- 10 Nisan 2014
- 43.932
- 116.677
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.981
Bence olduğu gibi bırak. Uzun vadede 600 olacak deniyor
senin cok oldugundan kaybedersen uzulursun benim 5 gr cik suan.Bence olduğu gibi bırak. Uzun vadede 600 olacak deniyorbenim hesapta 46 gram var satmayacağım
Kesinlikle hak geçirmedi kimseyeÖlümde bari eşitlik var çok şükür
eskiden mezar yeri secerlerdi para verip daha assagi yerlerden falan alirlardi.Kesinlikle hak geçirmedi kimseye
Şimdi öylemi bulduğun yere .eskiden mezar yeri secerlerdi para verip daha assagi yerlerden falan alirlardi.
aynen oyle yer bulabilirsen şükret oldu resmenŞimdi öylemi bulduğun yere .
Kesinlikle her yer dolu artık.aynen oyle yer bulabilirsen şükret oldu resmen
mezarlik isleride muallak gerci amaKesinlikle her yer dolu artık.
Ceset torbasına konulup sonra tabutla defnediliyorlar,üzerinede kireç döküyorlar zaten.mezarlik isleride muallak gerci ama
gerekli tedbirler alinarakmi defin oluyo bilmiyorum.
kireç atilmasi gerekmezmi abla boyle durumlarda
iyi bari kirex dokuyorlarsa sıkıntı yok.Ceset torbasına konulup sonra tabutla defnediliyorlar,üzerinede kireç döküyorlar zaten.
Haberleride vardı zaten basında.iyi bari kirex dokuyorlarsa sıkıntı yok.
Yoo gayet var.en azindan bu konuda sosyete ayrimi olmadi abla yasasin herkese esit dagitim yapan vibrasyon ekibi
senin ilacin buyuk benim ilacim kucuk ayrimi yapmiyorlardir insallah
Yoo gayet var.
Dünyada sayılı üretimi ve ithalatı yasak olan bir ilaç varmış, şişesi 50 bin dolar mı ne.
Bizim ülkeye sokulmaya çalışırken yakalandı kaçakçılar da, o ünlüler siyasiler vs dünyada nasıl iyileşiyor şıp diye diyordum, haberi izleyince anladım.
Yani tam tedavi mi bilmiyorum, birkaç ay önce okudum haberi.
yani aslinda tedavisi var ama pahali o
Yani tam tedavi mi bilmiyorum, birkaç ay önce okudum haberi.
Korona ilacı değil fakat yayılma hızını kesen bir şeydi sanırım.
Haberi bulursam atayım linkini.
Bütün hastanelere tek tek bakmanız lazım uzak yakın demeden.Dün eşim aşı olmuştu banada hak tanınıyormuş yaştan dolayı,hastaneden randevu bakıyırum dolu resmen .
Tekrardan bakacam zaten,dün eşimin gittiği hastaneye tekrardan bakacağım.Bütün hastanelere tek tek bakmanız lazım uzak yakın demeden.
Sizin hakkınız var ama nerede olduğu belirsiz olduğundan genelde çok yoğun olmayan özel hastanelere bakın derim.
Kanserinde var deniz
yani aslinda tedavisi var ama pahali o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?