Gecimsiz kadın kimdir?

34 yaşındayım bla bla bla yazmışsınız bi sürü.

Yahu illa ki evlenmiş olmak için evlenilir mi? Yaşıtız bir de. Aydınlanma çağında olmanız gerekirdi 15lik ergen gibi davranmayın nolur.
tesekkürler cok tatlisiniz insani kendine getiriyorsunuz:) Insanogluyuz iste, korkular normal bence.

Bazı tipler böyle maalesef tabi bu arada yaşını yazsaydınız keşke herşeyden şikayetçi memnuniyetsiz bi kişiliği var belliki..... ilişki onun tarafından nasıl yaşanır acaba siz değil hangi kadın olsa aynı beklentiler içinde olur ya gerçekten sevgi yok yada ilişki yaşamayı bilmeyen bi partneriniz var bu adamla bi yol olmaz bırak gitsin neyin mücadelesini vereceksin nasıl sevgili olunur onumu öğretecek sin zaten hep böyle oluyor sizde pişer kıvama gelir yıpranan siz olursunuz sonra hoppp başkasına kaçı verir..tahammülsüzlük te var galiba.Yürümez bu kişiyle yıpranan yorulan siz olursunuz....

tesekkürler cok tatlisiniz insani kendine getiriyorsunuz:) Insanogluyuz iste, korkular normal bence.
teşekkür ederim ama asıl bu odunla evlenirseniz o zaman korkun. Naif bi kadınsınız belli Allah kıymetinizi bilecek birini çıkarsın karşınıza inşallah. Ama bu adamla olmaz. Evlenseniz de mutlu olmazsınız.

ona kalsa insan degistiremeyecegi seyleri kabul edermis. Mesela o mesaj yazmiyorsa buna anlayis gösterip bunla yasamayi ögrenmeliymisim. Ama ben de öyle bir tip degilim neden bunla yasayim ki? kendisi 41 yasinda ben 34 bu arada.

Canım davranışları konusu sen zaten nasıl bir davar olduğunu anlamışsın sanırım para mezvusuna kırılmışsın fakat emin olamamışsın kırılarak doğru mi yaptığına. Kesinlikle haklısın parası olmayabilir veya vermek istemeyebilir fakat bu şekilde sen zaten zor durumdayken bir de onun tekme atması hiç hoş olmamış. Maddi anlamda sana yardımı dokunmasa bile manevi olarak seni rahatlatabilirdi. Ama o baştan set çekmiş aranıza. Evlendiğinizi düşünün o zaman kötü duruma duserseniz ne malum burdaki gibi sizi yalnız bırakmayacağı?

evet ben naifim ve duygusalim o yüzden böyle bir iliski ben de cok hasarlar yaratiyor.

Beni cok iyi anlamissiniz, benim düsündügüm ben ilerde bu adama güvenemeyecegim ama ben para konusunda kirildigim icin bana diyor ki senin iliski anlayisin cikarci bir anlayis. O yüzden hata mi yaptim diye ikilemde kaldim.

simdide nasil ayrilsam diye düsünüyorum hic bir sey demeden ve telefonlari acmadan mi yoksa medenice yüzüne mi söylemeliyim. Ama medeni olmak istemiyorum cünkü o bana medeni davranmadi.

Adam seni sevmiyorum ileride maddi manevi seni kullanacağım diye bağırıyor resmen sağır mısınız?

Büyük ihtimalle aşık değil size
Aşık olsa arar yazar
Yani koca gün geçiyor insan sevgilisini aramaz mı
Bana tuhaf geliyor
Madem tanıma aşaması bu sevgililik siz konuşmadan nasıl birbirinizi tanıyacaksınız

Benim önem verdigim bir sey gün icinde iletisimde olmak o yüzden bu bile yeterli bir sebep zaten. Bir daha arayip yazmayi düsünmüyorum.

sevse yukarda yazdigim cümleleri kuramaz zaten. Ben kurmuyorum mesela.

Sevgililerin birbirine atacağı mesajın planlaması olmaz, zorla sevgi pıtırcıklığı bu kadar olur, içinden gelmiyorsa gelmiyordur bunu konu etmek bile tuhaf
Maddi konularda sevgiliden beklenti bana doğru gelmiyor, yağmasa da gürlemeli mi hayır yapamayacağı şeyi de söylememeli insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…