- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Yasemin8134
Aslında her şey olmuş artık yanş bebek olmasaydı para birikseydi vs bence bunların hepsi boş artık önemli olan bundan sonrası. Bakacak birisi varsa mutlaka işe girmelisiniz. Size hayatımdan örnek verebilirim. İlk kızıma evliliğinin 4. Yılında hamile kaldım o zamana kadar hep eşimle para biriktirdik kızıma hamileyken 3 ayrı işte çalıştım eşimde öyle 3 ayrı iş vardı ki eşimin baba tarafından malı mülkü trilyon ediyor ama biz mücadele etmeyi seçtik bir dikili bizim ağacımız olsun diye. Kızım doğdu 52 günlüktü özel derslere gittim öğretmenim ve bırakmadım çalışmayı kızımın düzeni bozuldu işten çıktım sonra ona maddi olarak olanak sunmalıyım ona sunamadıkça mutsuz oluyordum ve işe girdim hatta yine 3 işte çalıştım 2ç kızıma sürpriz hamilelik yaşadım hala 3 ayrı kurumda çalıştım bazılarında part time kızım doğdu ben 43 günlüktü yine özel derslerime gittim gidiyorum hala bunları neden mi diyorum mücadele etmeyen bu hayatta kaybeder. Dediğim gibi mal paylaşılsa ömrüm boyunca sıkıntı çekmem aksi bir durum olmadığında ama bugün şartlar bu ve ben elimden geleni yapmalıyım. Her şeyden önce eğer kızlarıma ihtiyacı olan şeyleri almam lazımsa ve ben oturuyorsam bu olmaz her şey bu saatten sonra daha çok çocuklarımız için. Lütfen kalkın ve bir şeyler yapın. Oturarak bir yere kadar