- 10 Nisan 2014
- 43.939
- 116.684
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.881
okula gitmeye zorlanıyoruz bir de.3 sınava girdi daha 5 sınav var.okulun bahçesinde benim kızı gören arkadaşı ceycey gel top oynayalım dedi yahuubizim blokta bir aile 10 gundue covitmis.
cocuklarindan kapmislar
karsilikli maskeyle oynasa bisey olmazdi yaokula gitmeye zorlanıyoruz bir de.3 sınava girdi daha 5 sınav var.okulun bahçesinde benim kızı gören arkadaşı ceycey gel top oynayalım dedi yahuuyanında ben olmasam belki de oynardı
Evet bunu ben de okudumOtellerin açılma tarihine
Yalnız şöyle bir sıkıntı var, aşı üretimi konusunda ülkeler ambargoya hazırlanıyor stok durumu ve dünyaya yetmesi açısından.
Alışlar durdurulabilir.
yok ya deniz bir anlık gafletle bulaşıyor bu lanet virüs maalesef.bir arkadaşımın amcası da vefat etti bu hafta 57 yaşındaymış daha.şakası yok bu işin.çocuklar mutasyonlu virüse yakalanıyorlarmış 9 yaşa dek özellikle mehmet ceyhan hoca anlattı tv dekarsilikli maskeyle oynasa bisey olmazdi ya
Ooofffff. Karşıki denek dağı yıkılıyor...yok ya deniz bir anlık gafletle bulaşıyor bu lanet virüs maalesef.bir arkadaşımın amcası da vefat etti bu hafta 57 yaşındaymış daha.şakası yok bu işin.çocuklar mutasyonlu virüse yakalanıyorlarmış 9 yaşa dek özellikle mehmet ceyhan hoca anlattı tv de
burda cogu ögrencı ve ogretmenlerde olmaya basladı bıde evlere davetlerde.Ordaki sari kirsehirmis ya yanlis görmüşüm. Sok oldum nedenseokullarda hizla yayılıyor.
ayy benım zorunlu il dısı yapmamız lazımmış. biletleri de ayarladım ama oglumdan dolayı korltıgum için gıtmıyecegımyok ya deniz bir anlık gafletle bulaşıyor bu lanet virüs maalesef.bir arkadaşımın amcası da vefat etti bu hafta 57 yaşındaymış daha.şakası yok bu işin.çocuklar mutasyonlu virüse yakalanıyorlarmış 9 yaşa dek özellikle mehmet ceyhan hoca anlattı tv de
gereksiz temasi minimuma indirmeye calisiyolar sanirim.Benim düşüncelerim artık bambaşka.
Hiçbir ülkede böyle kısıtlamalar söz konusu değil, insanlar aç.
Ne kira ödeyecek ne gıda alacak para yok ve ne kadar yasak yapsan da bu illet bitmiyor.
Açacaksın o zaman geçen yaz nasıl açtın her şeyi, salacaksın ya.
Ülkenin büyük kısmı borç batağında, intiharlardan ölüyor.
Zaten riskli olan yasak olsun olmasın dikkatli, evinden çıkmıyor ya da zorunlu iş harici bir ortama girmiyor.
E bitti, bıçak kemiğe dayandı.
Neyin yasağı bu...
evet bende okudum onu.yok ya deniz bir anlık gafletle bulaşıyor bu lanet virüs maalesef.bir arkadaşımın amcası da vefat etti bu hafta 57 yaşındaymış daha.şakası yok bu işin.çocuklar mutasyonlu virüse yakalanıyorlarmış 9 yaşa dek özellikle mehmet ceyhan hoca anlattı tv de
6 7 kişi dipdibe aynı masada oturuyorlardı maskesiz.oysa bir masa 2 sandalye kanunu varmış ben de burdan öğrendimgereksiz temasi minimuma indirmeye calisiyolar sanirim.
ben hafta sonu cafelerin halini gordukten sonra bazi esnaflara acimiyorum şuan.
açtı iste adam yari kapasite calistir dedi.
ne demeye tika basa dolduruyosun kendi personelin dahil herkes maskesiz.
icerde sigara iciyorlar herkesin maske mecburen assagida zaten yiyip iciyorlar cunku.
1 ayda kazandigin parayi simdi 10 gunde tüketeceksin değdimi?
ne bir masa 2 sandalyesi nerde hinca hinc doluydu ya gozlerimle gordum.6 7 kişi dipdibe aynı masada oturuyorlardı maskesiz.oysa bir masa 2 sandalye kanunu varmış ben de burdan öğrendim
Yaa sorma ben de parkta gördüm. Cift maske takti oglum yazuk ya 1 tane daha takayim mi diyor, yasakmis 3 maske dedim.evet bende okudum onu.
bugun denizi disari cikardim denizden baska hic bir cocukta maske yoktu.
agiz agiza burun buruna oynuyorlar.
aileleri hicmi düsünmuyor anlamadim ki tamam tabiki ciksinlar ama hic degilse bir maske ver cocugunun agzina
Buyrun virüs su taraftane bir masa 2 sandalyesi nerde hinca hinc doluydu ya gozlerimle gordum.
su kapida buyrun falan diyen personeller varya host hostes falan diyorlar sanirim, agizlarinda maske yok insanin suratina suratina buyrun buyrun diyorlar.
yazık çocuklara en güzel çocukluk çağları heba oldu.Yaa sorma ben de parkta gördüm. Cift maske takti oglum yazuk ya 1 tane daha takayim mi diyor, yasakmis 3 maske dedim.
deniz iclerine girmeye oynamaya calisti hayir dedim yanlarinda, maskesiz kimseyle oynayamazsin gerekirse tek kal dedim.Yaa sorma ben de parkta gördüm. Cift maske takti oglum yazuk ya 1 tane daha takayim mi diyor, yasakmis 3 maske dedim.
3 kisi gelene virus bedava buyrun, en kaliteli virus bizdeBuyrun virüs su tarafta
havalar ısınınca hiç zapt edemeyiz çocukları onlar da haklılardeniz iclerine girmeye oynamaya calisti hayir dedim yanlarinda, maskesiz kimseyle oynayamazsin gerekirse tek kal dedim.
bisikletini sürdurdum cam agaclarindan kendince tohum falan topladi aldim eve getirdim.
annesiz babasiz kalmalarindan yada ileri donemlerde farkli saglik sorunlariyla bas basa kalmaktan iyidir yapacak bir sey yok.yazık çocuklara en güzel çocukluk çağları heba oldu.
Bunun ceremesini ülkece çekiyoruz ama.gereksiz temasi minimuma indirmeye calisiyolar sanirim.
ben hafta sonu cafelerin halini gordukten sonra bazi esnaflara acimiyorum şuan.
açtı iste adam yari kapasite calistir dedi.
ne demeye tika basa dolduruyosun kendi personelin dahil herkes maskesiz.
icerde sigara iciyorlar herkesin maske mecburen assagida zaten yiyip iciyorlar cunku.
1 ayda kazandigin parayi simdi 10 gunde tüketeceksin değdimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?