- 17 Aralık 2015
- 27.148
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.941
Bu işte kazanan yok, hepimiz kaybediyoruz ve ondan ikimiz de haklıyız.aslinda film daha hakli cunku duygusal acidan bakinca evet isin rengi tamda onun anlattigi gibi insanlar ac kaldi intihar etti ekmek bulamayan cocuklar var suan emimim, yatagina ac giren bunlara cigerim sizliyor evet kahroluyorum.
benim tepkim vicdansiz godomanlara.
işsiz kalacagim cocugum yine ac kalacak korkusuyla sikayet edemeyen personelede hic bir sey demiyorum diyemiyorum, ama maskesini takmayan personelede acimiyorum duygular karman corman
anasiz yada babasiz kalacaksa veya her ikisini birden kaybedecekse boyle bir ihtimal varsa egitimi gozden cikariyorsun mecburen degilmi?duyguların karmakarışık olması normal deniz.eğitime herşeyden fazla önem veren bir aileyiz ama bu süreçte ben okula gönderemiyorsam canlı ders alamıyorsa eskisi gibi okullar kapansın daha iyi diyorum.bu okul hevesiyle yanan çocuğa haksızlık biliyorum ama ben de ben merkezci düşünüyorum bu da doğal.
Cey kreşler 1 hazirandan beri açık.duyguların karmakarışık olması normal deniz.eğitime herşeyden fazla önem veren bir aileyiz ama bu süreçte ben okula gönderemiyorsam canlı ders alamıyorsa eskisi gibi okullar kapansın daha iyi diyorum.bu okul hevesiyle yanan çocuğa haksızlık biliyorum ama ben de ben merkezci düşünüyorum bu da doğal.
aynen öyle ben ölsem kim bakacak çocuğa? kim benim gibi fedakar olur kendi hayatından çalıp zamanını ona harcar kim içten sarılır değil mi?bak deniz derken ağzından 10 deniz daha çıkıyor o denli seviyorsun.hiç bir çocuğun anne babası ölmesin virüsten.bir de acaba ben mi taşıyıp öldürdüm psikolojisine girmesin ömür boyuanasiz yada babasiz kalacaksa veya her ikisini birden kaybedecekse boyle bir ihtimal varsa egitimi gozden cikariyorsun mecburen degilmi?
işte bir karmaşa var film aynı senin yazdığın gibi .Cey kreşler 1 hazirandan beri açık.
Ülkede her yer kapalı olsa neye yarar, bir söylesene bana?
Bu işte kazanan yok, hepimiz kaybediyoruz ve ondan ikimiz de haklıyız.
Sen dikkat etmeyen her bireyin, kendi hayatına oluşturduğu riske sövmekte haklısın.
Ben ise risk var adı altında alınan saçma sapan yasakların çifte standart uygulamalarına baş kaldırmada.
Hep beraberce göçüyoruz, bu kadar.
Ve gördük ki yasakla bitmiyor, bitmeyecek.
O zaman başka bir formül düşünmek gerek ki vatandaş diye bir şey kalsın bu ülkede.
Varolanın ya aklı gitti ya sağlığı, geri kalanı her gün sessiz sedasız kendini öldürüyor.
izninizle ağlayacağim arkadaşlaraynen öyle ben ölsem kim bakacak çocuğa? kim benim gibi fedakar olur kendi hayatından çalıp zamanını ona harcar kim içten sarılır değil mi?bak deniz derken ağzından 10 deniz daha çıkıyor o denli seviyorsun.hiç bir çocuğun anne babası ölmesin virüsten.bir de acaba ben mi taşıyıp öldürdüm psikolojisine girmesin ömür boyu
Çok bariz şekilde bitirilmek istenen sektörler var, 2 sene sonraya herhalde büyük kalkındırma projeleri ile geri dönerler.işte bir karmaşa var film aynı senin yazdığın gibi .
ben de çıkıyorum herkese iyi gecelerÇok bariz şekilde bitirilmek istenen sektörler var, 2 sene sonraya herhalde büyük kalkındırma projeleri ile geri dönerler.
Hazırlıklar sürüyordur, filler tepişiyor çimenler yok oluyor.
Bilmem anlatabildim mi?
Ay şuan bir kartpostalı yaşıyorum, yarım saat huzura kaçıyorum.
Lapa lapa yağan kar, mum ışığım, kitabım, müziğim ve çayım...
Hay yarım saat huzur yapayım dedim, merkez bankası başkan yardımcısı da görevden alınıp atama bile yapılmışsaat 1.20 olmus bende diyorum ki nereye gitti herkes erkenden
gideyimde yatayim bari bende iyi geceler herkese
sabah uyansak ve hersey bitmis olsa sihirli bir degnek değse dunyaya
ahahah yarim saat bile keyif yok yaHay yarım saat huzur yapayım dedim, merkez bankası başkan yardımcısı da görevden alınıp atama bile yapılmış
Bir gece ansızım gelebilirim...
4 yaşında audrey.Oglunuz kac yasinda?
Ne güzel bence anne çocuk icin çok güzel bir yaş, artik tam bağımsız kendini daha net ifade eder. Çevrenin daha da farkındadır. Bizim en büyük oğlan 24 aylıktı yürüdüğünde kaba motor gelisimi cok geriydi bir sorun yoktu ama böyleydi. 3.5 yasinda konuştu. O yüzden 4 yaş bizim altın çağımızdı. Ortanca 1.5 yaşından beri zehir gibi ama konusmuyor çünkü biz isaretlerini hepsini anlıyoruz. Konuşup bezden kurtulduğunda altın çağ başlayacak bence4 yaşında audrey.
Ne güzel bence anne çocuk icin çok güzel bir yaş, artik tam bağımsız kendini daha net ifade eder. Çevrenin daha da farkındadır. Bizim en büyük oğlan 24 aylıktı yürüdüğünde kaba motor gelisimi cok geriydi bir sorun yoktu ama böyleydi. 3.5 yasinda konuştu. O yüzden 4 yaş bizim altın çağımızdı. Ortanca 1.5 yaşından beri zehir gibi ama konusmuyor çünkü biz isaretlerini hepsini anlıyoruz. Konuşup bezden kurtulduğunda altın çağ başlayacak bence3 numara da yavastan aliyor. Bakalim yeni film henüz gösterime girmedi. Çok heyecanliyim
GünaydınGünaydınlar hanımlar ..
deniz 23 aylikti tam konusmaya basladiginda ama oda direk cumle kura kura konusmaya basladi, oncesinde sadece su anne baba gel gibi kelimeler kullaniyordu.Ne güzel bence anne çocuk icin çok güzel bir yaş, artik tam bağımsız kendini daha net ifade eder. Çevrenin daha da farkındadır. Bizim en büyük oğlan 24 aylıktı yürüdüğünde kaba motor gelisimi cok geriydi bir sorun yoktu ama böyleydi. 3.5 yasinda konuştu. O yüzden 4 yaş bizim altın çağımızdı. Ortanca 1.5 yaşından beri zehir gibi ama konusmuyor çünkü biz isaretlerini hepsini anlıyoruz. Konuşup bezden kurtulduğunda altın çağ başlayacak bence3 numara da yavastan aliyor. Bakalim yeni film henüz gösterime girmedi. Çok heyecanliyim
guanydin hanim ablaGünaydınlar hanımlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?