- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
hicbir sey yapmassada hem gercekleri görmüs olcam ama kendimi de berbat hissetcemAçmayın sizi bu kadar kıran kişinin de biraz canının yanması gerekiyor. Yok bana güvenme, yok sensiz günler iyi geliyor vs. Diyorsa en iyi şey çat diye kesin iletişimi. Açıklama bile yapmayın . Haketmiyor.
hicbir sey yapmassada hem gercekleri görmüs olcam ama kendimi de berbat hissetcem
Böyle düşünmeyin sizi gerçekten sevmeyen birinden kurtulmuş olacaksınız. Nereden biliyorsun çok daha iyisinin karşına çıkmayacağını. Herşeyde vardır bi hayır
[/QUOTE
Cok tesekkür ederim. Insallah vardir her seyde bir hayir.
Kendinizin değerini bilin lütfen. Zaten evlilik de çok matah bişey değil çevrenize kulaklarınızı tıkayıp doğru kişiyi bekleyin.Evet bence de yüzde yüz bencil zaten rahat rahat karsidakini kirmak o insanin deger vermedigini gösterir. Mesela bu konusmanin üzerine arayip bir gönül almadi bile aradan bir 10 saat gecmistir. Kendine göre haklidir bile basini sisiriyorum ya
Kusura bakma ama bence daha fazla onun saçmalıklarını dinlemeden yolu göstermelisinHerkese iyi aksamlar. Dün aksam hayatimdaki insanla tartistik. Konu söyle mesele en basindan beri görüsemedigimiz günlerde ara sira birbirimize mesajlar yazalim demistik ve uygulamistik ama o artik yapmiyor ve yazmiyor bana. Dün de ben bunu dile getirdigimde o eskidendi dedi bana ben de ama bunun benim icin önemli oldugunu söyledim. Bana sen kimseyle gecinemezsin dedi ve bu benim öz güvenimi yikti. Ikinci önemli konuda benim su aralar maddi durumum gercekten cok kötü ve o bana sakin güvenme bu konu dedi. Tamam tabi ki maddi olarak bana baksin demiyorum ama insan hayatindaki insanla iyi ya da kötü günde beraber olmaz mi skma canini bir yolunu buluruz demez mi?Benim ilerde maddi durumum iyi olunca ben bu sözünü hep hatirlamazmiyim? Benim mi beklentilerim cok mu büyük? böyle biriyle yasanir mi? kafam cok karisik..
Not2: Bir noktayi daha eklemeyi unuttum. Bugün onu aradim bu konularda rahatsiz oldugumu olmuyosa ayrilalim demek istedigimi söyledim. Ayrilmak istemiyor. Ama görüsmedigimiz günler oldugu icin cok mutluyum cünkü gercekten basimi sisiriyosun dedi? ben bu kadar kötümüyüm ya
Sevgililik aşamasında maddi bir beklentiniz olmasın zaten neden bunu yansıtıyorsunuz? Şimdiden başımı şişiriyorsun diyorsa yandın valla...Herkese iyi aksamlar. Dün aksam hayatimdaki insanla tartistik. Konu söyle mesele en basindan beri görüsemedigimiz günlerde ara sira birbirimize mesajlar yazalim demistik ve uygulamistik ama o artik yapmiyor ve yazmiyor bana. Dün de ben bunu dile getirdigimde o eskidendi dedi bana ben de ama bunun benim icin önemli oldugunu söyledim. Bana sen kimseyle gecinemezsin dedi ve bu benim öz güvenimi yikti. Ikinci önemli konuda benim su aralar maddi durumum gercekten cok kötü ve o bana sakin güvenme bu konu dedi. Tamam tabi ki maddi olarak bana baksin demiyorum ama insan hayatindaki insanla iyi ya da kötü günde beraber olmaz mi skma canini bir yolunu buluruz demez mi?Benim ilerde maddi durumum iyi olunca ben bu sözünü hep hatirlamazmiyim? Benim mi beklentilerim cok mu büyük? böyle biriyle yasanir mi? kafam cok karisik..
