Geçinemeyenler kulübü

havalar ısınınca hiç zapt edemeyiz çocukları onlar da haklılar
haklilar tabiki oynamak istiyorlar ama maske çok onemli.
ya ben 3 yasindaki cocuga takabiliyorum o maskeyi bak daha 3 yasinda ne oldugunun ne dondugunun farkinda bile degil cocuk.
tam gozu acildi etrafi kesfedecek hop bir maske agizlarda.
gecen kucukluk resimlerine bakarken disarda maske takmadigimizi farketti aa maske yok diyo, cocuk herkesi ebedi olarak maske takiyor saniyormus meger.
koskoca ilk okul oeta okul cagindaki cocuga neden maske taktiramiyorlar yada takmiyorlar bunu anlamiyorum ben.

bugün parka yürüyüşe gittik kocaman kadınlarda da maske yoktu 12 13 yaşındaki çocuklarda da.bir şey desen hakaret ederler kavga çıkar ne gerek var diye görmemezlikten geldim

bende onu diyorum iste esnaf cebini dolduruyor full cakili heryer, otekiler kongre yapiyor full cakili, oteller full cakili.
kimse kimseyi dusunmuyor, ben kontrollu bir insanim belki disarda bir bardak cay icebilirdim ama buna izin veren isletmeninde, goz yumarak tepis tepis oraya giren musterininde, gordugu kalabaliga usulsuzluge kafasini ceviren kismi yetkilininde herkesin suçu bu ceremesini sen ben mi cekelim?
her yer kip kirmizi yumurta afedersin yine bi yerime dayandi bu sekilde yasiyorlarsa kapansin isletmeleri umrumda degil.
benim sagligimla oynamasinlar.
personele yazik oldu ama sadece dikkat eden kendinide musteriyide dusunen personele yazik oldu, agzinda sigara maskesiz buyrun buyrun diye hohlayan personelede acimadim mesela.
oto kontrol diye bir sey var mesela, aaa b cafe hinca hinc dolu bende doldurayim, bc guzellik salonu ful cakili bende randevulari tepis tepis alayim demek yerine hic degilse halk onemseseydi bir birlerini sikayet etmeyi bilselerdi bu kadar kimsenin cebi yanmazdi belki.
a dan z ye herkes suçlu.

katılıyorum biz de evde bunaldık bir yerde yemek mi yesek uzun zamandan sonra dedik arabayla bir turladık mümkünatı yok.her yer de maskesiz sigara içen mesafeye uymayan delice gülüp eğlenen insanlar vardı vezgeçtik.pandemi başı böyle değildi ama.herkes koyverdi iyice

Tam da bunu diyorum, oraya giden hasta olmayı göze almıştır, bana ne bundan.
Ya da aynı şekilde öyle işleten mekanlar, yine hasta olmayı göze aldı.
E ben almadım ve gitmiyorum, sen gitmiyorsun ama niye bu hikayede ölen biz oluyoruz?
Ben böyle dikkat ederken virüs kapma ihtimalim yok denecek kadar az, e dikkat etmeyen düşünsün.
Artık buna geldi mesele, ölmek istemiyorsam dikkat ediyorum ve etmeyenin ölüm tehlikesinden zerre etkilenmek istemiyorum.
Ölen ölsün, kalan sağlar bizimdire dayandı bu mevzu.
1 sene geçti, 2 sene de geçecek, bu yok olmayacak.
2023 e kadar maskeli yaşayacağız ama 2023 e kadar ne okulsuz ne sosyal hayatsız ne işsiz aşsız yaşayamayız.
Söylemek istediğim bu.

icimden boyle bir kafenin icine girip orta yerinde milletin ustune ustune oksurmek gecti ciddiyim bak.

