn sanrm acemlk sizin ? ağuststa usta brlk blli olur

kütahyada canım. evt tatlm 75 gun acemılık biim.. hala acemıyız :) ordan da ankara ya gıdecek usta bırlıgıne... agustosta çkaleye buraya gelecek snra burdan dgruuuuu ankraya :/ snra 6 ay yok :(

Back
X