- Konu Sahibi Esmasevgi7777
-
Ben Diyarbakırdayim direk hastaneye gitmeyi düşünüyorum muayene olacam hamile değilsem bile adet söktürücü verilsinOf bendeee ama hiç sekmez adetim erken gelir geç gelmez.. lütfen hayal kırıklığına uğramayalımsen hangi şehirdesin ? Sabah 10 gibi gideyim diyorum 1-2 saate çıkar sanırım sağlık ocağında ertesi güne kalıyormuş sonuç devlet hastanesine gideceğim eğer öyleyse
Ben burda randevu bulamadım acilden gebelik testi isteyeceğim:)Ben Diyarbakırdayim direk hastaneye gitmeyi düşünüyorum muayene olacam hamile değilsem bile adet söktürücü verilsin
En son ne zaman test yaptınBen burda randevu bulamadım acilden gebelik testi isteyeceğim:)
Dün yaptım öğlenden sonra ama negatiftiEn son ne zaman test yaptı test yaptım ama negatifti
Kaset test yapmıştım, bu arada arkadaşım da 1 hafta önce gebe olduğunu öğrendi ve 7 gün gecikmiş test yapmış ama negatif görmüş hep 4 gün önce doktorda kan verip öğrendi 900 betası bende bundan umutluyum umarım öyle olur bizimki deDün yaptım öğlenden sonra ama negatifti
Ay şu anda o kadar mutlu oldum ki inanılmaz bı duygu yüklendiKaset test yapmıştım, bu arada arkadaşım da 1 hafta önce gebe olduğunu öğrendi ve 7 gün gecikmiş test yapmış ama negatif görmüş hep 4 gün önce doktorda kan verip öğrendi 900 betası bende bundan umutluyum umarım öyle olur bizimki de
Bana da duyduğum da öyle bi duygu yüklendi, içim kıpır kıpır bi farklı hissediyorum.. bilmiyorum ya insan hissedermiş.. şu duygularımız güzel haberler versin yarın bizeAy şu anda o kadar mutlu oldum ki inanılmaz bı duygu yüklendi
Ay İnşallah inşallahBana da duyduğum da öyle bi duygu yüklendi, içim kıpır kıpır bi farklı hissediyorum.. bilmiyorum ya insan hissedermiş.. şu duygularımız güzel haberler versin yarın bize
Yarın haber et olur mu :)Ay İnşallah inşallah
Tmm canım haber ederYarın haber et olur mu :)
Ne yaptınız gittiniz miiiiTmm canım haber eder
Evet gittim kan verdim sonucu bekliyorum sen naptınNe yaptınız gittiniz miiii
Ben 1 e hastaneye randevu alabildim 1 de gidicem..Evet gittim kan verdim sonucu bekliyorum sen naptın
Ben 3 te hastaneyi aricamBen 1 e hastaneye randevu alabildim 1 de gidicem..ayyy şimdi size vakit geçmez öğleden sonra e nabızdan bakınnnn
Ulturason da kese yok dedi bide benim anlamadığım bana göre 8 gün gecikme var doktor 4 gün gecikme olduğunu söylediBen 3 te hastaneyi aricam
Doktor neye göre 4 gün gecikme var dedi ki?Ulturason da kese yok dedi bide benim anlamadığım bana göre 8 gün gecikme var doktor 4 gün gecikme olduğunu söyledi
Ben 1 ocakta adet oldum 5 te bitti uygulamaya göre 8 gün gecikme var ama doktor 4 gün gecikme var dedi kafam karıştıDoktor neye göre 4 gün gecikme var dedi ki?
Şu an bende anlayamadım vallahi.. o zaman bitiş tarihini baz alıyorlarBen 1 ocakta adet oldum 5 te bitti uygulamaya göre 8 gün gecikme var ama doktor 4 gün gecikme var dedi kafam karıştı
Benim bildiğim ilk günden sayılıyor günden sayılıyor öyle değil miŞu an bende anlayamadım vallahi.. o zaman bitiş tarihini baz alıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?