- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
onun ne dediği önemli değil.biz çocuğun yasal hakkını alıcaz.bu hesabı babasının yapması gerekiyor aslında. çocuğumun masrafı nedir, ona ne kadar bütçe ayırmalıyım diye.ama erkeklerde karısından boşanınca çocuktanda boşanılıyor gibi bir yanılgı var genel olarak. onun size teklif ettiği bir miktar var mı?
bir baba olarak yasal hakkından fazlasını teklif etmesi gerekir aslında. o yüzden sordum.onun ne dediği önemli değil.biz çocuğun yasal hakkını alıcaz.
o öyle teklif etmedi.biz tedbiren velayet talebinde bulunduk.henüz gelir araştırması yapılmadığından nafaka en düşüğünden bağlanıyormuş.daha duruşmalar ocak ayında başlıcak.ben 2000 lira istemiştim dilekçemdebir baba olarak yasal hakkından fazlasını teklif etmesi gerekir aslında. o yüzden sordum.
hayır tabiki de, asla ismini vermem.demek istediğim şu bu süreçte doğru avukatı seçmek önemli, hukuğun bir sürü dalı var,boşanmada uzman olacak, tecrübeli olacak, bir de ben iş çevremden gözlemlemiştim onu, çok çalışkan biri idi.hs bir de iyi ki çevreden tutumuşum, başta merkezden tutmayı düşünmüştüm.buradan tutmak daha iyi olduAvukat reklamı yapmayacaksiniz dimi
Allah Allah Kürt bir avukat nasıl anlayışlı ve iyi olabilir? ! Cidden şu an aşırı şaşkınımAma kızlar nazar değmesin avukatım önce bir kadın beni anlıyor, bu süreci bir kadın avukatla atlatmak benim için bir artı.ikincisi kurt bir avukat.şaşkınım, daha eşime tebligat gitmeden biz velayeti aldık yaa
kurt kelimesini, bilgili anlamında kullandımAllah Allah Kürt bir avukat nasıl anlayışlı ve iyi olabilir? ! Cidden şu an aşırı şaşkınım
800 normal, ben de çalışıyorum çünkü.Allah Allah Kürt bir avukat nasıl anlayışlı ve iyi olabilir? ! Cidden şu an aşırı şaşkınım
Hadi beee...nerde geciyor?Allah Allah Kürt bir avukat nasıl anlayışlı ve iyi olabilir? ! Cidden şu an aşırı şaşkınım
Allah Allah Kürt bir avukat nasıl anlayışlı ve iyi olabilir? ! Cidden şu an aşırı şaşkınım
kurt kelimesini, bilgili anlamında kullandım
Hadi beee...nerde geciyor?
Kürt dememiş kurt demiş..
Atılgan, zeki anlamında..
Uykusuzluğa verin hanımlar
Kusura bakma konu sahibi ya konuyu bulandırdım
Ne 800ü yav o çocuğun akülü arabasının mazotuna yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?