- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Elinin altında nikahsız, her şeyine katlanan bir kadını kim kaybetmek ister kievet sanki kaybetme korkusu yok gibi cok kirici acaba ben mi cok hassasim diyorum. En sevdigim huyu ayrilalim dedigimde savasmasi ayrilmak istememesi bu kafami karistiriyor
Maddi beklentim bana para versin diye olmadi hic bir zaman. En azindan beraber bir sey yeyip ictigimizde senin dumurun iyi degil ben vereyim durumun iyi olunca da sen ismarlarsin demesini bekledim.Sizin maddi beklentiniz olması hoş değil...onun da sizi bu şekilde değersizleştirmesi boşa zaman kaybettiren bir insan imajı bıraktı bende. Ne demek bana güvenme.. Gerçekten adam açıkça söylemiş, ona güvenmeyin..
ya iyide hemen nikah mi kiydiricaz bu adama? tanima süreci hic mi olmicak?Elinin altında nikahsız, her şeyine katlanan bir kadını kim kaybetmek ister ki
Şekil B de benim :))Gecimsiz kadin; bknz sekil A
Aman Allahım bi şey yediğinizde hesabı size mi ödetiyor????Erkek adamın zoruna gider yav!!! Valla benim çevremde kadına hesap ödetecek tek bi adam yok çok şükürMaddi beklentim bana para versin diye olmadi hic bir zaman. En azindan beraber bir sey yeyip ictigimizde senin dumurun iyi degil ben vereyim durumun iyi olunca da sen ismarlarsin demesini bekledim.
peki sizce benim beklentilerim fazla mi yukarida yazdiklarimdan yola cikarak?Şekil B de benim :))
Konu sahibi valla siz gecimlisiniz bence.
Eşim sevgiliyken mesela bana bu cümleleri sarf etseydi,içimdeki canavarla tanışırdı ve muhtemelen eşim olmazdı. Ama siz hala pozitif bakabiliyorsunuz bu nedenle geçimsiz degil tam tersine fazla "ılımlısınız" bence.
sürekli de ona ödetmek istemedim cünkü cok disarda yiyoruz ben ona bir kismini veriyorum, yarisini degil. Ben gercekten hic gecimsiz degilim galiba:)Aman Allahım bi şey yediğinizde hesabı size mi ödetiyor????Erkek adamın zoruna gider yav!!! Valla benim çevremde kadına hesap ödetecek tek bi adam yok çok şükür
peki sizce benim beklentilerim fazla mi yukarida yazdiklarimdan yola cikarak?
Bi ciddi ciddi ayrılmaya çalış bakalım arama sorma uzaklaş ne diyecek?bu dedikleri savaşma degilki bir emek yok ortadatamam sen bilirsin dememesi mesela. Kücük seylerde ayrilmak istiyorsun bunlari halledebiliriz falan demesi.
o da dogru belki benim ayrilmayacagimi biliyor.Bi ciddi ciddi ayrılmaya çalış bakalım arama sorma uzaklaş ne diyecek?bu dedikleri savaşma degilki bir emek yok ortada
ayrilmayacaksan katlanacaksın katlanacaksanda ona dahada alisip sonuçlarına razı olacaksın canım.secim senin hayat senin.surdaki insanların %90 i adama kütük demişler ki haklılar.kiran girmedi ya erkek soyuna salla gitsin yahuo da dogru belki benim ayrilmayacagimi biliyor.
sizin gördüklerinizi tabiki ben de görüyorum ama korkularim var acaba bir daha hayatima biri girmez mi diye 34 yasindayim ben de biriyle artik hayat kurmak istiyorum.ayrilmayacaksan katlanacaksın katlanacaksanda ona dahada alisip sonuçlarına razı olacaksın canım.secim senin hayat senin.surdaki insanların %90 i adama kütük demişler ki haklılar.kiran girmedi ya erkek soyuna salla gitsin yahu
Iyide illaki evleneceğim diye de böyle birine katlanmak zor gelmiyorsa katlanın madem görüyorsunuz...evlilikte daha da canavara dönüşeceğini bilmiyorsun ki.ben diyeceğimi dedim Allah iyilerle karsilastirsin insaALLAHsizin gördüklerinizi tabiki ben de görüyorum ama korkularim var acaba bir daha hayatima biri girmez mi diye 34 yasindayim ben de biriyle artik hayat kurmak istiyorum.
amin canim hepimizi Allah iyilerle karsilastirsin.Iyide illaki evleneceğim diye de böyle birine katlanmak zor gelmiyorsa katlanın madem görüyorsunuz...evlilikte daha da canavara dönüşeceğini bilmiyorsun ki.ben diyeceğimi dedim Allah iyilerle karsilastirsin insaALLAH
tesekkürler su an icin kafamda bitirdim zaten umarim basaririm. Daha önce baska bir kiside basarmisligim var.Ayrılın.
Hiçbir sevgilimden ya da flört ettiğim insandan bir kuruş para almadım zor olduğum durumlarda bile,yine de bana ''benden bir şey bekleme'' dese anında bırakırım.Bu kaba bir şey çünkü.Yardıma ihtiyacı olduğunu söyleyen insana ''ben etmem'' denilmez,hele ki o insanın sizin için özel olduğunu iddia ediyorsanız.O da edemeyecek durumda olabilir,bu durumda dürüstçe açıklayıp ilerisi için sizi desteklemeli yine de -maddi değil manevi olarak-.
Ayrıca ''iyi ki konuşmuyoruz başımı şişiriyorsun'' da ayrı bir kabalık.Sizinle öylesine birlikte,umarım farkına varırsınız bunun.Gerçekten değer veren insan konuştukça,sizinle bir şeyler paylaştıkça mutlu olur.7/24 konuşur demiyorum ama böyle cümleler kurmaz ilk olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?