GEÇİCİ VELAYET BANA VERİLDİ...

Cocugun aylık gideri yarı yarıya karsılanacak sekilde ayarlanır nafaka. Yanı 800 ise 400 verılır

O zaman en az 1000₺ olmalı bence..
Ama 8000₺ gelirin sadece 1/8 ini çocuğa vermek haksızlık değil mi ya?
Ben gelire göre hesaplanıyor diye düşünüyordum..

Kurt değilde kürt yazmış olsaydı da niye iyi olmasına şaşıracaktınız ???? Ben de size şaşırdım doğrusu,acınacak haldesiniz

:)) ay resmen yanlışlıklar komedyası, hanımefendi bu hanım da aynı düşüncede olduğu için ironi yapmış zaten, emojiden belli:))

Belggelenebilir geliri mi 8000 tl? Öyle ise 600 ile 800 arası verir.

Arkadaşlar evde değilim 70 yaşındaki bir kadınla ilgileniyorum 20 saate yakın uykusuzum sıkıntıdan kkda geziyorumve 70 yaşındaki kadın sürekli konuşuyor o yüzden benim devreler yandı, bebiş uyudu eşimi bekliyorum, gelirse eve gidip uyuycam inşallah
O yüzden kusura bakmayın resmen yanlışlar silsilesi olmuş

gece gece güldüm

Devamını okuyunca anladım durumu. Yanlış anlayan ben değilmişim.
Kolay gelsin. Aman dikkat.

Boşanmayı o istedi ise ve de kusurlu ise maaşının 1/3'üne kadar da alabilirsiniz . Siz çalışıyor olsanız bile kendi adınıza da yoksulluk nafakası talep edebilirdiniz ve artı çocuğunuz için.. Özellikle çalışıyor iseniz çocuğunuzu okuldan sonra karşılayacak bir bakıcı gideriniz de olduğunu belirtin. Çocuk özel okulda okumuyorsa , bakıcı ihtiyacını da diğer gider kalemlerine ilave edip çocuğunuz için 2,000 kendiniz için 1,250 yoksulluk nafakası talep edin. Hakim bu rakamları bir miktar düşürecek olsa da yine enaz 1,500 seviyesinde bağlanabilir 8,000 tl aylık gelire göre.. İşin püf noktası : boşanmayı müteakiben boşandılar eş ile velayeti verilen çocuğun ekonomik açıdan darboğaza girmemesi, eş ve çocuğun evlilik devam ederken ki standartlarına yakın bir yaşamın sağlanabilmesi..

Normalde evli ve 4 yaşında çocuğu olan aileler gerçekten çocuklarına ayda 2 bin ayırabiliyor mu? Yada bu kadar gideri oluyor mu çocuğun? Bence eşler boşanırken birbirini sömürüyor, çocuğu pek düşünen yok. Her ay net harcama kadar nafaka talep edip ekstra çıkan harcamalar içinde ortak ödeme yapılmalı. Çocuğa bakmakla yükümlü olan tek başına baba değil nihayetinde.

Suyu çok bulandırmadan, ortak bir karara vararak nafaka talep edin bence. Kimse yıpranmasın. Çocuğunuza yeterli miktarla ilgilenin, eski eşinizin maaşıyla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…