Gecimsiz kadın kimdir?

Açmayın sizi bu kadar kıran kişinin de biraz canının yanması gerekiyor. Yok bana güvenme, yok sensiz günler iyi geliyor vs. Diyorsa en iyi şey çat diye kesin iletişimi. Açıklama bile yapmayın . Haketmiyor.
hicbir sey yapmassada hem gercekleri görmüs olcam ama kendimi de berbat hissetcem

Kendinizin değerini bilin lütfen. Zaten evlilik de çok matah bişey değil çevrenize kulaklarınızı tıkayıp doğru kişiyi bekleyin.

Kusura bakma ama bence daha fazla onun saçmalıklarını dinlemeden yolu göstermelisin

Sevgililik aşamasında maddi bir beklentiniz olmasın zaten neden bunu yansıtıyorsunuz? Şimdiden başımı şişiriyorsun diyorsa yandın valla...

Sadece başlığa cevap vereceğim çünkü sevgilinizin elle tutulur yanı yok, benim için ha uzaydaki boşluk ha o bencil canlı.

Geçimsiz kadın erkeklere göre nedir biliyor musunuz?
Fikir beyan eden, boyun eğmeyen, kendi ilkeleri doğrultusunda hayatına devam eden, cesaretli ve dirayetli kadınların çoğudur.
Kısaca sallabaş değil, bu erkek egemen dünyada ana bacı akraba vs dinlemeden ne düşünüyorsa çat çat konuşan insandır.

Bence Bi süre görüşmeyip bu insanla bir ömür geçer mi diye düşünmek gerekiyor bazı durumlar şimdiden üzüyorsa sizi karşınızdaki görmüyor önemsemiyor ise değişmiyor bazı şeyler ömür törpüsü oluyorlar

Bu ilişki sadece senin tek taraflı çabanla yürüyor gibi . Ayrılmak istememe sebebi tamamen konfor alanını kaybetmek istememesinden.

2 senelik evliyim.

Öfkeliyim . Ama eşimden hiç kırıcı bir kelime duymadım.

Babam maddi olarak çok iyi durumdadır. Eşim ise öğretmen. Ona rağmen nisanliyken izmir ve istanbulu gezeceğim dedim diye bana para verdi. Ki vermesi gerekmezdi. Ama o konuda da daima arkamdadır.

Her sabah işe giderken öper. Ben uyuyor olurum ama duyarım öptüğunü. Ve her sabah benim uyanma saatlerimde günaydın mesaji atar.

Eğer uzaktaysak sık sık mesaj atar. Ama benden uzak kalmamak için elinden geleni yapar..

Yani özetle. Sen geçimsiz değilsin. Karşındaki adam seni sevmiyor. Bütün mesele bu.

4 senelik evliyim eşimle hergün sevgili gibi mesajlasiyorum ve ozlemimizi söylüyoruz ayrıca sevgiliykende her zaman destekcimdi ailemden gizli bir kaç borcum vardı eşim o zman bile haberim yokken ödemişti hayatında eşin olmasını istediğinkişinin o olduğuna emin misin bence iyi düşün birtek o yok dünya da

peki ayrilmak icin gecerli sebep mi sonra pisman olurmuyum diye cok kararsizim. Cünkü duygularim bitmedi(
Bence geçerli sebep.İnsan diyebilir mi maddi açıdan bana güvenme o ne demek,yok başımı şişiriyosun vs bence uzaktasınız diye bu kadar yürütebiliyorsunuz yakın olsanız bu ilişki çoktan biter

Benim de hayalim öyle bir evlilik aziyla yetinmektense yalniz kalmak daha iyi cünkü kötü bir iliski insani hasta ediyor.

ANLAMADIM ilişkinizi ?
Sevgili demek AŞK,HUZUR,GÜVEN demek.
Sıkıntın olduğunda dinlemesi elinden birşey gelmesede destek olmasıdır.
YoK PARA konusunda güvenme ,yok kafamı şişirme,yok geçimsizsin !
Ben yerilmeyi değil sevilmeyi tercih eder haddini bildirirdim.

Haddini bildiririm derken ayrilirim demek istiyorsunuz galiba. Kafam netlesti zaten, ne ararim ne sorarim arar noldu dersede acip senden bir sey olmaz dermiyim yoksa hic acmazmiyim bilmiyorum

Haddini bildiririm derken ayrilirim demek istiyorsunuz galiba. Kafam netlesti zaten, ne ararim ne sorarim arar noldu dersede acip senden bir sey olmaz dermiyim yoksa hic acmazmiyim bilmiyorum
İlişkinizin süresini bilmiyorum hani ben ilgisizliğe katlanamam konuşurdum önce.yA zaten haraketleri ilerisi için zemin hazırlar size.. bunu siz yaşayarak zaten hissedersiniz.BU yüzden bu ilgisizliğe ben bay bay çekerdim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…