Geçim sıkıntımız da mı benim suçum

ah ah bu fedakarlıkları bende yaptım, hatta fazlası ile.. bilinse bari...

Son düzenleme:

evet geniş
uyarmaktamı suç oldu şimdi
iyi böyle mokoko mokoko dolaşsın ortalarda ben ne diyim.

Valla canım bende bilmiyorumki mokoko ne demek öylesine aklıma bişey gelmişti 2 yıl önce tanınmamak için attım şimdi başıma gelene bak Ders vermek biraz açamadım evet eşimle hep destek olduk özellikle maddi konularda ben ama yoruldum kendi annesi bile durumuna acımazken bir yol parası bile vermeden gönderirken ben yoruldum o yüzden öyle dedim.Ne bilim

esinizde ne yapsın elinden geldigince ugrasıyor adam bos bos gezse anlıycam ama caba sarfediyor heralde oda istemez bu durumda olmanızı bence siz destek yerine köstek oluyorsunuz bu zamanlarda yanında olmanız lazım muhakkakki asıcaksınız bu problemleri ama boyle yaparak olmaz

Ben şahsen anlattıklarına istinaden kendi anneni bencil buldum.
Hem durumunuzdan haberdar, hem de diyorsun ki "annemi zor ikna ediyorum evinde oturmak için", bir anne benim bildiğim evladı için dağları düz eder... Ayrıca, annenin sağlık sorunu var mı yok mu bilemem ama, niçin çocuğuna bakmamakta bu kadar ısrarcı? En azından sen iş bulup eşine destek olup biraz belinizi doğrultana kadar size yardımcı olabilir bu konuda... Ayrıca 2 yaşındaymış artık, bakılması zor bir yaşta değil...

Kayınvalide tarafının bencilliğine hiç değinmiyorum zaten, duyulmamış şey değil...

Kenarında duran paraya dokunma. Evladın var, yarın öbürgün Allah korusun bir hastalığı olur, acil bir durum olur onun için kullanırsınız. Eşin ile oturup güzelce bu noktadan sonra ne yapacağınızı konuşmanız gerek. Ona sert çıkışarak, evi terk etmeyi düşünerek bir yere varamazsınız. Sadece sizi daha çok yıpratacak, hırpalayacak, evliliğinizi ciddi zedeleyecek sorunlar çıkar ortaya. Sen eşinden yana şanslısın, kendin de diyorsun çalışıyor, çırpınıyor diye...

Bunları bir düşün derim. Her ne sonuca varacaksanız bunu eşinle birlikte konuşarak yapmalısın. Evladının istikbali için birlikte karar vermelisiniz... Hakkınızda hayırlısı olsun...

Son düzenleme:

argoda mokoko/mukoko cinsel birliktelik demek.

Ders vermek biraz açamadım evet eşimle hep destek olduk özellikle maddi konularda ben ama yoruldum kendi annesi bile durumuna acımazken bir yol parası bile vermeden gönderirken ben yoruldum o yüzden öyle dedim.Ne bilim

Bence hala açamadın
Annesi niye yol parası versin ki ? Liseye giden ailesinin baktığı bi çocuk mu o
Kocaman adam artık , kendi evi kendi sorumlulukları var
Sizin anneniz size yol parası veriyor mu bilmem ama ben en son liseye giderken yol parası alıyordum ailemden..

aman boşver bazılarına takacak yer arıyor ayıp bir kelime ise düzeltirler kullanıcı adını

zaten canınız sıkkın birde gereksiz yorumlarla canınızı sıkmayın derim

cocuk olmasa diyecek cok sey var ama ortada bebek var

sabredin bence

iyi akşamlar

kiracımısınız canm .eger kiracıysanız harcama yarın öbür gün allah korusun kiş günü ..... eger kiracı degiliseniz harca .nebilim bebeginw yemek al eksiginizi biraz karşıla

Yok canım değiliz annemin miras evi o da ayrı hikaye çıkmamız gerekli ayrı yük benim için ama bir süre daha idare ediyor

ama kendi annesi bebeğe bile bakmak istemiyorki

argoda mokoko/mukoko cinsel birliktelik demek.
ben azeriyim .şimdi ruscada öle kelimeler var bizde o kelime küfürdür yada bizde ole kelime varki o ruscada küfürdür .yani bildigim yabancı dil rusca şahit oldugumu söluyorum .hem ölese bile erkeksin diyemezsinki ne yani kadın küfürlü isim köyamazmı avatarına .uf konu sapıyor

Biliyor düğünden sonra 3bin tl kenara atabildik o yüzden bilmediği bir para değil.yoksa daha mantıklıydı o şekilde

senin derdin ne arkadaş niye kabasın kadın paramı istedi

Son düzenleme:

bayanlar küfürlü kullanıcı koymazlar diye düşünüyorum
ayrıca editörlerimiz çok kibar insanlardır bilmiyolarlardır onlar argo kelimelerinin tamamını.

neyse ne
kendisi öyle kullanmak istiyosa kullansın banane

Bir noktada haklısın Kader'cim de, en zor zamanımda kendi anneme güvenemeyeceksem kime güveneceğim bu hayatta? Eşim için de aynı şey geçerli... Kendi ailesine güvenemeyecekse hayatta kime güvenecek?
Ailelerimiz için de aynı şey geçerli değil mi?
Ya da ben çok duygusal bakıyorum bu konuya... :106:

insanların bazı dönemleri olur, belkı de bu dönemler sınanmak içindir.
eşinin çabaladığından eminsin ve hangi dersten bahsedıyorsun kuzum?
iyi gün eşi mi olmak istiyorsun?
geçinmek elbette kolay değil; ama insanlar bu dönemlerde birbirlerinin yanında olmayacaksalar
ne zamanlar olacaklar?
zor zamanlarda insanların gerçek yüzleri belli olur, sen o insanlardan olma sakın.
sonuçta karşında çaba gösteren bir insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…