Geçinemeyenler kulübü

bir kuzenim var bak burda hep anlatirim esnaf 2 kredi oduyor dukkani kapali kaldi borclanmak zorunda kaldi çok uzuldum, ama ayni kuzenim covit belirtileri varken cikmis ise gitmis musteri almis.
sen dukkanin kapali kalince ne hale dustugunu gordun daha hala niye dukkanimi daha fazla kapatsinlar diye ugrasip millete bulastira bulastira calisiyosun?
bundan sonra temelli kapatsa uzulurmusunuz ben uzulmem artik.

Bu işte kazanan yok, hepimiz kaybediyoruz ve ondan ikimiz de haklıyız.
Sen dikkat etmeyen her bireyin, kendi hayatına oluşturduğu riske sövmekte haklısın.
Ben ise risk var adı altında alınan saçma sapan yasakların çifte standart uygulamalarına baş kaldırmada.

Hep beraberce göçüyoruz, bu kadar.
Ve gördük ki yasakla bitmiyor, bitmeyecek.
O zaman başka bir formül düşünmek gerek ki vatandaş diye bir şey kalsın bu ülkede.
Varolanın ya aklı gitti ya sağlığı, geri kalanı her gün sessiz sedasız kendini öldürüyor.

anasiz yada babasiz kalacaksa veya her ikisini birden kaybedecekse boyle bir ihtimal varsa egitimi gozden cikariyorsun mecburen degilmi?

Cey kreşler 1 hazirandan beri açık.
Ülkede her yer kapalı olsa neye yarar, bir söylesene bana?

anasiz yada babasiz kalacaksa veya her ikisini birden kaybedecekse boyle bir ihtimal varsa egitimi gozden cikariyorsun mecburen degilmi?
aynen öyle ben ölsem kim bakacak çocuğa? kim benim gibi fedakar olur kendi hayatından çalıp zamanını ona harcar kim içten sarılır değil mi?bak deniz derken ağzından 10 deniz daha çıkıyor o denli seviyorsun.hiç bir çocuğun anne babası ölmesin virüsten.bir de acaba ben mi taşıyıp öldürdüm psikolojisine girmesin ömür boyu

konunun özeti bu sanirim

izninizle ağlayacağim arkadaşlar

işte bir karmaşa var film aynı senin yazdığın gibi .
Çok bariz şekilde bitirilmek istenen sektörler var, 2 sene sonraya herhalde büyük kalkındırma projeleri ile geri dönerler.
Hazırlıklar sürüyordur, filler tepişiyor çimenler yok oluyor.
Bilmem anlatabildim mi?

Ay şuan bir kartpostalı yaşıyorum, yarım saat huzura kaçıyorum.
Lapa lapa yağan kar, mum ışığım, kitabım, müziğim ve çayım...

ben de çıkıyorum herkese iyi geceler

saat 1.20 olmus bende diyorum ki nereye gitti herkes erkenden
gideyimde yatayim bari bende iyi geceler herkese
sabah uyansak ve hersey bitmis olsa sihirli bir degnek değse dunyaya

saat 1.20 olmus bende diyorum ki nereye gitti herkes erkenden
gideyimde yatayim bari bende iyi geceler herkese
sabah uyansak ve hersey bitmis olsa sihirli bir degnek değse dunyaya
Hay yarım saat huzur yapayım dedim, merkez bankası başkan yardımcısı da görevden alınıp atama bile yapılmış
Bir gece ansızım gelebilirim...

4 yaşında audrey.
Ne güzel bence anne çocuk icin çok güzel bir yaş, artik tam bağımsız kendini daha net ifade eder. Çevrenin daha da farkındadır. Bizim en büyük oğlan 24 aylıktı yürüdüğünde kaba motor gelisimi cok geriydi bir sorun yoktu ama böyleydi. 3.5 yasinda konuştu. O yüzden 4 yaş bizim altın çağımızdı. Ortanca 1.5 yaşından beri zehir gibi ama konusmuyor çünkü biz isaretlerini hepsini anlıyoruz. Konuşup bezden kurtulduğunda altın çağ başlayacak bence 3 numara da yavastan aliyor. Bakalim yeni film henüz gösterime girmedi. Çok heyecanliyim

Her çocuk o kadar farklı ki. Biz yakın bir arkadaşla bir hafta arayla doğurduk. Bizim oğlan tombuldu dönmesi yürümesi gecikti. Onlarınki 9 aylıktı yürüdüğünde. Bizim oğlan bir yaşında ilk kelimelerini söyledi. 2 yaşında baya cümle kurar hale geldi, o arkadaşın oğlu geç konuştu. İkisi de tuvalet işini ağırdan aldı 3 yaşı 2 ay geçiyordu anca hallettiler
Şimdi bile zevkleri farklı. Arkadaşın oğlu araba delisi. Arabaların markasını sayar. Bizimki bilmez ilgilenmez. Bizim oğlan için varsa yoksa dinozorlar, iş makineleri. O da onların türlerini sayar.
Büyütmek keyifli gerçekten. Büyüdükçe huyunu suyunu, beğendiklerini, zevklerini keşfetmek çok eğlenceli.

deniz 23 aylikti tam konusmaya basladiginda ama oda direk cumle kura kura konusmaya basladi, oncesinde sadece su anne baba gel gibi kelimeler kullaniyordu.
birden çozuldu tam cozuldu sizinkide oyle olur muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…