ölen biz oluyoruz çunku o adam orda oturdu cafede cayini icti ohh kebaplari yedi, sonra kalkti toplu tasimaya bindi, ordan cikti geldi esimin is yerinde beraber calistilar.
yemek saatinde esim mecburen yemek hanede maskesini indirdi ve o adamla ayni ortamda yemek yedi. benim boyle dikkat ederken virus kapma ihtimalim yuzde kaca cikti?
iste bunun icin oto kontrol sart.
bu durum imam osurdu cemaat sıçsın durumu degil maalesef ama herkes once cebini ve keyfini dusunuyor maalesef.
sen ben gibi tikilip kalanda boyle asalaklar yuzunden hayatimizin son 1 senesinde gun yuzu bile gormeden ölüp gidecegiz belki.
pisi pisine olmek boyke bisey iste.
iş aş istiyorlarsa 20 kazanmak yerine bir sure 10 kazanmayi kabul edecekler

katılıyorum deniz.kronik hastalara içten içe sevinenler bile gördüm ben.ölme ihtimalimiz daha yüksek diye mutlu oluyorlar.mesafeli davrananları salak aşırı abartan pimpirikli insan olarak görüyorlar maalesef.sanki biz bilmiyoruz gezip tozmayı sevmiyoruz gibi

ben sokakta maskesiz gorunce yolumu degisiyorum karsi kaldirima geciyorum direk birde sinirli sinirli kafami salliyorum, ona göre salaksam evet salagim pimpirikliysem evet pimpirikliyim hatta bu uğurda cok ciddi sekilde ruh hastasi olma yolunda ilerliyorum en azindan bi tarafimin keyfine bakacagim diye kimseye sebep olmadigimi bilmenin vicdani rahatligini yaşıyorum.

Öyle canım sıkılıyor, ruhum daralıyor ki. Parkta okula giden tum çocuklar ya maskeyi hic takmıyor ya da çenesine indiriyor. Kadınlar birbirini görünce indirip konuşuyor ne anladım ben bu işten. Arkadas gel sarılalım dedi ya, saka gibi.yaklasik 2 ay önce sarıldı saclarimdan öptü beni ne olduğunu neye uğradığımı anlayamadım. Maskeden tam göremeyince küçük bi cocuk gelip bizim minnosu öptü. Donakaldım. Kac kez uyardim uzakta kalın, dikkat edin diye. Hiiic kime diyosun. Bugun oğlumu arkadasa emanet edip eve gelip geri döndüm küçüğü uyutup ortancayi aldim çıktım. Arkadasima demis ki oğlum annem gecikti arayip sorar misin ne zaman gelecek, saat 4 oldu mu polisler bana bisey der mi diye soruyor çocuk. Hala 4 e kadar disarida kalacagini sanıyor. Agac yasken eğilir. Cocuktur unutur dalar anlik.bi durum ama herkes elinden gelen çabayı göstersin anlatsin cocugun anlayacagi dilden. Kimse kimsenin yüzünden akla bile gelmeyecek durumlarla cebellesmesin.

chamallows diyorsun ya 3 yasindaki cocuk takiyor ortaokul cocuklarineden takmıyor. 1 aileden kaynakli 2 yastan kaynakli. Kucuk yastakiler kolay kolay kurallarin disina cikmazlar,öğretildiği surece. Yas aldıkça kendilerini kanitlama cabasiyla aksi yönde davranışlar sergiler.

4 sınıfa okul var 5. sınıfa yokmuş valilik karar verirse.benim suçum ne peki 4. sınıf olmak mı?

ben bazi seylere çok karsiyim cocuklar konusunda ama bazen kati kurallar uygulanmak zorunda kalinabilir anlayisida icerisindeyim.
gitsin baska konularda kendilerini ispatlasinlar tiktokda video cekmek yerine he bak gordunmu nasil maskesiz geziyorum koronada neymis ogluuum artisligi cekecekleri yerde.
holt patlatirim ensene dunkof sahneleri geliyor gozumun onune

Konu sahibinin kocası. Metresle 5 kez üst üste seviştiğini anlatmış karısına, isteksizliği varmış normalde.
pandemi de millet iyice yoldan çıktı.hamideler yufkacıya kaçtı yüzüne bakılmayacak kadın 20 yaş küçük adama kaçtı .kıyamettt geliyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…