Gecimsiz kadın kimdir?

Bende kendimi geçimsiz görüyorum :) takılmaya gerek var mı? zaten bizden hoşlanmayanlar sırayla gidiyor..

sana geçimsizsin diyen adama sen niye onun özgüveni yıkmıyorsun?
çok rahatça demiş
eskidenmiş o diyen ay kusura bakma aşkım sen eski kafalisin deseydin

sana geçimsizsin diyen adama sen niye onun özgüveni yıkmıyorsun?
çok rahatça demiş
eskidenmiş o diyen ay kusura bakma aşkım sen eski kafalisin deseydin
Dün öglen en son konustuk seni görmedigim günler oldugu icin cok mutluyum dedi ki bunu 100 kere söylemistir bana. Bende ben bunu artik duymak istemiyorum dedim tamam dedi kapatti telefonu sonra da ne yazdi ne aradi ben de ayni sekilde

Dün öglen en son konustuk seni görmedigim günler oldugu icin cok mutluyum dedi ki bunu 100 kere söylemistir bana. Bende ben bunu artik duymak istemiyorum dedim tamam dedi kapatti telefonu sonra da ne yazdi ne aradi ben de ayni sekilde
sen ayrılalım diyorsun..
ayrılalım dedikçe adam istemiyor. sen mesafeli yaklaş soğuk davran..
öle öle ilişkisi biter..
sennile mutlu degilmiş ayrılmak istemiyormuş..
kendine sevgili bulana kadar seni kendine garantiye aliyor bunun farkında misin

Bende aynisini düsündüm yalniz kalmamak icin benle beraber sevdiginden degil. Ben soguk falan yaklasamam öyle yavas yavs bitiremem. Birden kesip atarim

Ne demek istedi?
Dedi ki.... Aranızda nikah yok. Ayrılmak için gidip hakim karşısında derdini anlatmak zorunda degilsin. Yani sen onu tek bir kelime ile terk edebilecekken ;onu terk etmek senin iki dudağının arasındayken; sana bunları yapan bir insan... Aranızda nikah varken kim bilir neler yapacaktır,dedi.

O bir de kendini hakli görüyordur simdi. Zamaninda bu insandan bir kere ayrilmistim bu laflari yüzünden sonra geldi tekrar buldu beni. Demek ki denenmisi denemek aptallikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…