- 3 Nisan 2014
- 36.522
- 149.432
- 798
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
Allah Allah Kürt bir avukat nasıl anlayışlı ve iyi olabilir? ! Cidden şu an aşırı şaşkınım
Cocugun aylık gideri yarı yarıya karsılanacak sekilde ayarlanır nafaka. Yanı 800 ise 400 verılır
Kurt değilde kürt yazmış olsaydı da niye iyi olmasına şaşıracaktınız ???? Ben de size şaşırdım doğrusu,acınacak haldesinizAllah Allah Kürt bir avukat nasıl anlayışlı ve iyi olabilir? ! Cidden şu an aşırı şaşkınım
Kurt değilde kürt yazmış olsaydı da niye iyi olmasına şaşıracaktınız ???? Ben de size şaşırdım doğrusu,acınacak haldesiniz
Kürt diil kurt demek istedi sanırım hem kurt olsa bile anlayamazmi Kürtler okuyup meslek sahibi olamiyormu ne den kucumsedinizAllah Allah Kürt bir avukat nasıl anlayışlı ve iyi olabilir? ! Cidden şu an aşırı şaşkınım
Sanirim bilerek u yazdi ü degil kastettigi cünkü hayvan olan kurt idi yani cin gibi adama pabucuni ters giydirir tarzinda bisey demeye calistiAllah Allah Kürt bir avukat nasıl anlayışlı ve iyi olabilir? ! Cidden şu an aşırı şaşkınım
Kürt degil ayol kurt! Kurt gibi kurnaz yaniAllah Allah Kürt bir avukat nasıl anlayışlı ve iyi olabilir? ! Cidden şu an aşırı şaşkınım
Arkadaşlar evde değilim 70 yaşındaki bir kadınla ilgileniyorum 20 saate yakın uykusuzum sıkıntıdan kkda geziyorumve 70 yaşındaki kadın sürekli konuşuyoro yüzden benim devreler yandı, bebiş uyudu eşimi bekliyorum, gelirse eve gidip uyuycam inşallah
O yüzden kusura bakmayın resmen yanlışlar silsilesi olmuş
Kürt mü? Ben kurnaz anlamında hayvan olan kurt benzetmesi yapıyor sandım.Allah Allah Kürt bir avukat nasıl anlayışlı ve iyi olabilir? ! Cidden şu an aşırı şaşkınım
Devamını okuyunca anladım durumu. Yanlış anlayan ben değilmişim.Arkadaşlar evde değilim 70 yaşındaki bir kadınla ilgileniyorum 20 saate yakın uykusuzum sıkıntıdan kkda geziyorumve 70 yaşındaki kadın sürekli konuşuyoro yüzden benim devreler yandı, bebiş uyudu eşimi bekliyorum, gelirse eve gidip uyuycam inşallah
O yüzden kusura bakmayın resmen yanlışlar silsilesi olmuş
o öyle teklif etmedi.biz tedbiren velayet talebinde bulunduk.henüz gelir araştırması yapılmadığından nafaka en düşüğünden bağlanıyormuş.daha duruşmalar ocak ayında başlıcak.ben 2000 lira istemiştim dilekçemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?