Geçinemeyenler kulübü

Sonuna kadar katılıyorum. Bizim de 1 ve 3 numara ikiz gibiler hem benzer hem de huyları aynıdır. 2 numara benzemez, hizina yetisilmez bir çocuk .iri doğanlar biraz daha ağırdan alıyor her isi. Erkekler zaten ağır kanlı hatta usengec denilebilir. Ama normalya da zayif doğanlar daha cabuk hareketleniyor.

Harita kırmızı oldu artıkdün akşam cinnet geçirdim resmen.
Bizim suçumuz ne peki,evde kalmak mı acaba.
sabah bakkala giderken komsular kapida konusuyordu gece hayati olan insanlar yuzunden böyle olmuş onlar çoğaltmislar hanim abla, haklilar bence kendileri maskesizdi ama gece hayatlari yoktu.

sabah bakkala giderken komsular kapida konusuyordu gece hayati olan insanlar yuzunden böyle olmuş onlar çoğaltmislar hanim abla, haklilar bence kendileri maskesizdi ama gece hayatlari yoktu.
Hangi gece hayatı acaba, her yer 8de kapanıyor. Yapılan kongrelerin mitinglerin ve düğünlerin hiç etkisi yok sanki. Parklar bahçeler portatif sandalyeyle dip dibe oturan insanlarla dolu.

O aplalar haklı tabi,gündüzler çuvala girdi nasılsa,gecede takılanlar saçtı vürisü..
Hangi gece hayatı acaba, her yer 8de kapanıyor. Yapılan kongrelerin mitinglerin ve düğünlerin hiç etkisi yok sanki. Parklar bahçeler portatif sandalyeyle dip dibe oturan insanlarla dolu.
Sahiller doldu resmen,soruyorlar neden dışardasınız diye,markete çıktım diyorlar.
Tamamen yasak koyacaklar sahil kısmına.

sen bilmezsin khomyuk onlar ordinaryus profesor oyle dedilerse doğrudur
zaten filyasyon ekibininde adini yanlis biliyormuşuz sabah onlar soyleyince ögrendim vibrasyon ekibiymis meğerse
titreşimlimi oluyo teyze o ekip nasil oluyo dedim ama anlamadi neyseki

abim sahil sehirlerden birinde trafik polisi abla aksam sokaga cikma yasagi var adam elinde posetle cikmis, hayrola hemserim nereye diyolarmis ekmek almaya gidiyorum diyomus

Biz hep yanlış biliyoruz zaten filyasyon yanlış demekki vibrasyon daha eğlenceli
abim sahil sehirlerden birinde trafik polisi abla aksam sokaga cikma yasagi var adam elinde posetle cikmis, hayrola hemserim nereye diyolarmis ekmek almaya gidiyorum diyomus
Ekmekte olmasa aç kalacaklar sebeb bahane zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…