- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.177
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.961
GünaydınlarGünaydın
Gümnaydınlar denizcim.guanydin hanim abla
Sonuna kadar katılıyorum. Bizim de 1 ve 3 numara ikiz gibiler hem benzer hem de huyları aynıdır. 2 numara benzemez, hizina yetisilmez bir çocuk .iri doğanlar biraz daha ağırdan alıyor her isi. Erkekler zaten ağır kanlı hatta usengec denilebilir. Ama normalya da zayif doğanlar daha cabuk hareketleniyor.Her çocuk o kadar farklı ki. Biz yakın bir arkadaşla bir hafta arayla doğurduk. Bizim oğlan tombuldu dönmesi yürümesi gecikti. Onlarınki 9 aylıktı yürüdüğünde. Bizim oğlan bir yaşında ilk kelimelerini söyledi. 2 yaşında baya cümle kurar hale geldi, o arkadaşın oğlu geç konuştu. İkisi de tuvalet işini ağırdan aldı 3 yaşı 2 ay geçiyordu anca hallettiler
Şimdi bile zevkleri farklı. Arkadaşın oğlu araba delisi. Arabaların markasını sayar. Bizimki bilmez ilgilenmez. Bizim oğlan için varsa yoksa dinozorlar, iş makineleri. O da onların türlerini sayar.
Büyütmek keyifli gerçekten. Büyüdükçe huyunu suyunu, beğendiklerini, zevklerini keşfetmek çok eğlenceli.
GünaydınlarGünaydınlar hanımlar ..
Ayni cümleleri kurmaktan yoruldum artık. Evet suçumuz bu kesinlikle.Harita kırmızı oldu artıkdün akşam cinnet geçirdim resmen.
Bizim suçumuz ne peki,evde kalmak mı acaba.
Günaydınlar sanadaGünaydınlar
Ne zamana kadar böyle devam edecek,kapatacaklar başka çaresi yok.Ayni cümleleri kurmaktan yoruldum artık. Evet suçumuz bu kesinlikle.
sabah bakkala giderken komsular kapida konusuyordu gece hayati olan insanlar yuzunden böyle olmuş onlar çoğaltmislar hanim abla, haklilar bence kendileri maskesizdi ama gece hayatlari yoktu.Harita kırmızı oldu artıkdün akşam cinnet geçirdim resmen.
Bizim suçumuz ne peki,evde kalmak mı acaba.
Hangi gece hayatı acaba, her yer 8de kapanıyor. Yapılan kongrelerin mitinglerin ve düğünlerin hiç etkisi yok sanki. Parklar bahçeler portatif sandalyeyle dip dibe oturan insanlarla dolu.sabah bakkala giderken komsular kapida konusuyordu gece hayati olan insanlar yuzunden böyle olmuş onlar çoğaltmislar hanim abla, haklilar bence kendileri maskesizdi ama gece hayatlari yoktu.
O aplalar haklı tabi,gündüzler çuvala girdi nasılsa,gecede takılanlar saçtı vürisü..sabah bakkala giderken komsular kapida konusuyordu gece hayati olan insanlar yuzunden böyle olmuş onlar çoğaltmislar hanim abla, haklilar bence kendileri maskesizdi ama gece hayatlari yoktu.
Sahiller doldu resmen,soruyorlar neden dışardasınız diye,markete çıktım diyorlar.Hangi gece hayatı acaba, her yer 8de kapanıyor. Yapılan kongrelerin mitinglerin ve düğünlerin hiç etkisi yok sanki. Parklar bahçeler portatif sandalyeyle dip dibe oturan insanlarla dolu.
sen bilmezsin khomyuk onlar ordinaryus profesor oyle dedilerse doğrudurHangi gece hayatı acaba, her yer 8de kapanıyor. Yapılan kongrelerin mitinglerin ve düğünlerin hiç etkisi yok sanki. Parklar bahçeler portatif sandalyeyle dip dibe oturan insanlarla dolu.
abim sahil sehirlerden birinde trafik polisi abla aksam sokaga cikma yasagi var adam elinde posetle cikmis, hayrola hemserim nereye diyolarmis ekmek almaya gidiyorum diyomusO aplalar haklı tabi,gündüzler çuvala girdi nasılsa,gecede takılanlar saçtı vürisü..
Sahiller doldu resmen,soruyorlar neden dışardasınız diye,markete çıktım diyorlar.
Tamamen yasak koyacaklar sahil kısmına.
Biz hep yanlış biliyoruz zaten filyasyon yanlış demekki vibrasyon daha eğlencelisen bilmezsin khomyuk onlar ordinaryus profesor oyle dedilerse doğrudur
zaten filyasyon ekibininde adini yanlis biliyormuşuz sabah onlar soyleyince ögrendim vibrasyon ekibiymis meğerse
titreşimlimi oluyo teyze o ekip nasil oluyo dedim ama anlamadi neyseki
Ekmekte olmasa aç kalacaklar sebeb bahane zaten.abim sahil sehirlerden birinde trafik polisi abla aksam sokaga cikma yasagi var adam elinde posetle cikmis, hayrola hemserim nereye diyolarmis ekmek almaya gidiyorum diyomus
aynen filyasyon insanin icini urpertiyo ama vibrasyon baya minnoşca geldi banadaBiz hep yanlış biliyoruz zaten filyasyon yanlış demekki vibrasyon daha eğlenceli
Ekmekte olmasa aç kalacaklar sebeb bahane zaten.
Şimdi fil iri hayvan vib sosyete tarzı gerçi p harfi değildeaynen filyasyon insanin icini urpertiyo ama vibrasyon baya minnoşca geldi banada
en azindan bu konuda sosyete ayrimi olmadi abla yasasin herkese esit dagitim yapan vibrasyon ekibiŞimdi fil iri hayvan vib sosyete tarzı gerçi p harfi değilde
Aynen hak geçirtmedi kimseye yakaladığını aldı.en azindan bu konuda sosyete ayrimi olmadi abla yasasin herkese esit dagitim yapan vibrasyon ekibi
senin ilacin buyuk benim ilacim kucuk ayrimi yapmiyorlardir insallah
hic bakmadim oda sana sevgilerini ilettiDeniz euro uçtu. Annene sevgiler
Ölümde bari eşitlik var çok şükürAynen hak geçirtmedi kimseye yakaladığını aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?