Teşekkür ederim zaman ayırıp derdimi paylaştınız çok sıkıntılıyım ayrıca kimseye kızmıyorum yalnızca bilmeden yorum yapanlar,erkek olduğumu idda edenler anneliyime dil uzatanlar bu kadarını hak etmiyorum eşime gelince ben zaten maddi manevi evlendiğimizden beri kendi ailesinden çok yardımcı oldum bilemezsiniz gelinliğimi bile ben aldım ne diyim kredi çektimde öyle evlendik sonra o borçları öde,şunu öde bunu öde şimdi kart borçları birikmiş icralık olucaz diye annesine babasına gitti oralı olmadılar yinede eşim onları kırınca vicdan yapıyor ama benim çocuğum açmı açıktamı düşünen yok o ayrı..
mokoko merhaba ,
ders vermkten kastın nedir tam olarak acarmısın
annenin babanın evine mi gideceksin
eşine rahat gelirse böyle durum gelip almazsa seni o zaman ders almış taraf siz olacaksınız
bu arada kullanıcı adınıza ve anneliğine kimsenin bir yorum yapma hakkı yok
bazılarının argosu baya geniş sanırım 28 yaşındayım mokoko ne demek bilmiyorum buda benim cahilliyim eğer ahlak bozacak bir kelime ise editörler nasıl onaylamış bir ismi merak ettim
mokoko merhaba ,
ders vermkten kastın nedir tam olarak acarmısın
annenin babanın evine mi gideceksin
eşine rahat gelirse böyle durum gelip almazsa seni o zaman ders almış taraf siz olacaksınız
bu arada kullanıcı adınıza ve anneliğine kimsenin bir yorum yapma hakkı yok
bazılarının argosu baya geniş sanırım 28 yaşındayım mokoko ne demek bilmiyorum buda benim cahilliyim eğer ahlak bozacak bir kelime ise editörler nasıl onaylamış bir ismi merak ettim
sen bebek olmadan önce çalışıyormuydun mukokocum?
Valla canım bende bilmiyorumki mokoko ne demek öylesine aklıma bişey gelmişti 2 yıl önce tanınmamak için attım şimdi başıma gelene bakDers vermek biraz açamadım evet eşimle hep destek olduk özellikle maddi konularda ben ama yoruldum kendi annesi bile durumuna acımazken bir yol parası bile vermeden gönderirken ben yoruldum o yüzden öyle dedim.Ne bilim
Ders vermek biraz açamadım evet eşimle hep destek olduk özellikle maddi konularda ben ama yoruldum kendi annesi bile durumuna acımazken bir yol parası bile vermeden gönderirken ben yoruldum o yüzden öyle dedim.Ne bilim
Valla canım bende bilmiyorumki mokoko ne demek öylesine aklıma bişey gelmişti 2 yıl önce tanınmamak için attım şimdi başıma gelene bakDers vermek biraz açamadım evet eşimle hep destek olduk özellikle maddi konularda ben ama yoruldum kendi annesi bile durumuna acımazken bir yol parası bile vermeden gönderirken ben yoruldum o yüzden öyle dedim.Ne bilim
kiracımısınız canm .eger kiracıysanız harcama yarın öbür gün allah korusun kiş günü ..... eger kiracı degiliseniz harca .nebilim bebeginw yemek al eksiginizi biraz karşıla
Bence hala açamadın
Annesi niye yol parası versin ki ? Liseye giden ailesinin baktığı bi çocuk mu o
Kocaman adam artık , kendi evi kendi sorumlulukları var
Sizin anneniz size yol parası veriyor mu bilmem ama ben en son liseye giderken yol parası alıyordum ailemden..
ben azeriyim .şimdi ruscada öle kelimeler var bizde o kelime küfürdür yada bizde ole kelime varki o ruscada küfürdür .yani bildigim yabancı dil rusca şahit oldugumu söluyorum .hem ölese bile erkeksin diyemezsinki ne yani kadın küfürlü isim köyamazmı avatarına .uf konu sapıyorargoda mokoko/mukoko cinsel birliktelik demek.
Yok canım değiliz annemin miras evi o da ayrı hikaye çıkmamız gerekli ayrı yük benim için ama bir süre daha idare ediyor
ama kendi annesi bebeğe bile bakmak istemiyorki
ama kendi annesi bebeğe bile bakmak istemiyorki
Bence eşinle bi güzel konuş
Koşturuyor madem sizinde rızkınızı çıkaracak bi işe girmeye baksın
Kendi paran olduğunu söyleme, borç mu dersin harç mı dersin bilemem.. Benim gizli de param yok şahsen..
Bi şekilde para bulduğunu 'borç olduğunu' belirterek onun kredi kartı borcunu öde..
O da düzgün bi işe girip o borcu kapatmaya ve evinizi geçindirebilcek bi işe baksın..
ben azeriyim .şimdi ruscada öle kelimeler var bizde o kelime küfürdür yada bizde ole kelime varki o ruscada küfürdür .yani bildigim yabancı dil rusca şahit oldugumu söluyorum .hem ölese bile erkeksin diyemezsinki ne yani kadın küfürlü isim köyamazmı avatarına .uf konu sapıyor
senin derdin ne arkadaş niye kabasın kadın paramı istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?