Gecimsiz kadın kimdir?

Maddi beklentim bana para versin diye olmadi hic bir zaman. En azindan beraber bir sey yeyip ictigimizde senin dumurun iyi degil ben vereyim durumun iyi olunca da sen ismarlarsin demesini bekledim.

Gecimsiz kadin; bknz sekil A
Şekil B de benim :))

Konu sahibi valla siz gecimlisiniz bence.
Eşim sevgiliyken mesela bana bu cümleleri sarf etseydi,içimdeki canavarla tanışırdı ve muhtemelen eşim olmazdı. Ama siz hala pozitif bakabiliyorsunuz bu nedenle geçimsiz degil tam tersine fazla "ılımlısınız" bence.

Maddi beklentim bana para versin diye olmadi hic bir zaman. En azindan beraber bir sey yeyip ictigimizde senin dumurun iyi degil ben vereyim durumun iyi olunca da sen ismarlarsin demesini bekledim.
Aman Allahım bi şey yediğinizde hesabı size mi ödetiyor????Erkek adamın zoruna gider yav!!! Valla benim çevremde kadına hesap ödetecek tek bi adam yok çok şükür

peki sizce benim beklentilerim fazla mi yukarida yazdiklarimdan yola cikarak?

Aman Allahım bi şey yediğinizde hesabı size mi ödetiyor????Erkek adamın zoruna gider yav!!! Valla benim çevremde kadına hesap ödetecek tek bi adam yok çok şükür
sürekli de ona ödetmek istemedim cünkü cok disarda yiyoruz ben ona bir kismini veriyorum, yarisini degil. Ben gercekten hic gecimsiz degilim galiba:)

o da dogru belki benim ayrilmayacagimi biliyor.
ayrilmayacaksan katlanacaksın katlanacaksanda ona dahada alisip sonuçlarına razı olacaksın canım.secim senin hayat senin.surdaki insanların %90 i adama kütük demişler ki haklılar.kiran girmedi ya erkek soyuna salla gitsin yahu

sizin gördüklerinizi tabiki ben de görüyorum ama korkularim var acaba bir daha hayatima biri girmez mi diye 34 yasindayim ben de biriyle artik hayat kurmak istiyorum.

sizin gördüklerinizi tabiki ben de görüyorum ama korkularim var acaba bir daha hayatima biri girmez mi diye 34 yasindayim ben de biriyle artik hayat kurmak istiyorum.
Iyide illaki evleneceğim diye de böyle birine katlanmak zor gelmiyorsa katlanın madem görüyorsunuz...evlilikte daha da canavara dönüşeceğini bilmiyorsun ki.ben diyeceğimi dedim Allah iyilerle karsilastirsin insaALLAH

Ayrılın.
Hiçbir sevgilimden ya da flört ettiğim insandan bir kuruş para almadım zor olduğum durumlarda bile,yine de bana ''benden bir şey bekleme'' dese anında bırakırım.Bu kaba bir şey çünkü.Yardıma ihtiyacı olduğunu söyleyen insana ''ben etmem'' denilmez,hele ki o insanın sizin için özel olduğunu iddia ediyorsanız.O da edemeyecek durumda olabilir,bu durumda dürüstçe açıklayıp ilerisi için sizi desteklemeli yine de -maddi değil manevi olarak-.
Ayrıca ''iyi ki konuşmuyoruz başımı şişiriyorsun'' da ayrı bir kabalık.Sizinle öylesine birlikte,umarım farkına varırsınız bunun.Gerçekten değer veren insan konuştukça,sizinle bir şeyler paylaştıkça mutlu olur.7/24 konuşur demiyorum ama böyle cümleler kurmaz ilk olarak.

Özgüveniniz de yıkılcak yer arıyormuş. Hiç mi tanımıyorsunuz kendinizi hemen yıkılıverdiniz. Halam bana demişti çatır çatır hakkımı savunduğum haksızlığa gelemediğim için, gittiğin yerde geçinemezsin diye. Senin cadaloz kızın geçiniyo ya ben her türlü geçinirim, sen kendi kızına yan demiştim. Hiç öyle özgüvenim falan yıkılmadı yani.

Diğer mevzularda da diyeceğim o ki, bu herif tam bir işe yaramaz dostum sal ipini gitsin gün görmemiş öküz.

Iyide illaki evleneceğim diye de böyle birine katlanmak zor gelmiyorsa katlanın madem görüyorsunuz...evlilikte daha da canavara dönüşeceğini bilmiyorsun ki.ben diyeceğimi dedim Allah iyilerle karsilastirsin insaALLAH
amin canim hepimizi Allah iyilerle karsilastirsin.

tesekkürler su an icin kafamda bitirdim zaten umarim basaririm. Daha önce baska bir kiside basarmisligim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…