Not2: Bir noktayi daha eklemeyi unuttum. Bugün onu aradim bu konularda rahatsiz oldugumu olmuyosa ayrilalim demek istedigimi söyledim. Ayrilmak istemiyor. Ama görüsmedigimiz günler oldugu icin cok mutluyum cünkü gercekten basimi sisiriyosun dedi? ben bu kadar kötümüyüm ya
Ablacım o mesajdan gerçekten bunu mu anladın yani? Onu mu dedi?ya iyide hemen nikah mi kiydiricaz bu adama? tanima süreci hic mi olmicak?
Bence geçerli sebep.İnsan diyebilir mi maddi açıdan bana güvenme o ne demek,yok başımı şişiriyosun vs bence uzaktasınız diye bu kadar yürütebiliyorsunuz yakın olsanız bu ilişki çoktan biterpeki ayrilmak icin gecerli sebep mi sonra pisman olurmuyum diye cok kararsizim. Cünkü duygularim bitmedi(
Benim de hayalim öyle bir evlilik aziyla yetinmektense yalniz kalmak daha iyi cünkü kötü bir iliski insani hasta ediyor.4 senelik evliyim eşimle hergün sevgili gibi mesajlasiyorum ve ozlemimizi söylüyoruz ayrıca sevgiliykende her zaman destekcimdi ailemden gizli bir kaç borcum vardı eşim o zman bile haberim yokken ödemişti hayatında eşin olmasını istediğinkişinin o olduğuna emin misin bence iyi düşün birtek o yok dünya da
Ne demek istedi?Ablacım o mesajdan gerçekten bunu mu anladın yani? Onu mu dedi?
ANLAMADIM ilişkinizi ?Herkese iyi aksamlar. Dün aksam hayatimdaki insanla tartistik. Konu söyle mesele en basindan beri görüsemedigimiz günlerde ara sira birbirimize mesajlar yazalim demistik ve uygulamistik ama o artik yapmiyor ve yazmiyor bana. Dün de ben bunu dile getirdigimde o eskidendi dedi bana ben de ama bunun benim icin önemli oldugunu söyledim. Bana sen kimseyle gecinemezsin dedi ve bu benim öz güvenimi yikti. Ikinci önemli konuda benim su aralar maddi durumum gercekten cok kötü ve o bana sakin güvenme bu konu dedi. Tamam tabi ki maddi olarak bana baksin demiyorum ama insan hayatindaki insanla iyi ya da kötü günde beraber olmaz mi skma canini bir yolunu buluruz demez mi?Benim ilerde maddi durumum iyi olunca ben bu sözünü hep hatirlamazmiyim? Benim mi beklentilerim cok mu büyük? böyle biriyle yasanir mi? kafam cok karisik..
Haddini bildiririm derken ayrilirim demek istiyorsunuz galiba. Kafam netlesti zaten, ne ararim ne sorarim arar noldu dersede acip senden bir sey olmaz dermiyim yoksa hic acmazmiyim bilmiyorumANLAMADIM ilişkinizi ?
Sevgili demek AŞK,HUZUR,GÜVEN demek.
Sıkıntın olduğunda dinlemesi elinden birşey gelmesede destek olmasıdır.
YoK PARA konusunda güvenme ,yok kafamı şişirme,yok geçimsizsin !
Ben yerilmeyi değil sevilmeyi tercih eder haddini bildirirdim.
İlişkinizin süresini bilmiyorum hani ben ilgisizliğe katlanamam konuşurdum önce.yA zaten haraketleri ilerisi için zemin hazırlar size.. bunu siz yaşayarak zaten hissedersiniz.BU yüzden bu ilgisizliğe ben bay bay çekerdim sanırım.Haddini bildiririm derken ayrilirim demek istiyorsunuz galiba. Kafam netlesti zaten, ne ararim ne sorarim arar noldu dersede acip senden bir sey olmaz dermiyim yoksa hic acmazmiyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?