Geçinemeyenler kulübü

Öğrendim meseleyi.
65 yaş yapılırken, evde eşi kaç yaşında olursa olsun ona da yapılmış.
Şimdi 60 yaş için de geçerli bu, eşi 45 olsa bile beraber aşılanıyorlarmış.
onu biliyorum ama dun bir yazi yayinlandi immunspesfikmi ne oyle hastalar, kalp seker ve kanser hastalari sira beklemeyecek onlarada onceden yapilacak dendi.
annem butun bu gruplarin icinde, ama asi olamiyo

Gerçekten bunu bir arayıp sormak, dadanmak lazım.
aile hekimini aradim sisteme girilmemis olabillir daha dedi,
annem kendi aile hekimligine gitmis kadin sanki kendisine torpil istiyo gibi azarlar gibi konusmuslar tartismis cikmis
ben o sinirle saglik bakanligini arayip hem annemin saglik durumundan ve asi sistemini goremedigimizden ve hekimligin davranis seklinden bahsettim bir guzel
bakalim ne cikacak

onu biliyorum ama dun bir yazi yayinlandi immunspesfikmi ne oyle hastalar, kalp seker ve kanser hastalari sira beklemeyecek onlarada onceden yapilacak dendi.
annem butun bu gruplarin icinde, ama asi olamiyo
Benim arkadaşımın 50-55 yaşındaki anne ve babası da olmuş. Biri eskiden kanser atlattı diğeri de açık kalp ameliyatlı.

Sağlık ocağı deme bana cinnetim geliyor gerçekten.
Ne halta yaradıkları meçhul diplomaları bile şaibeli türler onlar.

Sağlık ocağı deme bana cinnetim geliyor gerçekten.
Ne halta yaradıkları meçhul diplomaları bile şaibeli türler onlar.
bizim drlar cok iyi ya danismadaki personeller de oyle ama ası odasindaki ve kan alma grubundakiler çok sıkıntılı.
kadin gecen kan aldi odaya girerken gunaydin dedim suratima bakiyo, cikarken iyi gunler kolay gelsin dedim suratima bakiyo aval aval, bizim toplumun yarisindan fazlasini görgü kurallari egitiminede yollamak lazim cidden.
gunaydin diyince suratima bakan insanlarla karsilasiyorum surekli

Adab-ı muaşeret dersi geri gelmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…