geciktirici hakkında yardım

adiyeff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
4.365
39
163
Konya
kızlar benim adet geciktirici kullanmam gerekiyor fakat oruç tutuyorum.Günde 3 defa kullanılması gerekiyor ya ben iftar zamanı,gece 12 de ve sahur biterken yani 4 te içsem zararı olurmu sizce.4 saatte bir içmiş olucam acaba böyle kullanılabilirmi.yarın bir eczacıya sormayı düşünüyorum ama bu gece de içmem lazım.bilgisi olan paylaşsın lütfen,netten birşey bulamadım

Canım bunlar hormon yüklüyor sonuçta vücuduna ve mide bulantısı yapabilir. Oruçla beraber çok zorlamaz mı seni? En iyisi aile hekimine ya da eczacıya sor daha sağlam bilgi al

biliyorum zararlı olacak aslında ama bir daha uzun bir süre kullanmamalıyım.tek sorunum 4 saatte bir kullanmak büyük bir sorun yaratırmı ki

Ben 2 ay önce kullandım adet gunüne geldimi adet sancısı gibi kramplar girebiliyor bulantı yapabiliyor o kadar kısa aralıklarla nasıl olur bilmiyor gun boyu icmiceksin zor olabilir senin icin bütün gun acsın bide kesinlikle bir doktora danis derim ağır bir durum yasama doktorun olumlu bakicagini sanmıyorum çünkü bana özellikle söyledi ilaç içme aralığıni.

Son düzenleme:
ben gunde 2 tane bi sabah bi aksam icmistim gayet yeterli gelmisti regl olmamistim. ilacin etkisi bunyeden bunyeye degisiyor herhalde. ben senin yerinde olsaydim bi iftarda bi sahurda icerdim ama sende nasil olur bilmiyorum :26:

Ben de üç dört ay önce adet geciktirici kullandım.

İlacı önce sabah alıyordum.

Öğlen okuldayım diye unutuyordum ve öğleni akşam alıyordum.

Akşamı da gece 12 civarı alıyordum.

Kullandığım sürede adet olmadım. Ama ilaçtan sonraki iki adet dönemimin düzeni çok bozuldu. Doktora gidip hormon tahlili yaptırdım. Hormonlarımda bir sorun yoktu. Sonra kendiliğinden düzeldi çok şükür. :34:

bugün de işten güçten bir yere çıkıp da soramadım.dün de başlamadım.inşallah geç kalmamışımdır.bugün içicem ama sorun olmasa bari.

Ben daha önce ramazana mı denk gelmişti pek hatırlamıyorum ama günde iki defa içiyordum ve bir sıkıntı olmamıştı ama bu sonuçta ilaç benim bir şey söylemem doğru olmaz fakat 4 saat arayla 3 kere içmekten daha sağlıklı duruyor tabii...

bu haplardan bebde kullandım.günde 2 tane alıyordum.hiçbir proplaem olmamıştı.adet dönemin cok yakınsa 3 tane alman gerekiyor

ben düğünüme denk gelmesin diye doktora danışmadan direk eczaneden istemiştim p harfiyle başlayan bir ilaç vermişlerdi tahmini adet tarihinden 2 gün önce başla sabah akşam al demişti eczacı ve bir hafta kullanmıştım sanırım bittiği gün adet görmüştüm
geçen senede tam tatile denk gelecekti bu sefer jinekoloğuma danıştım dr t harfiyle başlayan bir ilaç verdi adetten 4 gün önce başla dedi sabah akşamdı galiba onu hatırlamıyorum iki kutu aldık üçüncü kutuyu bitirmedim tatilden dönmüştük almayı bıraktığım gün adet görmüştüm

Hormonla şaka olmaz. Bence oruç tutarken kullanman son derece sağlıksız

ben günde 1 kere kullandım 3 gün önce bıraktım hemen adet oldum öyle mide bulantısı falan filan gibi yan etkiler de görmedim bence doktorunla görüş normalde ben de günde 3 kez kullanacaktım ama doktorum günde 1 kez verdi ve işe de yaradı

ben de aynı ilacı kullandım ve günde bir kez içtim gayet işe yaradı adet görmedim bence 3 kere biraz fazla gibi bir kere de yeter diye düşünüyorum.

bende bikaç kez kullanmıştım
sabah ve akşam içiyodum günde 2 tane
saati saatine de içmiyodum ve
ilacımı bıraktıktan sonra 2 gün içinde hasta oluyodum
zaten her zaman içilmemesi gerekiyor
3 tane de çok agır olur
2 tane işşime yarıyosa fazlasına ne gerek var ki

Back
X