- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
sevgiliHayatınızdaki insan???? Eş mi sevgili mi??
peki ayrilmak icin gecerli sebep mi sonra pisman olurmuyum diye cok kararsizim. Cünkü duygularim bitmediMaddiyat konusun da haklısın. Yağmasa gürlesin.
istemedim zaten ailemden istedim ama konuyu bildigi halde beni desteklemek istememesi kirdi beni. Sanki kötü bir günümde bana destek olmazmis gibi."eskidendi o" yu şimdiden diyen evlendikten sonra tamamen bosverir. Maddi konulara gelince: mecbur kalınca ailenizden isteyen. Sevgiliniz gibi insanlaelr verse bile sizi ilerde pişman eder. Kardeşime de sıkı tembih ederim. Para lazım olsa elalemden isteme, benden iste diye
siz mi ben mi anlamadim?Gecimsiz kadin; bknz sekil A
istemedim zaten ailemden istedim ama konuyu bildigi halde beni desteklemek istememesi kirdi beni. Sanki kötü bir günümde bana destek olmazmis gibi.
Sekil B diyerek şuraya yerlerseyim.Gecimsiz kadin; bknz sekil A
Evlenmeden birbirinden maddi yararlanmaya karşıyım ben ama evlendikten sonra gelirde uçurum fark yoksa senin malın, benim malım olmamalı..
[/QUOT
peki hayatinizda birileri var mi? ben gecimsiz oldugumu düsünmüyorum hatta cok alttan alici bir tipim ama kadin erkek iliskilerinde hep duyuyorum bunuSekil B diyerek şuraya yerlerseyim.
Hitapları çok çirkin kırıcı ve fütursuzca...bir geleceği olacağını sanmıyorum.ilerde eşim diyebileceğin insansa 100kez düşün derim ki değişeceğini sanmiyorum,yok esim demeyecegin biriyse bırak gitsinHerkese iyi aksamlar. Dün aksam hayatimdaki insanla tartistik. Konu söyle mesele en basindan beri görüsemedigimiz günlerde ara sira birbirimize mesajlar yazalim demistik ve uygulamistik ama o artik yapmiyor ve yazmiyor bana. Dün de ben bunu dile getirdigimde o eskidendi dedi bana ben de ama bunun benim icin önemli oldugunu söyledim. Bana sen kimseyle gecinemezsin dedi ve bu benim öz güvenimi yikti. Ikinci önemli konuda benim su aralar maddi durumum gercekten cok kötü ve o bana sakin güvenme bu konu dedi. Tamam tabi ki maddi olarak bana baksin demiyorum ama insan hayatindaki insanla iyi ya da kötü günde beraber olmaz mi skma canini bir yolunu buluruz demez mi?Benim ilerde maddi durumum iyi olunca ben bu sözünü hep hatirlamazmiyim? Benim mi beklentilerim cok mu büyük? böyle biriyle yasanir mi? kafam cok karisik..
Not2: Bir noktayi daha eklemeyi unuttum. Bugün onu aradim bu konularda rahatsiz oldugumu olmuyosa ayrilalim demek istedigimi söyledim. Ayrilmak istemiyor. Ama görüsmedigimiz günler oldugu icin cok mutluyum cünkü gercekten basimi sisiriyosun dedi? ben bu kadar kötümüyüm ya
evet sanki kaybetme korkusu yok gibi cok kirici acaba ben mi cok hassasim diyorum. En sevdigim huyu ayrilalim dedigimde savasmasi ayrilmak istememesi bu kafami karistiriyorHitapları çok çirkin kırıcı ve fütursuzca...bir geleceği olacağını sanmıyorum.ilerde eşim diyebileceğin insansa 100kez düşün derim ki değişeceğini sanmiyorum,yok esim demeyecegin biriyse bırak gitsin
Belkide hayatında biri olması hoşuna gidiyordur.bazi tipler egosunu böyle tatmin eder.ayrilmak istediğinde hangi savaşını gördünüz ki savaşıyor diyorsunuz anlamadimevet sanki kaybetme korkusu yok gibi cok kirici acaba ben mi cok hassasim diyorum. En sevdigim huyu ayrilalim dedigimde savasmasi ayrilmak istememesi bu kafami karistiriyor
Sizin maddi beklentiniz olması hoş değil...onun da sizi bu şekilde değersizleştirmesi boşa zaman kaybettiren bir insan imajı bıraktı bende. Ne demek bana güvenme.. Gerçekten adam açıkça söylemiş, ona güvenmeyin..yani ben mi haksizim?
tamam sen bilirsin dememesi mesela. Kücük seylerde ayrilmak istiyorsun bunlari halledebiliriz falan demesi.Belkide hayatında biri olması hoşuna gidiyordur.bazi tipler egosunu böyle tatmin eder.ayrilmak istediğinde hangi savaşını gördünüz ki savaşıyor diyorsunuz anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?