Geçinemeyenler kulübü

bizim blokta bir aile 10 gundue covitmis.
cocuklarindan kapmislar
okula gitmeye zorlanıyoruz bir de.3 sınava girdi daha 5 sınav var.okulun bahçesinde benim kızı gören arkadaşı ceycey gel top oynayalım dedi yahuu yanında ben olmasam belki de oynardı

Benim düşüncelerim artık bambaşka.
Hiçbir ülkede böyle kısıtlamalar söz konusu değil, insanlar aç.
Ne kira ödeyecek ne gıda alacak para yok ve ne kadar yasak yapsan da bu illet bitmiyor.
Açacaksın o zaman geçen yaz nasıl açtın her şeyi, salacaksın ya.
Ülkenin büyük kısmı borç batağında, intiharlardan ölüyor.
Zaten riskli olan yasak olsun olmasın dikkatli, evinden çıkmıyor ya da zorunlu iş harici bir ortama girmiyor.
E bitti, bıçak kemiğe dayandı.
Neyin yasağı bu...

karsilikli maskeyle oynasa bisey olmazdi ya
yok ya deniz bir anlık gafletle bulaşıyor bu lanet virüs maalesef.bir arkadaşımın amcası da vefat etti bu hafta 57 yaşındaymış daha.şakası yok bu işin.çocuklar mutasyonlu virüse yakalanıyorlarmış 9 yaşa dek özellikle mehmet ceyhan hoca anlattı tv de

Ooofffff. Karşıki denek dağı yıkılıyor...

ayy benım zorunlu il dısı yapmamız lazımmış. biletleri de ayarladım ama oglumdan dolayı korltıgum için gıtmıyecegım

gereksiz temasi minimuma indirmeye calisiyolar sanirim.
ben hafta sonu cafelerin halini gordukten sonra bazi esnaflara acimiyorum şuan.
açtı iste adam yari kapasite calistir dedi.
ne demeye tika basa dolduruyosun kendi personelin dahil herkes maskesiz.
icerde sigara iciyorlar herkesin maske mecburen assagida zaten yiyip iciyorlar cunku.
1 ayda kazandigin parayi simdi 10 gunde tüketeceksin değdimi?

evet bende okudum onu.
bugun denizi disari cikardim denizden baska hic bir cocukta maske yoktu.
agiz agiza burun buruna oynuyorlar.
aileleri hicmi düsünmuyor anlamadim ki tamam tabiki ciksinlar ama hic degilse bir maske ver cocugunun agzina

6 7 kişi dipdibe aynı masada oturuyorlardı maskesiz.oysa bir masa 2 sandalye kanunu varmış ben de burdan öğrendim

6 7 kişi dipdibe aynı masada oturuyorlardı maskesiz.oysa bir masa 2 sandalye kanunu varmış ben de burdan öğrendim
ne bir masa 2 sandalyesi nerde hinca hinc doluydu ya gozlerimle gordum.
su kapida buyrun falan diyen personeller varya host hostes falan diyorlar sanirim, agizlarinda maske yok insanin suratina suratina buyrun buyrun diyorlar.

evet bende okudum onu.
bugun denizi disari cikardim denizden baska hic bir cocukta maske yoktu.
agiz agiza burun buruna oynuyorlar.
aileleri hicmi düsünmuyor anlamadim ki tamam tabiki ciksinlar ama hic degilse bir maske ver cocugunun agzina
Yaa sorma ben de parkta gördüm. Cift maske takti oglum yazuk ya 1 tane daha takayim mi diyor, yasakmis 3 maske dedim.

ne bir masa 2 sandalyesi nerde hinca hinc doluydu ya gozlerimle gordum.
su kapida buyrun falan diyen personeller varya host hostes falan diyorlar sanirim, agizlarinda maske yok insanin suratina suratina buyrun buyrun diyorlar.
Buyrun virüs su tarafta

Yaa sorma ben de parkta gördüm. Cift maske takti oglum yazuk ya 1 tane daha takayim mi diyor, yasakmis 3 maske dedim.
deniz iclerine girmeye oynamaya calisti hayir dedim yanlarinda, maskesiz kimseyle oynayamazsin gerekirse tek kal dedim.
bisikletini sürdurdum cam agaclarindan kendince tohum falan topladi aldim eve getirdim.

deniz iclerine girmeye oynamaya calisti hayir dedim yanlarinda, maskesiz kimseyle oynayamazsin gerekirse tek kal dedim.
bisikletini sürdurdum cam agaclarindan kendince tohum falan topladi aldim eve getirdim.
havalar ısınınca hiç zapt edemeyiz çocukları onlar da haklılar

Bunun ceremesini ülkece çekiyoruz ama.
Benim gittiğim mekan bayağı hes koduyla içeri alıyor ve ateş ölçümü yapıyor.
Ben buna dikkat ediyorum, herkes etsin bana ne...
Esnaf sadece sahibi, aşçısı garsonu ne olacak?
Onlar kimin ceremesini çekiyor?
Geçen yaz daha hastalığın başında açıktı her yer. Kimsenin sesi çıkmıyordu?
Ne oldu da şimdi yasaklar falan filan, hiçbir şekilde halk sağlığının korunduğuna inanmıyorum.
Otelleri açık olan bir ülkede ne yasağı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…