Geçinemeyenler kulübü

O benimkinde de var acayip huylanır ben bu peynirin tadını pek sevmedim deyim hayatta ağzına sürmez ağzına e belki sen beğeneceksin

O benimkinde de var acayip huylanır ben bu peynirin tadını pek sevmedim deyim hayatta ağzına sürmez ağzına e belki sen beğeneceksin
Sinir oluyorum sinir.
Hastadan daha betermiş gibi davranıp, tüm her yerde ilgiyi çekiyor.
Sanki 80 yaşında nine yemin ediyorum.
Her şeyi psikolojik ya, manyak mıdır nedir...

biri bana bu peyniri sevmedim dese ben hiç tinlamam peynir peynirdir benim icin
Demi yok yani belki benim damak tadına uygun değil ama sen Bi dene belki bayılacaksın huylu valla şu çorba biraz tuzlu mu deyim hayattaaa yedirmem bidaha yok ben yemem yok tuzluymuş o yüzden herşey mükemmel gibi davranıyorum beğenmesem bile

Yok annemle babam için dedim onu Ayy deniz felaket tellalı gibisin canım cuma günü gidicem fasülyemi görmeyee bakalım
sana olacaklari soyluyoruz bebişim
deniz ilk dogdugu zamanlar benim aksama kadar kucagimda sallayip evde dolastirmaktan, tansiyonum falan duserdi bazen.
eşime verirdim 5 dk tut tansiyonum dustu bayilicam derdim.
2 dk sonra gelirdi ihhh ihhhh benimde tansiyonum dustu diye yere yatar bacaklarini kanepeye kaldirirdi
en son buna hic soylemeden bir tansiyon aleti getirttim.
ben yine tansiyon dustu dedin buda geldi yanima yatti ayy tansiyon dustu ihh ihh diyo cikardim tansiyon aletini getir lan ölcecem dedim
bir daha tansiyonum dustu benimde diyemedi

Seninki gene iyi.
Benimki yer yer, genelde en son ben yerim her şeyi ‘beğenmedim’ dediğim anda ‘ya öyle mi, zaten midem tuhaf oldu kaldıralım şunu’ moduna giriyor.
Yahu adam dibine kadar yemişsin, ne oldu ben beğenmeyince?

Benimki bir de eve gelince hasta olur.
Mesela akşam çok kötüdür kalkamaz midesi bulanır ya da bel fıtığı tutar cart curt, sabah evden vıın, akşama kadar gene yok, akşm gelir çok hastayım
Ya bir s... git nereye hastasın, nasıl gezdin fink fink?
Dışarıda tüm gün otururken ağrımadı mı o belin, orada hacıyatmaz eve gelince musalla taşı.

zehirlenme korkusu ya sen yemez sag kalirsan o zehirlenirse

ben yolu buldum, hastaysam hic aksami beklemiyorum
ariyorum cok hastayim gel.
cunku biliyorum aksama yorgun ve her yeri dokuluyo olan adam deniz yattiktan sonra dipçik gibi oluyo

zehirlenme korkusu ya sen yemez sag kalirsan o zehirlenirse
Yok be, Allahın makarnası mesela.
Yer bitirir, bir daha koyar, ben daha yeni yiyorumdur ‘ay hiç tadı tuzu yok, yapamamışım’ derim veyahut ‘acısı senin için fazla olmuş’ derim ve o az önce ağzından yağ damlayan adam gider, bir gurme gelir yerine
İnsan yiyemeyeceği acıyı anlamaz mı, söylemem mi lazım?

bizim ki yeme konusunda çöp olsa öğütür yani.
bir tek tatlilarda sorar bu bozulmusmudur diye.

bizim ki yeme konusunda çöp olsa öğütür yani.
bir tek tatlilarda sorar bu bozulmusmudur diye.
Az önce helva gömdü 2 kase, beni helvadan soğuttun diyor.
Ben mi kıtlıktan çıkmış gibi ye dedim, fazla olduğu belli, yemeyiver.
Ben ne yaptım yani, hep benim yüzümdenmiş
Sanırsın burnunu tıkayıp ağzına soktum.

bir insan nasil 2 kase helva yer ya aman tanrim benim icin şeker komasi sebebi resmen.
esimede ver kahvaltida baklavayi yesin.
babasiyla birlikte bir tepsi baklavanin onune oturup yediklerini bilirim sabah sabah.
ustune şeker olctuk kahvaltida sadece caya seker atan recel bal vs hic bir sey tuketmeyen benim sekerim daha yuksek cikti adamlardan

Benim kocam da öyle.
Sofrada çorbayla aynı anda baklava yiyebiliyor ya da ayakta ağzına 3 5 tane atabiliyor.
Ben de senede 5 tane anca yiyorum
Bu arada helva bir de dondurmalıydı, sen düşün komasını, yarısını bile yiyemedim ben.

Hayvan deneyleri hakkında gerçek görüntülü bir video.
Bugün miladım benim, bir daha asla ama asla eve sokmayacağım, o çok beğendiğim her şeyden vazgeçeceğim.
Katil gibi hissediyorum kendimi.

oy allahim, hayatta o şekilde yemek yiyemem ya
yemek sofrasina tatli bile koymam ben masaya.
yemekten sonra cay yanina ikram olur ancak benim icin tatli.
corbayla baklava nasil bir midedir ya
esim tarafi kahvaltida et yer mesela özel menudur onlar icin.
arada bir kavurma falan yersin kiymali yumurta yersin anlarim, kusbasiyi pisirip yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…