- Konu Sahibi Esmasevgi7777
-
Bende öyle biliyorum:) e nabızdan baktınız mı çıkmıştır sonucunuz çoktanBenim bildiğim ilk günden sayılıyor günden sayılıyor öyle değil mi
Benim başıma çok tahlihsiz bi olay geldi.. doktorum ameliyata girmiş ve asla bakmıyorlar kadın acilden de beta bakmıyorlar.. kaldım böylece normal devlet hastanesinde bakarlarmı bilmiyorum gitmedim oraya da özelde de fiyatlar çok uçuk of çatlıyorum resmen..Sen naptın
Haber var mıııı of inşallah pozitiftir yaZaten zaman geçmek bilmiyor ödüm kopuyor bu kadar yaklaşmişken yine hayal kırıklığına uğramaktan
Hayır daha yok bekliyorum enabız da da yokHaber var mıııı of inşallah pozitiftir ya
Benim bugün adetim 7 gün gecikti daha bişi yapmadim yarın hastaneye gidecem neyse çıkar artık inşallah hayırlısı olur
Cnm ne yaptın sonuç çıktımı hayirlisiyla merak ettimHayır daha yok bekliyorum enabız da da yok
Benim başıma çok tahlihsiz bi olay geldi.. doktorum ameliyata girmiş ve asla bakmıyorlar kadın acilden de beta bakmıyorlar.. kaldım böylece normal devlet hastanesinde bakarlarmı bilmiyorum gitmedim oraya da özelde de fiyatlar çok uçuk of çatlıyorum resmen..
NegatifCnm ne yaptın sonuç çıktımı hayirlisiyla merak ettim
Peki neden hasta olmamissin doktor birşey demedimiNegatif
Benimki de negatifCnm devlette yaptır testi ben devlete gidiyorum hep özelin fiyatlar tavan yapmış durumda
Süt hormonu yüksek çıktıPeki neden hasta olmamissin doktor birşey demedimi
Belki seninki vardır benim süt hormunundan dolayı yokkBenimki de negatif7. Günüm bugün ama 9. 11. Gününde öğrenenler varmış geç döllenme oluyormuş. Umut işte hala negatif olmasına rağmen umut ediyorum.. ama hayatımda ilk defa 7 günlük bi gecikme yaşadım bilmiyorum..
Lütfen dua edin lütfen..Belki seninki vardır benim süt hormunundan dolayı yokk
Ben umudumu kaybettim artıkLütfen dua edin lütfen..ben ısrarla çok fazla umutluyum hala kan da negatif görmeme rağmen.. hala varmış gibi hissediyorumm
Kızlar bu dostinex nasıl kullanılıyor bı fikri olan var mıBen umudumu kaybettim artık
Merhaba benim de 11. Günüm gecikmemde. Ve son günlerde hep kasık ağrım bacak ağrım var tam regl olacağım diyorum olmuyorum. Kasıklarımdaki damarlarda çekilme hissi var. Ve çok fazla sarı akıntım var. Evde gebelik testi yaptım çıkmadı. Normal şartlarda sivilcem tek tük çıkar yüzümde ama bu ay yüzüm göğsüm ensem dahil her yerimi sivilce bastı. Ve bundan 2 hafta önce sürekli olarak hergün başım dönüyodu. Acaba bunları yaşayan oldu mu? Gebelik belirtisi midir? En son adetimi 24 aralıkta oldum. Ama benim adet döngüm ortalama 35 gün. 23 ocak ve 28 ocak korunmasız iliski. Geç döllenme vs bir şey söylenmiş ama bu konu hakkında da bir bilgim yok. Lütfen bilginiz varsa aydınlatır mısınız? Hamilelik belirtisi midir bunlarMerhaba kızlar gecikmemin 10 . Gunundeyim bi kaç kere bel ve kasik ağrım oldu regl oluyorum kesin dedim olmadım. Erken gebelik ve normal gebelik testlerim hep negatif çıktı. Yarını bekliyorum bazıları gec dollenme filan dediler halen umutluyum sizce gebelik var midir
Aynı durumları bende yaşıyorum ama testte negatif bende 26 aralıkta en son regl görmüştüm adet oldunuz mu acabaMerhaba benim de 11. Günüm gecikmemde. Ve son günlerde hep kasık ağrım bacak ağrım var tam regl olacağım diyorum olmuyorum. Kasıklarımdaki damarlarda çekilme hissi var. Ve çok fazla sarı akıntım var. Evde gebelik testi yaptım çıkmadı. Normal şartlarda sivilcem tek tük çıkar yüzümde ama bu ay yüzüm göğsüm ensem dahil her yerimi sivilce bastı. Ve bundan 2 hafta önce sürekli olarak hergün başım dönüyodu. Acaba bunları yaşayan oldu mu? Gebelik belirtisi midir? En son adetimi 24 aralıkta oldum. Ama benim adet döngüm ortalama 35 gün. 23 ocak ve 28 ocak korunmasız iliski. Geç döllenme vs bir şey söylenmiş ama bu konu hakkında da bir bilgim yok. Lütfen bilginiz varsa aydınlatır mısınız? Hamilelik belirtisi midir bunlar
Hayır olmadım. Ağrılarım iyice arttı kasıklarım bacaklarım belim çok ağrıyor ama olamıyorum. Haftasonuna kadar olmazsam kan testi vericem gebelik için. Siz ne zaman test yaptınız? Bu belirtilerin tümü sizde de mi var?Aynı durumları bende yaşıyorum ama testte negatif bende 26 aralıkta en son regl görmüştüm adet oldunuz mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?