Gecimsiz kadın kimdir?

Evet. 2ci konuda ise ben sadece iyi gün dostuyum diyor
ben de öyle düsünüyorum kendisinin maddi skintisi olsa ben mutlaka maddi manevi yardimci olmaya calisirim sonucta gelecek planladigim insan ya da insandi diyelim. Bu arada burda maddi yardim kesinle elime para ödeme durumu falan degil gercekten yeme icme konusuna kadar cok zor duruma düstüm.

Hayatınızdaki insan size değer vermiyor apaçık ortada birde size hiç saygı duymuyor ben yazdıklarınızdan bunları çıkardım.

Hayatınızdaki insan size değer vermiyor apaçık ortada birde size hiç saygı duymuyor ben yazdıklarınızdan bunları çıkardım.
ben de aynisini düsünüyorum demek ki yanilmiyorum ama saygiyi kaybettiren de benimdir mutlaka. Fazla ilimlilik ve deger sonuc ortada.

ben de aynisini düsünüyorum demek ki yanilmiyorum ama saygiyi kaybettiren de benimdir mutlaka. Fazla ilimlilik ve deger sonuc ortada.
Fazla mütevazi olma , inanırlar...demiş atalarımız.Sizinki de o hesap alttan almış saygılı davranmış ona hakettiginden daha fazlasını vermissiniz o da inanmış kendini gercekten fazla bulmus üstte görmüş.Ve yerini yadirgamis iste sonuc ortada.Bence bu adamla daha fazla zaman kaybetmeyin ya.Genelde bunu demeyi sevmem ama size demek istedim tam ayrılınacak adam

tesekkür ederim o kadar iyi geldiki burda yazilanlar. Evet yerini yadirgadi tahtini cekiymde bir düssün pop..üstüne:)

Ben de bir gelecek göremiyorum zaten kendisine de söyledim. Kendimi degersiz hissettircek biriyle beraber olmak istemiyorum artik.

ona kalsa insan degistiremeyecegi seyleri kabul edermis. Mesela o mesaj yazmiyorsa buna anlayis gösterip bunla yasamayi ögrenmeliymisim. Ama ben de öyle bir tip degilim neden bunla yasayim ki? kendisi 41 yasinda ben 34 bu arada.
Benim eşimde böyle maalesef belirli bi yaştan ve yaşanmışlıklardan sonra saçma ve önemsiz geliyormuş bu tarz şeyler....

peki siz kabullendiniz mi?
Alıştım artık diyeyim...eşim neticede sevgilim olsaydı tahammül edemezdim sevgili döneminde en çok arayan msj atan kendisiydi...43 yaşındaki bi adamı nasıl düzeltebilirim ki...oluruna bıraktım benim hatam da var tabi çok sık arayıp msj attığım için adamın atmaya aramaya fırsat vermiyorum galiba ..

Bende tahammül edemiycegim icin ayrilcam zaten hatta kafamda ayrildim kendisinin haberi yok daha, kalbim aciyor ama daha fazla degersiz hissetmek istemiyorum

Ay ayrılın. Evli olsanız düzeltme önerisi verelim tamam da olmamış adamı neden siz oldurmaya çalışasınız? Adam bencil net! Çok seven adam imajıda yok. Ha bana güvenme diyen bu adam yarın evlenseniz senin masşına güvenerek çatır çatır kredi çeker harcama yapar.

Bir sevgili için bu kadar dertlenmek gereksiz bence. Nihayetinde birini tanımak için sevgili oluruz. Geçimsiz diyor, başımı sisiriyorsun diyor. Daha sevgiliyken diyor. Böyle biriyle gelecek düşünmek büyük hata.

Evet bence de yüzde yüz bencil zaten rahat rahat karsidakini kirmak o insanin deger vermedigini gösterir. Mesela bu konusmanin üzerine arayip bir gönül almadi bile aradan bir 10 saat gecmistir. Kendine göre haklidir bile basini sisiriyorum ya

Ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama ben olsam devam etmezdim. Kesin bütün iletişimi ve sizin için neler yapıyor bi görün, eğer tatmin edecek adımları atmıyorsa size değer vermiyor demektir.

Ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama ben olsam devam etmezdim. Kesin bütün iletişimi ve sizin için neler yapıyor bi görün, eğer tatmin edecek adımları atmıyorsa size değer vermiyor demektir.
Ben zaten asla aramam yazmam da bun en son söylediklerinden sonra ama ararsa ne demeliyim ya da hic acmamalimiyim bilemiyorum

Tek maaşla geçinemeyiz mesajı gibi geldi bana:)) devir o kadar zor ki artık ahhh sevgilim hamallık yaparım seni bakarım diyemiyor artık adamlar. Bugün evlilik dediğiniz şey ortalama haliyle yüzbin liralık bir seremoni maalesef. Hayat şartları en çok delikanlılık denen kavramı vuruyor. Ben yapı olarak pozitif bakarım insanlara ama bu ilişkinin içinde olan sizsiniz sevilmediğinizi hissediyorsanız bitirin

evet sevilmedigimi ve deger görmedigimi hissediyorum ve bu cocukca bir kapris degil.

Ben zaten asla aramam yazmam da bun en son söylediklerinden sonra ama ararsa ne demeliyim ya da hic acmamalimiyim bilemiyorum

Açmayın sizi bu kadar kıran kişinin de biraz canının yanması gerekiyor. Yok bana güvenme, yok sensiz günler iyi geliyor vs. Diyorsa en iyi şey çat diye kesin iletişimi. Açıklama bile yapmayın . Haketmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…